Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)23:09
07.08.2020
Петък
34.200.218.187


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 7: Писма от дома


Книга 7: Писма от домаКнига 8: Преминаване на границатаКнига 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

Бъдещето: А сега какво? Експериментът завърши.
 Някои питат: "След като Земята не я очаква гибел, а експериментът наближава своя край, да не би през 2012 г. да се изпарим? Какво ще стане?"
    Искам да ви разкажа за вида хора, които се намират на планетата и които ще се появят на нея. Това ще ви помогне, ако желаете, да разберете какво ви предстои.
    В притчата "Пътуване към дома" (петата книга на Крион) се споменава за "Къщата на даровете и инструментите", която предадохме в сеанс точно тук (Лагуна Хилс, Калифорния). В тази история Майкъл Томас (главният герой от притчата) вижда огромен брой сандъци в огромно помещение. Разбира, че това са даровете и инструментите за статуса на извисяването. Там имало сандък за всеки мъж, жена и дете на планетата. Но нищо нямало да стане, докато хората, на които принадлежали тези сандъци, не разберели, че могат да ги отворят.
    Повечето от вас тук и от тези, които четат сега това, принадлежат към хората, които ще наречем условно "тип А" поради липсата на по-добър термин. Представлявате биологичното раждане в рамките на старата енергия. Пристигнали сте тук от дълбините на времето и седите тук с ДНК и духовни атрибути, които винаги сте притежавали. Сега обаче настъпва промяна във вашия потенциал. Заради това, което сте направили, сега ви се предоставят дарове, според разрешението от 11:11. Като хора "тип А", принадлежащи към старата енергия, сте си заслужили възможността да излезете извън рамките на своята матрица и да се издигнете до ново ниво на клетъчните вибрации. Инструментите са тук, а ключът се крие в чистото намерение. След това някои от вас откриват, че са се свързали с енергията, която наричаме "космическата решетка”, защото това е начинът да се издигнете далеч отвъд предела на енергията, с която сте дошли. Тя е много мощна и нейното време е дошло. (Точно преди една година имаше два ченълинга, посветени на научните характеристики на космическата решетка. И двата са представени в Глава 7 на тази книга.) Клетките се събуждат отново с помощта на науката, представена в новата енергия. Биологията ви се събужда по подходящия начин, с ваше разрешение. С други думи, хората в тази стая и тези, които четат, притежават възможността чрез изучаване и намерение да открият пътища за удължаване на своя живот, да достигнат до статуса на извисяването, да се освободят от страховете си и да открият такива страсти в живота, за които никога до този момент не са знаели, че съществуват. Получили сте разрешението да не преминавате през уроците, които са резултат от стари споразумения, да запазвате спокойствие в ситуации, за които преди ви се е струвало, че не е възможно да го направите, и да живеете живот, който е много по-различен от всичко, което сте си представяли някога. Ето какво ви се дава сега.
    Смятате ли, че това щеше да стане, ако вие просто се бяхте изпарили?
    Земята ще приеме нова задача. Подобно на милиони форми на живот в тази физическа Вселена, вашата планета в крайна сметка ще се присъедини към много други. Възможностите са огромни и сега аз говоря за един нов план, който не е непосредствено предстоящ, но вие имате възможност да се насочите към него. Този нов план в последна сметка ще ви доведе до енергията, която наричаме "Новия Йерусалим”. Тя е това, което мнозина от вас очакват от дълго време и тя е във вашите възможности. Това е и времето, когато най-накрая ще се срещнете "официално" с други форми на живот.
    На вас се падна трудната роля, скъпи мои. Вие сте "старата гвардия". Вие сте тези, които ще трябва да променят своята биология, за да започне да съответства на новата енергия. Ще трябва да направите за себе си това, което на вашите деца няма да се налага да правят. Затова ви дадохме предварително четирите части на това послание и изчакахме до този момент, за да ви дадем и петата. Новите деца олицетворяват онзи вид хора, които са с чист "индигов" статус, родени след 1987 г. Те пристигат с екипировка, която вие никога не сте притежавали, и въпреки че в момента може да ви се струват малко неадекватни, с течение на времето постепенно ще осъзнавате кой в действителност е неадекватен. Защото когато техният брой надмине вашия, ще стане очевидно, че ако не се промените, вие ще сте странните.
    Индиговите хора пристигат с чистота, която вие никога не сте имали. Това е духовен пласт, който вие никога не сте притежавали и причината за това е, че те са се извисили, защото са дали своето разрешение за това. Спомняте ли си тези, които в 11:11 дадоха разрешението си племената и страните им да бъдат сполетени от ужасна гибел? Знаете ли кои са те? Те са индиговите! Те се връщат веднага тук, за да вземат участие в духовната еволюция. Те са семейството! Вгледайте се в очите им. Знаете ли през какво са преминали? Това са стари души. Наблюдавайте ги. Някои от тях ще ви разкажат всичко за това, кои са били те, преди да навършат шест години. Ето колко са чисти при своето пристигане. Ще наричаме индиговите хора "тип Б".
   
