Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)22:35
07.08.2020
Петък
34.200.218.187


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 7: Писма от дома


Книга 7: Писма от домаКнига 8: Преминаване на границатаКнига 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

Контрол върху емоциите
Шестото чудо е способността ви чрез връзката с Решетката и настройката ви към нея да изпитвате покой в ситуации, в които до този момент, заради присъщата ви дуалност, никога не сте успели да изпитате. В момента говорим за емоционалния човек. Емоцията, номер шест, е с главно "Е”. Говоря за неща, които са ви много близки. Говоря за преобразуването на омразата, ревността, страданието и страха. Говоря за отстраняването на скръбта!

Вече сме стояли пред група като вашата със свитата от придружители, която е сред вас, държи ви за ръцете и топло ви прегръща, когато говорихме за скръбта, породена от смъртта на човека, и за задачите на хората, които са дошли тук, за да ви дадат този дар на скръбта (в Семейството, част Говорихме накратко за това, с което тя е свързана, и как една привидно неуместна и ужасна трагедия много често е свързана с усвояването на някакъв урок и цел, което означава, че това е нарочен дар от онези, които са ви напуснали. Говорихме за това и ви помолихме да разберете, че благодарение на Решетката и клетъчното съзнание можете да промените емоцията на скръбта в мъдрост, мъдростта да разберете, че това е бил дар за вашето просветление. Той не е свързан с тези, които са си отишли. Те са мъртви! Става дума за вас и затова те са преминали през това. Каква трагедия е смъртта на ваш близък - дар, който ви е даден от него с ваше позволение - ако цял живот скърбите, вместо да отпразнувате намерението и любовта, които се съдържат в него. Каква трагедия само! Защото дарът е бил за вас и ви помага да отворите съзнанието на Решетката в себе си. Това е предназначението на този дар - тези, които си заминават, помагат на тези, които остават.

Преобразуването на скръбта, на омразата, на всяко емоционално състояние, е това, което ви държи затворени. Позволете ми да ви дам най-големият пример: Преобразуването на тревожността, сестрата на страха. Изчезна! Това е дарът. Вашето клетъчно ниво няма да й позволи да продължи да съществува. Някой може да каже: "Какво общо има тревогата с моите клетки?" Ще ви кажа. Когато се тревожите, осъзнавате ли клетъчната промяна? Някои от вас спират да се хранят, това е указанието. Вашите клетки знаят! Знаят за страха или тревогата. Скъпи мои, слушайте: Ако клетките знаят за тревогата и страха, в което многократно сте се убеждавали и сами, тогава не разбирате ли, че клетките знаят и за радостта и просветлението?

Преобразуването на тревожността в покой е един от най-великите дарове на мъдрия човек, който носи светлината. За някои от седящите в тази зала това е най-голямото чудо. И аз искам да ви кажа като член на семейството: Това е истина!

Категория: Книга 7: Писма от дома | Добавил: Бонд
Разгледан: 857 | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   34.200.218.187          Петък          07.08.2020, 22:35