Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)23:44
07.08.2020
Петък
34.200.218.187


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 7: Писма от дома


Книга 7: Писма от домаКнига 8: Преминаване на границатаКнига 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

Кратък преглед
Буквално месеци наред говорим за семейството. Всички сеанси, посветени на семейството, бяха пресметнати така, че да бъдат изнесени през 1998 г. и този е последният от тях (декември 1998). Разговаряхме за атрибутите на човека, който всъщност е ангел. Говорихме за вашата сила. Разяснихме какво се случва с вас на клетъчно ниво. Обсъдихме факта, че на клетъчно ниво всеки от вас е запознат отлично с цялата истина. Казах ви, че липсвате на семейството. Съобщихме ви, че не съществува друга такава планета като вашата, което поизплаши някои от вас, затова ще се спрем на това по-подробно.
    Казахме ви, че всеки от вас, които в момента седите по местата си и слушате и четете това, е първопроходец, издърпан към тази енергия от нещо, което помни. Няма нищо случайно във факта, че седите тук, дори и новодошлите сред вас. Изобщо не е случайно. Притеглени сте от някаква сила, за да се намирате тук, в противен случай нямаше да сте тук и да слушате и четете това. Духът вижда намерението, което сте изразили да седите на този стол. (Някакво дете вдига шум.) Много скоро ще поговорим и за вас, мои малки приятели.
    И така, през тези месеци разгледахме някои от атрибутите на семейството, някои от отговорностите, част от целите, някои от силите. Но до този момент не сме ви давали нещо подобно. Време е да ви кажа защо сте тук, цялата история, от началото до края. Ще ви разкрием какво се случва точно в този момент и някои от вас ще си тръгнат оттук, изпълнени с недоверие, защото на това място дуалността е много силна, както трябва и да бъде.
    Моят партньор продължава да се вълнува от това, което предстои да се случи. Вижда нашата любов и висока оценка в чест на това, което ви е довело тук. Говоря за вас, тези, които седите или четете това сега, докато край вас се движи нашата група. Не слушате и не четете за други хора. Вие сте предметът на нашето послание.
    Нека умиването на краката започне.
    Нека истината се разкрие пред вас и да се установи на клетъчно ниво.
    Преди да започнем, трябва да извършим метафорично пътуване до едно твърде отдалечено място, за да разберете колко сте подходящи за тази задача. Ангели, всички вие, слушайте! Когато ви разкажа историята за това, което сте се съгласили да правите и какво е потеклото на човечеството - причината и предназначението, вие ще откликнете със сърцето си. Отзвукът ще бъде на нивото на сърцето. Трябва да го направите, защото то вече ви е известно. Аз съм тук, само за да го събудя в знанието, което съществува във вас.
    Искам да ви заведа на едно място във физическата Вселена, което се намира на 12 милиарда светлинни години оттук. Искам да ви разкажа за едно събитие, което се разгръща точно сега, на посоченото място, където има твърде малко материя. То се намира на невероятно голямо разстояние от вас. Дори не можете да си представите колко е далеч, въпреки че от това място сега се излъчва енергия, която именно сега достига до Земята и ви заставя да й обърнете внимание.
    За вас е важно да разберете, че това събитие протича именно сега. То не е на 12 милиарда години, както бихте могли да си помислите. Всичко става в реално време. Случвало се е да говорим преди за това, че скоростта на светлината е по-малка от скоростта на енергията. Всичко е свързано с тази скорост, затова за вас е важно да разберете, че това, което ви "се показва", сега се намира във вашата времева рамка... очаквано... планирано.
    Виждат ли това вашите учени? Да. Позволете ми да ви кажа какво казват най-добрите ви учени за феномена, протичащ в момента на 12 милиарда светлинни години оттук. От години ви говорим (публикувано в книгите на Крион), че гама лъчението, бомбардиращо вашата планета, е значително и дори притежава духовен смисъл. Учените най-накрая забелязаха енергията и гама лъчението, което се носи с нея. На тях им се завива свят от това, което виждат, и се опитват да разберат причините. Казват, че в този далечен район на Вселената е имало гигантска експлозия - много голяма, наистина. Вашите астрономи твърдят, че експлозията, станала на 12 милиарда светлинни години оттук, освобождава най-голямото количество енергия, регистрирано някога във видимата Вселена! В своите списания съобщават, че тя е равна на цялото количество светлина в познатата и видима част на Вселената, на цялото това количество, побрано само в един феномен. Ето това казват те. Истина е. Точно това става в момента. Това не е някакво метафизично събитие, видимо само от тези, които вярват в него, "известно" само на шаманите или пророците. НЕ! Това е нещо, което всеки човек може да погледне и да види сам.
    Защо трябваше да ви заведа там, на това толкова отдалечено събитие? Защо бих искал, скъпи мои, да го видите? Хора, защо този член на семейството, наречен Крион, ще иска да ви отведе там, както си седите тук на столовете? Защото там, в необятността, се случва нещо, което носи отпечатъка на вашата човешка енергия. На това място ще направя кратко отклонение, защото искам да ви кажа защо е важно.
    Как мислите, защо тези събития се случват на границата между две хилядолетия? Какво от това, което чувствате сега, сте усещали преди? Вашите метеоролози казват, че това е уникален отрязък от време, че никога не е имало нещо подобно на него, поне не и в този период от човешката история, за който те имат данни. И са прави.
    Задавал ли си е някой от вас въпроса защо получавате даровете на Духа точно сега? Защо количеството на информацията, получавана чрез ченълинг, напоследък се увеличава? Защо хората се страхуват толкова много за края на света именно сега? Някои от вас дори са заявили категоричното си мнение, че може би е дошло времето за това. Други чувстват, че това е етапът, до който е достигнала човешката раса в своето развитие, че тези неща така или иначе ще се случат.
    Аз съм тук, за да ви кажа, че има цел, има план, има определен график. В основата на разгръщащите се събития е съзнанието. Никак не е случайно, че точно сега различните лечители усещат увеличаване на своите сили. Не е случайно, че точно сега тези, които се занимават с наука, получават по-значими резултати в своите области и особено във физиката и биологията. Не е случайно, че именно сега учените започнаха да разбират по-задълбочено физиологията на човека, за да може той да живее по-дълго. Не е случайно, че съзнанието на планетата се променя драматично. Нещо се случва и мнозина го усещат. Нещо се случва и мнозина вече го празнуват. Други са завладени от страх, но ви казваме, че всичко това показва, че наближава краят на нещо. Ще ви разкажем за какво става дума.
Категория: Книга 7: Писма от дома | Добавил: Бонд
Разгледан: 699 | Рейтинг: 0.0/0
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   34.200.218.187          Петък          07.08.2020, 23:44