    На път е и един друг вид хора, "тип В". Наистина ли си мислите, че духовната еволюция ще спре дотук? Все пак това все още е единствената планета със свободен избор. Тази планета притежава възможността да се издигне духовно и това е само началото. Първата проверка приключи. Сега Земята започва да играе роля, която ще й позволи наистина да промени частите на Вселената, в които е разположена. През 2012 ще станете свидетели на началото на следващото поколение, т.е. децата на индиговите хора, и това е годината, в която ще започне всичко. Точно тогава ще стане видна истинската духовна еволюция на хората. Тези деца на вашите деца ще бъдат твърде различни дори от своите родители. Ще представляват поколение на духовната еволюция, което притежава способността и потенциала да промени Земята изцяло - и ние ще им дадем име. Ще ги наречем "миротворците" - с ДНК, която е много по-различна от вашата и вие ще можете наистина да го установите!
    Не всички те ще бъдат гиганти на духа. Не. Това е и ще продължи да бъде планета на свободния избор с хора с намалена дуалност. Тези деца обаче ще са предразположени към създаването на една мирна планета и ще притежават мъдростта и самоуважението да го направят.
    Ето това ви предстои, скъпи мои, стига да го изберете. Седите тук, пред семейството, докато четете и слушате това. Това беше един скъпоценен разговор между членове на семейството и в същото време ние ви умихме краката. Някой може да попита: "Струваше ли си експериментът, продължил пет милиона години? Стигнахме до края. Струваше ли си той?"
    Както ви казахме в началото на тази поредица всеки човек, който някога е бил жив, сега е жив отново. Останалите, които се присъединяват към вас сега, също принадлежат на семейството. Те идват от Великото централно слънце, а също и от други части на физическата Вселена. Някои от вас пристигат с удивителна звездна карма, създадена на други места, но сега сте хора и известно време ще бъдете тук. Затова ви обичаме толкова много.
    Част от хората от старата гвардия, които започнаха всичко това, няма да се върнат. Много от вас приключват след края на настоящия си живот и ние ще ви посрещнем с отворени обятия, защото ни липсвате! Това означава, че това е последният ви живот на Земята - и някои от вас го знаят. Голяма част от останалите, нелемурийците, наистина ще се върнат, защото тяхното предизвикателство, също като вашето, е да създадат една нова Земя.
    Какво бихте могли да направите сега лично вие? Може би ви е време да разберете напълно на съзнателно ниво кои сте. Първото нещо, което можете да направите тази вечер, когато останете сами, е да се погледнете в огледалото. Искам от вас да кажете нещо на огледалото, три пъти. Искам от вас да погледнете в очите си. Изправете се и произнесете три пъти следните думи: "АЗ СЪМ ТОВА, КОЕТО СЪМ." Възможно е, когато вашата биология чуе тези думи, произнесени от собствения ви глас и го види в очите ви, да ви е по-лесно да приемете разбирането, че във вас има нещо много повече, отколкото си мислите.
    Всеки член на семейството получава "енергийна лента", когато напусне това място, наречено Земя. Лентата е с цвят, който е подходящ за вас във вашето измерение. Където и във Вселената да отидете, другите същности ще разберат, че сте били част от велик енергиен експеримент на планетата Земя - експеримент, който току-що е завършил. Именно затова точно сега сред хората се надига такъв страх, защото на клетъчно ниво те знаят, че краят на експеримента е близък.
    Благословени са тези, които не слушат това послание, защото въпреки че ще се страхуват от наближаващия край, когато той не се състои, както е предвидено те ще са готови да получат увеличен обем от знания от онези, които през цялото време са се радвали. Мнозина ще се обърнат към вас и ще ви питат "Защо?" Сега знаете отговора.
    Радвайте се на края на експеримента!
    Празнувайте новата Вселена, чиято енергия е тази на хората!
    А сега идва и най-трудното, когато събираме чашите с нашите сълзи от радост и си тръгваме оттук. Най-накрая позволихте на информацията да достигне до вас. Чудно ли е тогава защо сме така радостно възбудени? Това е краят на един мащабен проект, който сте замислили така добре. Някои от вас ще станат от местата си, изпълнени с недоверие. Това не е важно. Истината си остава истина, без значение дали се приема или не. Някои няма да си спомнят нищо, когато се приберат у „дома". Други сега вече знаят. На някои им предстои да променят себе си драматично. Приветстваме различните видове лечение, които се осъществяват благодарение на приемането на това, изпълнено с любов време.
    Говоря на семейството, което познавам лично - от цяла вечност. Ние сме без начало и без край. Всеки от вас е вечен и в двете посоки на времето, като кръг, като "сега”. Всички ние сме вечни. Всички ние сме едно семейство.
    Групата бавно си тръгва от залата. Тези, които ви прегръщаха по време на този сеанс, започват да се връщат обратно през процепа на завесата, който беше отворен с помощта на вашето намерение да седите, слушате и четете. Но любовта остава. Остава в сърцето ви, стига да изразите своето намерение да бъде така. Помнете, водачите се задействат с помощта на изпълненото с любов чисто намерение. Вие наистина никога не сте сами и даже не се налага да се срещате с Крион или да слушате и четете неговите послания, за да усещате енергията на любещото семейство. Тя е непрекъснато във вас. Знаем през какво сте преминали и познаваме всеки от вас по име, всеки от вас поотделно, защото вие сте нашето семейство.
    И така, какъв е смисълът на живота?
    Излезте отвън и погледнете звездите. Те са ваши.
    Смисълът на живота на Земята е, че имаше замисъл, който изработихте заедно, осъществихте го и преминахте през него. Направихте го по подходящия начин, отговорно и успешно. Сега настъпват времена, когато част от членовете на семейството ще се приберат у дома.
    И аз искам да ви кажа: Когато се приберете, аз ще съм там.
    Ще бъда там.
    И това наистина е така.
   
    Крион
Категория: Книга 7: Писма от дома | Добавил: Бонд
Разгледан: 887 | Рейтинг: 0.0/0
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   34.200.218.187          Петък          07.08.2020, 23:09