Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)23:30
07.08.2020
Петък
34.200.218.187


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 7: Писма от дома


Книга 7: Писма от домаКнига 8: Преминаване на границатаКнига 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

Енергията
Нека за известно време поговорим за енергията. Толкова много от вас работят с енергията. Минали сте през обучения и духовни дисциплини, използващи енергия, и сте запознати с начините, по които работи тя. Познавате усещанията, които тя поражда, знаете накъде се насочва, как тече и въздействието, което оказва върху другите. И изведнъж всичко това се променя! Има нещо във връзка с духовната енергия, което вече казахме на другите групи, но искаме да съобщим и на вас: Решенията на вчерашната енергия не са задължително решенията на утрешната. Това, което чувствате в момента, това, което работи в момента, може да не действа утре. Това може да разочарова мнозина от вас, работещите с енергията, и аз искам да ви кажа защо се променят правилата, свързани с енергията. Съществуват части от енергийния пъзел, които се придвижват на нови места около вас, за да допълнят новите възможности на човека. Познатите ви средства няма да ви бъдат отнети. Напротив, очакват ви да предприемете новото действие, за да откриете как са се обновили, за да "паснат" по-добре на обновената ви биология и съзнание. Скъпи мои, майсторът дърводелец работи с по-хубави инструменти от тези, с които работи чиракът. Майстор готвачът получава нова кухня заедно с всичко необходимо, за да приложи своите умения. Духовно обновеният човек получава енергия с нови свойства, за да подобри качеството на работата, която върши на планетата.

На онези от вас, които работят с енергия, им казвам, че могат да започнат да се чувстват различно, но сега инструментите им са по-добри. Пак ще кажа, ознаменувайте факта, че силата ви нараства. Вашата работа ще ви носи резултати, които никога досега в своя живот не сте постигали. Обърнете внимание на някои от новите енергии, които навлизат в живота ви, и на интуитивните прозрения, които получавате, защото те ще се "бракосъчетаят" с това, което вече притежавате и познавате. Скъпи мои, някои от вас медитират с определен вид енергия и очакват у тях да възникнат определени усещания и опреден тип познание, които да показват, че са се настроили към Духа. Самите тези енергии на общуването трябва да се променят, за да развиете по-дълбока интуиция и по-силна проницателност и някои от вас изведнъж ще установят, че са изгубили своята настройка. "Какво стана с потока на медитацията? Какво стана с усещанията, които винаги съм имал?" Не се плашете, когато се промени самият начин на връзката. Спрете и ознаменувайте факта, че сте се издигнали над страха, а сега търсите новия начин за по-доброто използване на своите обновени инструменти. Помолете Духа да ви води - по кой път да поемете в своята енергийна работа, в своята медитация, в своя подход към начина на връзката. Не се шокирайте, нито се изненадвайте, когато умът ви бъде озарен от интуитивни прозрения, твърде сходни с процеса на ченълинга, осъществяван от моя партньор в момента.

Никога не е имало ситуация, в която да има загадка, а да липсва енергията за нейното разрешаване. Нека го кажа по друг начин: Никога няма да ви дадат загадка, която е твърде трудна за вас. Отговорите са налице, чакат да ги откриете, а в сферата на енергията настъпват забележителни промени. Новата енергия ще играе значителна роля в обновяването на самия начин на живот.

Ще поговорим още малко за енергията, за да ви е по-ясно за какво става дума. Който и да използва енергията и с каквато и цел да я използва, знайте, че тя ще претърпи промени. Говоря дори за хората с относително нова информация. Вгледайте се в промените. Вижте настъпващите изменения. Променете учебните програми, за да отговорят на новата информация, която получавате е помощта на своята интуиция. Запознайте учениците си с най-новите данни, с които разполагате относно тези енергийни дисциплини. А след това, когато дойде моментът на връзката, усвоете новите начини за "усещане". Дори и най-древните духовни системи на планетата ще бъдат подобрени. Енергията на духовната част на човечеството ще се промени и ще продължи да се изменя отново и отново.

И накрая, искаме да ви дадем един друг енергиен "съвет", свързан с връзката с Духа. Всеки ден отделяйте известно време, в което да поседите в мълчание. Не медитирайте. Просто седете и мълчете. Това е нещо ново. Искаме от вас да седите тихо и просто да бъдете обичани. Открийте какво означава да бъдете прегърнати от Духа, само заради това, че съществувате. Не искайте нищо, не издавайте никакъв звук, не прекъсвайте потока. Не правете нищо, само усещайте ръцете на семейството около себе си. След това продължете с обичайните си занимания. Подканваме ви да станете по-осъзнати за цялото. Изпълнете се с покой и ни позволете да ви обичаме! И това беше номер четири.

Категория: Книга 7: Писма от дома | Добавил: Бонд
Разгледан: 771 | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   34.200.218.187          Петък          07.08.2020, 23:30