Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)23:31
07.08.2020
Петък
34.200.218.187


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 7: Писма от дома


Книга 7: Писма от домаКнига 8: Преминаване на границатаКнига 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

Целта
Сега искаме да поговорим за целта. Какво е предназначението на хората тук? В старата парадигма, в предишните времена, целта винаги е била свързана с усвояването на различни уроци и може би сте го чували през целия си живот. Тези от вас, които са били част от тази духовна философия, знаели са кои сте вие и величието на промяната, са разбрали, че този живот е свързан с учене, с учене и пак с учене. А сега ние ви казваме, че дори и това се променя. Въпреки че винаги сте се чувствали на тази Земя като ученици, сега ние ви казваме, че трябва да бъдете зрелостници. О, дори сте нещо повече от завършили училище, вече сте учители.

По този начин метафората за вашето съществуване е движението от ученика до учителя. И обновените атрибути, които обсъждаме, по същество променят вашата цел на тази Земя. Вие продължавате да сте тук, за да преминавате през определени изпитания, скъпи мои, но част от причините, поради които преминавате през тях, е за да можете да учите другите. И така, учители, каним ви да обърнете внимание на следното: Променя се самият начин на съществуване като цел на човека. Попитайте новите деца каква е целта на техния живот. Някои от отговорите ще бъдат забележителни. Защо сте тук? Хайде, питайте ги. Ще ви дадат отговори, които са мъдри и дълбоки, които формулират по нов начин целта на живота. Не се изненадвайте, ако ви кажат за любовта, с която са тук!

Знайте, че Духът не съществува във вакуум. Разбираме колко неприятни могат да бъдат промените. Ще ви помолим да не позволявате промяната да ви извади от релси. Останете концентрирани върху работата си, дори когато усещате, че се променяте на клетъчно ниво, на нивото на съзнанието, на енергийно ниво. Ако сте наясно с процеса на обновлението, в такъв случай сте наясно с промяната. Дори когато сте объркани или сте изгубили връзката с Духа, ви приканваме да се засмеете и да бъдете убедени, че отново ще я възстановите, и то с по-малко усилия от ваша страна - необходимо е просто да възнамерите да разберете къде се намира новият "център". Ознаменувайте подобаващо промяната, тъй като тя никога нямаше да настъпи, ако самите вие не бяхте достойни да се промените!

Категория: Книга 7: Писма от дома | Добавил: Бонд
Разгледан: 692 | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   34.200.218.187          Петък          07.08.2020, 23:31