Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)23:49
07.08.2020
Петък
34.200.218.187


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 7: Писма от дома


Книга 7: Писма от домаКнига 8: Преминаване на границатаКнига 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

Нещата, които се взривяват
По време на пътуването, свързано с ченълинга на Крион, няколко пъти ви подсказахме какво се случва в момента. През март 1995 г. моят партньор пренесе работата на Крион в Седона, Аризона, където беше проведен сеанс, посветен на науката. Не за първи път ви давахме информация във връзка с науката, преди учените да успеят да стигнат сами до нея, но този път информацията беше важна и се отнасяше до физическата Вселена. Клетките на всички присъстващи на сеанса непрекъснато ни намигаха, защото както вече много пъти сме заявявали, клетъчната структура на човека знае всичко.
    По онова време ви казахме, че това, което наричате "Големият взрив", не го е имало. В действителност такова нещо като "Големият взрив" не съществува. Продължаваме да приканваме вашите учени да проведат триизмерни наблюдения (измервания и от други платформи, паралелно с тези от Земята) на енергията на Вселената. В рамките на този ченълинг ги помолихме да се освободят от своите предубеждения. Ако се вгледат в Космоса, ще видят, че там стават много повече неща от тези, които съответстват на простената унифицирана парадигма, базираща се на един-единствен акт на възникване на Вселената. Освен това учените вярват, че съществува само един вид физика - техният, локален вид, който наблюдават около себе си. Ето защо, на основата на предположението, че се установява само един вид, се стига до извода, че навсякъде трябва да съществува само един вид. Това е общо разпространеното предубеждение сред научните среди. Въпреки че един от най-забележителните умове на вашия триизмерен свят обясни физиката на времето, учените вярват и в това, че "локалното" време е валидно навсякъде. Наблюдават живота и приемат, че след като могат да видят само една парадигма (живота на Земята), друга не може да съществува.
    И накрая, забелязват само един творчески акт във Вселената. Цялата им апаратура за измервания в Космоса им казва, че е имало само едно Сътворяване. Забелязват красноречивите "последствия" от енергията на "взрива" и въпреки че могат да замерват само от една позиция, са решили, че остатъците съществуват навсякъде... в еднаква степен. Следователно твърдят, че всичко, което евентуално могат да видят на всички други места във Вселената, е създадено от един-единствен акт на сътворение, локален, акт, чиято енергия могат да измерят и очевидно да открият на всяко място във Вселената.
    Скъпи мои, само ако можехте да установите биологически контакт с клетките в своето тяло и ги помолехте да се огледат към милиардите други клетки около тях. И ги попитате как е започнало всичко. Ще ви отговорят, че това е станало с раждането на човешкото тяло. Ще ви отговорят, че е имало едно и само едно раждане и благодарение на него съществува всичко това, което те виждат около себе си. Причината за това е, че те са част от една затворена система, извънредно сложна, синхронизираща работата на милиарди части, всички произтичащи от едно раждане. Една клетка не се свързва биологично с коя да е друга клетка извън своята система. Следователно тази клетка би била шокирана да разбере, че съществуват и други човешки системи! Истината би могла да се разкрие, само ако откриете и други клетки от други системи на човешкото тяло и ги разпитате заедно с вашата. Тогава вие и те ще разберете, че данните ще сочат за поне две раждания. Схванахте ли за какво говоря?
    Време е науката да се освободи от своите предубеждения относно единичния акт на възникването на материята и да разбере, че е имало два, три, четири акта на възникване дори в рамките на Вселената, която можете да наблюдавате и измервате. На всички неща, които наблюдавате около себе си, е присъщо разнообразието и различието - различна физика, различни времеви рамки, дори различна възраст на материята, което в последна сметка ще ви докаже, че материята не е възникнала от един-единствен взрив, локализиран в определено място във Вселената. Време е науката да се откаже от своя предразсъдък, че ако не могат да видят нещо, то не съществува. Вместо това си помислете какво би могло да съществува. Излезте извън пределите на това, което съществува, и се насочете към това, което би могло да съществува. Защо не създадете физика не на това, което се вижда, а на това, което би могло да бъде? С помощта на новата астрономическа апаратура вече се появиха двусмислени наблюдения, които подсказват, че може би става дума за серия от "множество взривове" - многобройни актове на създаване на видимата от вас Вселена. Някои от вас ще кажат. „Е, Крион, това е прекрасна наука. Но какво общо има всичко това с Великия план за хората?" Ще разберете, защото ще ви разкажа какъв е планът.
Категория: Книга 7: Писма от дома | Добавил: Бонд
Разгледан: 911 | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   34.200.218.187          Петък          07.08.2020, 23:49