Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)00:01
08.08.2020
Събота
34.200.218.187


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 7: Писма от дома


Книга 7: Писма от домаКнига 8: Преминаване на границатаКнига 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

Космическото разписание
 Позволете ми да ви разкажа за космическото разписание, което е нещо, вградено във всяка клетка на човека. Знам, че е дълбоко вкоренено във всяка от клетките на присъстващите тук, защото знам на кого говоря. Знам кой е член на семейството. Седим в дневната, така да се каже, в тесен семеен кръг, изпълнени с любов, където всеки може да разговаря с другите. Точно това става сега, когато четете тези редове. Искаме да почувствате семейния разговор, който водим в момента, защото така ще разберете защо сте тук. Не може да не разберете, защото когато усетите, всичко във вас ще заехти.
    Космическото разписание разкрива целта, заради която сте тук, целта, криеща се зад самата духовна история. Някои са я нарекли "великият експеримент, продължаващ пет милиарда години". Знаете ли пред кого седя в момента? Пак ще ви кажа: седя пред лемурийците - почти всички вие сте лемурийци. Ето това ви доведе днес тук - да чуете и прочетете това. Това време от историята ви призова и ви доведе тук, защото усещате отново лемурийската енергия. Ето от колко време съществувате тук. Ето кои са членовете на семейството, кой седи в залата и чете тези страници - всички вие сте стари души. Идвате и си отивате толкова бързо! Не прекарвате много време у дома, моя дом, вашия дом. Виждаме ви за кратко, когато избирате поредната цветна лента, когато сте почитани и обичани, а след това от дълбините на своята мъдрост се връщате, за да го направите отново и отново, и отново.
    Някои от вас са преминали хиляди пъти през прераждания и вие го знаете. Седите тук, лечители, чувате ли ме? Седите тук, на самата граница на възможното унищожение или освобождение. Повечето от вас, които слушат и четат това, са на възраст, на която, когато са се родили този път, е било предсказано, че земната енергия ще ги доведе до насилствен край и въпреки това всеки от вас е дошъл тук с определена цел. Дошли сте доброволно, изпълнени с любов, знаейки защо сте тук. Вече сме ви казвали, че, образно казано, "се редите на опашка", за да попаднете тук! Какъв тип същност би се решила на това, когато всички пророчества вещаят такова жестоко бъдеще? Защо бихте се съгласили да се върнете доброволно, да създадете семейства, да отглеждате деца и да искате да сте тук? Защото знаете, че това е краят на пътуването. За нищо на света не бихте изпуснали развръзката, каквато и да е тя. Това е всичко, за което сте работили. Това е предназначението на семейството.
    Гибелта на Атлантида, големият потоп, това са събитията, които са определили енергията на вашата дуалност, за да може да се проведе великият експеримент. Повечето от тези, които слушат и четат това, са били тук почти през цялото време на неговото провеждане. Вие сте били и тези, които са програмирали кристалните маркери. Чуйте, семейство, ще ви разкажем за великия план. Ще ви разкажем за експеримента и ще ви дадем графика.
    Всичко е предварително замислено за тази Земя. Появата на хората не е случайност. Великите духовни същности, които се прикриват като хора, не са "попаднали" случайно на тази планета. Вие сте били запознати с разписанието и изпитанието, преди да дойдете тук -всички определени с любов в Духа. Тук се намирате върху единствената планета със свободен избор - и в това е ключът. Не чувате за първи път израза: "Единствената планета със свободен избор”. Той ви е бил даден преди цяла вечност. Когато свършим, значението му ще ви бъде по-ясно. Но сега ще се спрем накратко на енергийната трилогия, която е част от вашия живот. Говорили сме за това и преди, но сега ще се спрем по-подробно на тези въпроси, ще ви дадем повече информация за трите събития, които са се случили не така отдавна и са променили изхода на известното разписание.
    Скъпи мои, живеете от еони време (в публиката проплаква бебе). Дори "малкият", който се е върнал тук, е живял толкова дълго, познавайки прекрасно енергията, която донася тук. И той се връща отново, този път, знаейки много добре, че това е краят на програмата.
Категория: Книга 7: Писма от дома | Добавил: Бонд
Разгледан: 839 | Рейтинг: 0.0/0
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   34.200.218.187          Събота          08.08.2020, 00:01