Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)23:12
15.06.2024
Събота
34.239.170.244


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 7: Писма от дома


Книга 7: Писма от дома Книга 8: Преминаване на границата Книга 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

Ченълинг на Крион - Писма от дома
От писателя...           

Приятно ни е да ви поздравим със седмата книга на Крион, най-голямата от всички досега. Благодарен съм ви. Сигурно си мислите, че казвам това на всички, а? Е, предполагам, че го правя, но това в никакъв случай не намалява благодарността и вълнението ми, че сте отворили новата книга за Крион. Приятно ми е, че очите ви се срещат с тези страници, защото това е начинът да общувам лично с вас.

Що се отнася до тази книга (май, 1999), измина година и половина от излизането на шестата книга на Крион, "Партньорство с Бог". Говоря с много хора, които са чели всички книги на Крион, и ми се иска да имаше начин да спра потока на времето и да се срещна с всеки от вас. Мнозина от вас са посещавали семинарите на Крион и са се срещали лично с Жан и с мен, както и с екипа на Крион. Знаете, че съм искрен. Наистина не са ни безразлични хората, които четат този материал!

Ако за пръв път се срещате с посланията на Крион, тази книга ще ви въведе в ситуацията. Не е необходимо да се връщате назад и да търсите първата книга на Крион, за да разберете за какво става дума. Предполагам, че любимата книга на писателя е винаги последната, но за тези от вас, които тепърва се запознават с работата на Крион и се нуждаят от известно упътване за това кои от книгите да прочетат и в какъв ред, ето какъв съвет ще ви дам: след като прочетете тази книга, прочетете петата книга на Крион, "Пътуване към дома", а след това шестата, "Партньорство с Бог". След това, ако темата за Крион не ви е досадила, можете да прочетете и останалите, като започнете с първата, "Финалната епоха” Въпреки че първата книга за Крион е най-старата (беше ми предадена през 1989 г.), тя продължава да е най-продаваната от всички и в действителност поставя началото на новите енергийни послания.

Ако се съди по популярността на всяка от книгите през първата година на нейното издаване, вероятно шестата е най-добре възприетата от цялата поредица книги, които до този момент съм получил чрез ченълинг. Търсенето беше такова, че не можехме да насмогнем с допечатките (през първата година пуснахме четири тиража) и тя надмина по продажби всички останали книги на Крион, излезли до този момент.

В тази книга реших да запазя формата на шестата книга на Крион. Ако сте я чели и сте й се насладили, тогава тази, седмата, ще е като нейно продължение - тя поддържа потока на любовта и информацията и през 2000-та година.

В края на 1997 г. си обещах, че никога вече няма да издавам две книги наведнъж. Току-що беше излязла петата книга на Крион заедно с шестата. Защо си причиних това? Оглупях ли или какво? Върнах се мислено назад и си казах: "Хей, животът ми е под контрол. Ще разпределя работата си и никога повече няма отново да се изтощавам, правейки по две книги наведнъж,"

Да бе, как не ...

Тази книга се издава едновременно с книгата "Индиговите деца". Ето, пак го направих [въздишка]. Две книги наведнъж. Как можа да се случи това? Преподавам синхронни, затова „се понесох с потока", но съвсем скоро ще трябва да поговоря с моите водачи за значението на думата "поток”.

Седма глава от шестата книга на Крион беше озаглавена "Индиговите деца". Никога преди това не сме получавали толкова много писма и коментари по нито един от въпросите, засегнати в книгите на Крион. Сега ни заля вълна от писма на родители, социални работници и педагози, които казваха: "Най-накрая някой забеляза! Какво можем да направим?"

Разказвам ви това, защото много от вас очакваха да открият разширен раздел, посветен на индиговите деца. Вместо това през 1998 г. с Жан се заловихме да проучим въпроса и написахме отделна книга, посветена на индиговите деца. Не сме специалисти по проблемите на децата, нито притежаваме дипломи по тази специалност, и въпреки това май се оказахме в основата на някои нови открития по темата.

