Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)23:14
07.08.2020
Петък
34.200.218.187


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 7: Писма от дома


Книга 7: Писма от домаКнига 8: Преминаване на границатаКнига 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

Клетъчната промяна
Нека най-напред поговорим за това, което се случва на клетъчно ниво. Това е номер едно, защото в момента го усещате най-ясно. Вече споменахме, че този списък трябва да ви бъде даден в линеен порядък. В действителност трябва да ви бъде даден наведнъж, ан блок. Някои от вас, които разбират какво е това трети език, ще възприемат тази информация по този начин - накуп, като едно цяло. В тази зала има хора, които ще си мислят, че са спали, докато е траело предаването на информацията. Ако това се случи и с вас, означава, че сте приели информацията по много по-добър начин. Заради записа на срещата даваме информацията в линейна последователност, но отново ще повторим, че нито един от елементите не е по-важен от останалите. Има още една енергийна причина, поради която съобщаваме нещата в тази последователност, а не в друга, но тя няма нищо общо със значението на отделните точки. Свързана е многоизмерния аспект на енергията.

Някои от вас се събуждат, чувствайки се странно на клетъчно ниво. Настъпват разни промени във вашето тяло и вие го знаете. Извършва се промяна на вибрациите и това ви причинява дискомфорт. Искам да ви дам една метафора, свързана с този дискомфорт. На колко от вас се е случвало да решат да ремонтират дома си и да останат да живеят в него, докато трае ремонтът? Някои от вас ще кажат: "Да, спомням си. Ужасно е. Никога вече няма да го направя отново." Е, досетихте ли се къде се намирате в момента? Седите в биологичната си къща, а около вас всичко се ремонтира. Търсите нещата на мястото, на което винаги са се намирали на клетъчно ниво, и откривате, че те са преместени на ново място. Това ви разстройва, изважда ви от равновесие. Свикнали сте с определени усещания, а тях вече ги няма. Това обновление е "клетъчно", а "клетъчно" означава ДНК.

- Крион, да не би да ни казваш, че хората променят своята ДНК?

-Да.

- Крион, как ДНК на моето тяло е свързана с моята духовност?

Ето за това се отнася магнитната промяна [причината за работата на Крион]. Казвали сме ви го и преди, на срещата за новите възможности [на един от предишните сеанси, посветени на "семейството"]. Вашето просветление е свързано с вашето тяло! Всяка клетка знае това и всяка клетка е просветлена подобно на съседната й клетка. Всички те реагират на магнитното поле. Затова магнитното поле се променя така значимо - дори вие можете да го почувствате със своето тяло. Разбирате ли, че част от промените и ситуациите на Земята, от които се страхувате, се осъществяват по график, одобрен от вас, заради вашата ДНК? Всичко се случва, за да може да се промените на клетъчно ниво, за да може то да стане по-добро и да развие своето съзнание.

Ще ви каже нещо за клетъчната ДНК на хората. В момента много деца се раждат с различна от вашата ДНК. Говорим за цялата ДНК, а не само за двете биологични вериги. Това е развитие, еволюция на новите духовни възможности на клетките. Децата не са като вас и магнитното поле (системата на земната решетка, която се променя) ще им въздейства не така, както въздейства на вас. Те ще имат оборудване, което вие не притежавате, което вие ще трябва да развиете - една от причините, поради която четете това. Знаехте ли това? Съвсем не е случайно, че тези тъмносини деца (цветът на жизнената сила), които наричате "индигови", се раждат в такова изобилие. В момента (1998) средната възраст на индиговите деца е между три и дванайсет години и за това си има причина. Появата им е прецизно изчислена и планирана така, че да стане по време на духовното измерване на Земята. Мислите си, че индиговите деца са специални? Наблюдавайте какво ще стане с техните деца! Техните деца ще започнат да се раждат около 2012 и е по-добре да се подготвите за това, защото те ще ви изплашат - ще са много по-различни дори и от днешните индигови деца.

Това ще бъде следващата очевидна еволюционна стъпка, стига да решите да й позволите да се осъществи. Когато казваме това, имаме предвид, че притежавате възможността или да прекратите тази еволюция, или да я ускорите. Това зависи от вас. По отношение на енергията на тази планета разполагате със свободен избор - наистина свободен. Ние само ви съобщаваме за възможностите, тези, които виждаме, основаващи се върху това, което се случва сега, и върху това, което се е случило през последните години, а то наистина е забележително. Децата на вашите деца ще са специални. Ще притежават качества, които дори индиговите деца нямат, а вие ще ги гледате и ще казвате: "Ако това е постигнато от едно поколение, какво ли ще постигне следващото?" Говорите за бъдещето на човечеството! С придвижването по точките от този списък и доближаването да неговия край постепенно ще разбирате все повече неща. Освен това, когато стигнем до петата част на тази поредица, в края на 1998 г., ще ви дадем далеч по-пълен обзор за причините за това, което се случва днес.

И така, какво трябва да направите, ако изпитвате такова безпокойство? Дали ще установите, че не сте способни да се "свържете" както по-рано? Промяната на нивото на клетките води до промяна на съня и на хранителните навици. Предизвиква във вас странно усещане за "тревога за здравето". Изразете своето уважение към тези чувства - спрете и се изпълнете с покой. Отпразнувайте ги и разберете какво се случва. Разберете, че всяко обновяване рано или късно приключва. Търсете го. Очаквайте го. И знайте, че докато има обновление, има и промяна. Крайният резултат си струва усилията.

Категория: Книга 7: Писма от дома | Добавил: Бонд
Разгледан: 684 | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   34.200.218.187          Петък          07.08.2020, 23:14