Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)23:07
15.06.2024
Събота
34.239.170.244


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 7: Писма от дома


Книга 7: Писма от дома Книга 8: Преминаване на границата Книга 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

Целостта на Бога

Ченълинг от Солт Лейк Сити, щата Юта

За какво ще стане дума на следващите страници...

Написването на тази книга отбелязва десетата годишнина на Крион. Той започна да се свързва с мен през 1989 г. Бях много стеснителен (меко казано) и не публикувах нищо до 1993 г. Но това вече е минало.

Трябваха ми четири години, за да "събера две и две" и да получа няколко доказателства, че всичко е истина. Така работи моят мозък и дори и моята духовна логика. Част от това, което трябваше да направя, беше да сравня това, което ставаше с мен, с това, на което от малък са ме учили за Бог. Налагаше се да "се отучвам" и да започвам отначало. През цялото това време Крион ме молеше да бъда с открито сърце и ум. Казваше ми, че "истината ще излезе наяве". Много пъти, когато можех да се отклоня от пътя в своите мъчителни размишления по религиозните въпроси, Крион ми казваше, че Бог не е религиозен! Когато го питах кой е прав, ме насърчаваше да "следвам любовта". Разбрах напълно какво е имал предвид едва няколко години по-късно. Човекът е религиозен. Бог е Любов.

До този момент по време на ченълингите Крион никога не е говорил за религия. Остави повечето от тези неща на мен (както е в Глава 6 от първата книга на Крион, озаглавена "Исус Христос”). След това ме убеди да не се занимавам с това. Да го оставя на мира. След това каза: "Успокой се и нека свитъците свършат работата." Очевидно моментът за разгласяването на информацията в тази област е настъпил и по стечение на обстоятелствата Крион ни е предоставил първото послание върху това, което ще нарека "проблемите и загадките на духовните различия на Земята".

Това, което следва, са посланията на Крион за "Целостта на Бога", предадени по време на един семинар в Солт Лейк Сити, Юта. Това е доста забавно име за ченълинг, посветен на световната религия, нали? Думата цялост беше използвано като призив към нас да започнем един общ преглед на темата за това кой е Бог, какво е Бог и как можем да се справим с различията между нас. Както казах в Предговора, това е призив да използваме духовната логика, за да разберем разликата между това, което принадлежи на Бог, и това, което принадлежи на човешките същества.

Тази книга не се стреми да промени вашата вяра. Не е призив към вас да смените религиозните си убеждения. Напротив, обяснява скъпоценната цялост на Бог и ви моли "да се огледате наоколо", да разберете, използвайки мъдростта си, и да започнете наистина да се обичате един друг.

"ЦЕЛОСТТА НА БОГА"

Ченълинг на живо

Солт Лейк Сити, Юта

Този ченълинг на живо беше редактиран и допълнен, за да стане по-ясен и по-разбираем за читателя.

Привет, скъпи мои, аз съм Крион от магнитната служба. Нека бъде записано, че в този момент и в тази вечер се събираме отново! Както и при предишните сеанси, посветени на семейството, сега е моментът, когато семейството от тази страна на завесата се понася към семейството от вашата страна. Тази вечер това място ще се напълни със същества, които ви познават по име - имена, които са свещени, имена, които са съществували винаги. Тези имена в буквалния смисъл са гравирани върху кристали в пещерата на сътворението. Притежават светостта на договор. Принадлежат само и единствено на хората и представляват семейството.

Това е свещено време, това повторно обединяване. Енергията, която се излива в това място и която обкръжава тези, които четат тези редове, ви показва духовната сила на Човешкото същество. Нека ви покаже, че има нещо повече от думи, носещи се от сцената тук. Нека стане ясно, че заедно тези същества и тази група могат да променят живота на хората, които четат тези редове или седят в тази зала. Нека бъде ясно, че сме наясно кой чете това точно сега. За нас всичко е сега. Времето, което ще е необходимо за записването и издаването на това послание, е без значение, защото се представяме пред читателите сега, поздравяваме ви и казваме: "Знаем кои сте вие." Макар че е възможно да ви се стори странно, ви питаме: "Не е ли време да прочетете тези думи?" Питаме тези, които са се настанили на столовете в тази зала: "Не е ли време да се отворите, за да почувствате любовта от повторното обединяване, което ще се случи тук?" Всичко става сега.