Свързахме се с образователни дейци, лекари, детски педагози, доктори на науките, автори и обикновени родители, за да ни дадат "насоки" по всички въпроси, свързани с индиговите деца. Получихме незабавно информацията, от която се нуждаехме. С помощта на сведенията на социалните работници и родителите не само успяхме да потвърдим съществуването на този нов вид деца, но и да получим отговор на въпроса за това какво да правим и как да го правим. Дори получихме няколко чудесни медицински съвета относно индиго-синдрома на дефицит на вниманието (СДВ) (на много индигови деца е поставена диагнозата СДВ - но те не страдат от това). Както споменах, резултатът от нашите усилия е налице в книжарниците като книга, озаглавена "Индиговите деца" и публикувана от издателство Хей Хаус.

Индиговата книга не е част от работата на Крион. Всички вие, които четете това, знаете, че информацията за индиговите деца идва от различни източници - от контакта с Крион, от работата на Нанси Тапи и на някои други контактьори и пророци. Но ние искахме книгата за индиговите деца да бъде колкото е възможно по-общодостъпна. Искахме да помогнем на родителите с информация и те да не се плашат от факта, че тя може да е духовна книга или [пъшкане] да съдържа ню ейдж информация. Затова не я наричаме "книга от поредицата за Крион". Ако сте родител на малко дете, я потърсете. Мисля, че ще ви хареса.

Какво ще намерите на тези страници...

Голяма част от тази книга, също като предишните, представлява записи от ченълинги на живо, проведени по целия свят. Най-изумителните, заредени с енергия групи от хора, с които някога сме се срещали, бяха в Европа. Въпреки че след излизането на последните ни книги посетихме и Австралия, и Азия, това, което преживяхме във Франция, надмина всичко останало. Хилядите хора, напяването (интуитивното пеене) направо ни взеха ума. Когато се опитахме да отпратим една огромна група в Периджо, те просто седнаха там. След това започнаха да пеят! Може би един ден ще е забавно да посветим една глава от книгите на Крион само на нашите преживявания.

Някои от вас са се абонирали за списанието Крион Куортърли. Напомням, че обещахме да получавате резултатите от ченълингите преди другите. Затова е възможно да разпознаете част от материала в настоящата книга от публикациите в списанието (не се ли радвате, че сте се абонирали за него?). Джеф Хопи, нашият редактор на списанието, който работи на доброволни начала, отново се прослави заради способността си да издаде цветно международно тримесечно списание - без никаква реклама.

Отново искам да ви обърна внимание на стила на Крион. Много често през първите десет минути от контакта посланието му се състои от изпълнени с любов поздрави. Това е много силна енергия. Всеки път част от тези послания са предназначени за нови хора, но ще е досадно, ако тук ги повтаряме непрекъснато. При ченълингите в книгата махнах някои от сходните коментари, за да ви спестя време и усилия. Понякога основната информация от различните градове се повтаря. Част от тези повторения оставих, тъй като има нужда да ги чуваме отново и отново.

Тази книга е последната работа на Крион преди настъпването на новото хилядолетие. Уха! Наясно ли сте с всичко онова, което се предлага във връзка с настъпващата промяна? "Те" говорят за всичко - от края на света, през края на технологията до края на самия край - всичко, за което се сетите! Основната тема на тази книга е промяната! Почти я бях нарекъл "Постигане на духовно съответствие с третото хилядолетие", но се отказах (радвате ли се?). Ето за какво ще стане дума в книгата:

Глава 1 е много специална. Първо, тя включва кратко послание от мен (само няколко страници) за същността на Новата епоха. Имате ли приятели, които се тревожат за вас, чудейки се дали няма "да превъртите"? Накарайте ги да прочетат първите десет страници на следващата глава. Няма да им навреди и в нея не се проповядва за Новата епоха. Просто едно обяснение, което ще им помогне да разберат кои сме ние. Един съвет: може би няма да искат да притежават тази странна, призрачна книга, затова копирайте тези страници и им ги дайте (давам ви правото да го направите). Но преди това ги прочетете самите вие, за да се уверите, че говоря за вас.

