Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)00:06
08.08.2020
Събота
34.200.218.187


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 7: Писма от дома


Книга 7: Писма от домаКнига 8: Преминаване на границатаКнига 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

Хармоничната конвергенция - предпоследната проверка
През август 1987 г. някои от вас разбраха за първи път, по време на Хармоничната конвергенция, че в момента тече проверка. Хората със силна интуиция и метафизична настройка разбраха, че Духът извършва замервания на планетата. Вече сме говорили за това, защото резултатът от това измерване беше по-добър от предварително предполагаемия. Вибрациите на Земята не се бяха понижили, а точно обратното - бяха се повишили! Бяха значително по-високи в сравнение с предишното измерване.
    Някои от вас ще попитат: "За какво предишно измерване става дума?"
    Ето информацията, с която някои от вас вече са запознати, но която никога до този момент не е била получавана от тази същност. От първия миг, в който духовното човечество се е появило на Земята, на всеки 25 години се извършва измерване, като се проверява нейното енергийно и вибрационно ниво. Точно така - на всеки 25 години от появата на хората се е извършвало измерване. За Духа 25 години е едно поколение - средно взетото време, необходимо за съзряването на човека и за създаването на собствено поколение. Двадесет и пет години. Нумерологичният сбор на числото 25 дава свещената енергия на седмицата. Това обяснява периода от 25 години.
    Това означава, че измерването преди това през 1987 е станало през 1962 година. 1962 беше година на деветката, а деветката притежава енергията на завършването. Последните три измервания, направени преди завършването на програмата на човечеството, наистина ще определят изхода от експеримента, част от който сте всички вие. Енергията на тройката е свързана с действието. Измерването през 1962 г., което е първото от последните три, показа какъв би могъл да бъде завършекът на човечеството и на експеримента.
    През 1987 г. повечето от вас са усетили Хармоничната конвергенция. Това беше предпоследното измерване. Това беше годината на седмицата (1987) - свещеността. Измерването трябваше да определи нивото на вашата духовна енергия. Последното измерване е 25 години след 1987 и ще се състои през вашата 2012 г., краят на проверката, всъщност краят на някои човешки календари. 2012 е година на петицата, която носи енергията на промяната.
    Тези три събития, 1962, 1987, 2012, представляват енергийна трилогия и потенциал, които са изключително важни както за Вселената, така и за човечеството. Заедно те са енергията на тройката, а това отново е числото на действието. Ако съберете годината на деветката (1962), годината на седмицата (1987) и годината на петицата (2012) ще получите отново 3, което е действие. Тази трилогия, трилогията на действието, скъпи мои, е краят на проверката, краят на всичко, заради което сте пристигнали тук. Всички ние, от тази страна на завесата, го знаехме, знаехте го и вие. Ето защо нямахте търпение да се върнете. Някои от вас дори умряха по-рано, за да могат да бъдат тук във възрастта, на която са сега, очаквайки с нетърпение края.
    Повечето от вас живеят от цяла вечност, преминавайки от прераждане в прераждане. Преминали сте през толкова много неща! И все пак, нямате търпение да се върнете отново, защото това е то, кулминацията на цялата ви работа. Времевата линия е първата серия. Това е, всички знаеха за продължителността на експеримента и за неговите възможности. Затова вие се върнахте отново и седите тук.
    Когато по време на Хармоничната конвергенция през 1987 г. беше проведено предпоследното измерване, се получи нещо неочаквано. Беше установено, че честота на Земята се повишава. Съзнанието на човека се изменяше в много по-голяма степен от очакваното за този 25-годишен период. В резултат от по-високите резултати от измерването през 1987 г. беше създадена още една поредица от събития, чието предназначение е да разкрие вашия нереализиран до този момент потенциал!
    "Допитването за разрешение" и "предаването на факела" са събития, които не бяха планирани през 1962, но станаха много подходящи за 1987 и годините след нея. Допитването за разрешение беше наречено "Прозорец на разрешението" 11:11 (11 януари 1992). Той никога нямаше да възникне, ако Хармоничната конвергенция не беше установила, че Земята се намира на по-високо ниво. Някои от вас са изучавали 11:11 и си мислят, че са наясно какво представлява това. Чудя се дали наистина разбирате какво е всъщност. Нумерологията на 11 + 1 + 21 = 33 (Събира се енергийната стойност на деня, месеца и годината поотделно.). Това е главно число с огромно значение.
Категория: Книга 7: Писма от дома | Добавил: Бонд
Разгледан: 1551 | Рейтинг: 0.0/0
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   34.200.218.187          Събота          08.08.2020, 00:06