По-нататък. Задавали ли сте си някога въпроса каква е връзката на посланието на Крион с религията? Ще стане дума и за това. И може да ви изненада. Ченълингът се нарича "Цялостността на Бога". Използването на духовната логика е претекст, за да видим разликата между това, което принадлежи на Бога, и това, което принадлежи на човешките същества.

Глава 2 съдържа поредици с послания в пет части, наречени "Писма от дома", които дадоха и името на тази книга. В тях не само се разказва за това кои сме ние, но в част 5 се разяснява и Голямата картина. С много любов Крион ни отправя посланието, наречено "Смисълът на живота".

Глава 3 е главата на силата. В нея се говори за преход. Не че останалите не го правят, но в нея има някои специфични проблеми, които наистина засягат болното място.

Глава 4 е за Земята. Тя наистина ли притежава съзнание? Кое е това, което туземните народи са знаели и което ние можем да научим за настъпващото хилядолетие? Какво е "унищожаване на сенките” и "кристална решетка"?

Глава 5 е историята за ченълинга в Обединените нации през 1998 г. Дръжте се да не паднете! Този ченълинг вероятно е един от най-кратките и заедно с това най-мощните от всички останали, получени някога от Крион - и Крион избра да го осъществи пред делегатите на Обединените нации.

Глава 6 е тежка. В нея са засегнати някои от въпросите, за които доста хора биха желали никога да не чуват. В нея са включени не само послания за някои неща, които може да ни се сторят трудни за възприемане, но и изповедта на един човек, който ги е преживял лично. Бих искал да подходите балансирано към тези въпроси - и от двете страни на завесата.

Глава 7 е научната глава в тази книга. Дадено е много конкретно потвърждение от Крион относно ядрените отпадъци, а след това има още две много дълбоки послания, свързани с физиката и енергията на Вселената, озаглавени "Космическата решетка".

За да не стане така, че тази научна информация да е като "пришита" и всички да се чудят какво да правят с нея, добавихме една смела статия от тези, които са открили как да използват същата тази енергия, за да ни помогнат още сега! "Техниката за балансиране на ЕМП” от Пеги и Стив Дъбро е първото известно на нас задълбочено прилагане на енергията на Космическата решетка. Това е работа с енергията на най-висше ниво. Знаем, че много скоро ще има още такива случаи, защото Крион каза така. Тази обаче е уникална. Толкова е мощна, че дори и НАСА иска да се запознае с нея.

Глава 8 представлява мое интервю с едно израелско списание, наречено Хаим Ашерим (Различен живот). Искам да изкажа своята почит към всички наши еврейски читатели, предавайки им известна специфична информация относно тяхната духовна приемствена линия. Това интервю ми даде тази възможност, така че го включих.

Глава 9 е раздел, включен за първи път в шестата книга на Крион. Този формат представя директните отговори на Крион на най-често задаваните въпроси, които получихме по електронната поща, както и на нашите семинари след излизането на последната книга на Крион.

Глава 10 е подбор от различни новини за Крион, начини за установяване на контакт с нас по интернет и един уникален разказ за чудото на Крион в интернет. Сайтът на Крион е посетен от десетки хиляди души. Нашият компютърен специалист, Гари Лилегрен, е приготвил едно "казвам и показвам" послание, което ще ви изненада с мащабите си.

Още веднъж ви благодаря, че четете тази книга. Надявам се, че след като прочетете това, което следва, ще успеете да почувствате поне част от "измиването с любовта", което чувствам аз, сядайки пред членовете на скъпоценното семейство в различни градове по целия свят, а Крион произнася станалите вече прочути думи:

Приветствам ви, скъпи мои, аз съм Крион от магнитната служба...

Лий Каръл, Юни, 1999 г.

Категория: Книга 7: Писма от дома | Добавил: Бонд
Разгледан: 4972 | Рейтинг: 4.2/4
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   34.239.170.244          Събота          15.06.2024, 23:12