О, информацията, която ще ви дадем тази вечер, ще е специална - до този момент не е била давана на никого. Част от въпросите не са били засягани до този момент, защото е време семейството да поговори на семейството по някои чувствителни въпроси.

Най-напред искаме да ви кажем какво се случва точно сега. Бихме искали да кажем на някои от вас защо усещат натиск (физически, докато си седят на стола) и любов (емоционално), когато започва умиването на стъпалата. Знаете, че сме дошли точно за това, нали? Повтаряхме го всеки път по време на повторното обединяване. През всичките тези години, когато групата се е явявала, за да засвидетелства своята почит и да се представи пред човечеството, едно от нещата, които сме правили, е да ви се поклоним и да ви умием краката. Правим го, защото вие сте тези, които вършите работата. Нашата група се състои от помощници, поддръжници и вероятно от хора, които някога сте обичали. За тези от вас, които чувстват това сега, то е съвсем истинско. Ние сме тук, образно казано, за да се разхождаме между вас и може би, да присядаме в скутовете ви. Някои ще ви обгърнат отзад, обхващайки раменете ви - защото ни липсвате!

Сега говорим на семейството. Говорим на тези от вас, които на интуитивно ниво знаят, че това е последният път, в който вие, като резултат от вашите договори, горите от желание да сте тук. Това е вашето собствено изискване. Може би това е последният път. Повечето от вас, които седите тук, сте лемурийци и прекрасно си давате сметка, че не бихте могли да го пропуснете - това е завършването на плана. Каквото и да стане, вие няма да го пропуснете. Това е така, защото проверката е на приключване. Време е за промяна. Възможностите са огромни.

Нека започне умиването на краката и да се осъществи днешното предаване на енергийното послание по свещен начин - начин, който е балансиран. Ще обсъдим въпроси, за които никога до този момент не сме отваряли дума, за които моят партньор никога не е споменавал нищо. Защото е време да разберете взаимоотношението, което ние наричаме "осъзнаване и цялост между човека и Бога". Определяме Бог като семейството, но в настоящето послание много често ще използваме думата Бог по начин, по който досега не сме го правили. Ще я използваме по начина, по който обикновено тя се използва от хората на Земята.

В момента говорим за целостта на взаимоотношението между Бога и човека. Ще ви разкажем какво означава това. Време е човечеството да започне да разбира какво представлява Бог. Трудна задача, не мислите ли? Някои хора чувстват, че се отнасят към "специална" духовна група, единствената, на която Бог се усмихва. Мисли ли някой от вас, че истинското разбиране и мъдрост на семейството по отношение на Земята и духовността на Бога ще бъде предоставена само на една група? Разбира се, че не. Както любовта на семейството не е предназначена само за едни за сметка на други, така и Духът принадлежи на всички. Любовта е всеобща и е част от всички хора. Всеки човек, който върви по Земята, е член на семейството и ние го познаваме. Любовта към всеки човек е безмерна.

Човечеството живее в такива времена, които изискват разпределяне на духовната работа по отделни категории. Това е така, защото мъжете и жените не могат да изразят своето възприятие на Бога в настоящия момент. Работите с исторически формиралите се на планетата ценностни системи и културни различия, където буквално милиарди хора събират в едно цяло духовна информация и създават от нея системи, които вършат работа на всеки от тях. Това се е случвало в продължение на векове и то не е изненада за Бог. Вероятно до този момент не сме го казвали: ценим високо всяка система, която е силно интегрирана и е посветена на търсенето на "Бога вътре във вас". Няма нищо по-грандиозно от търсенето на Висшия Аз. Това търсене се провежда по целия свят и означава, че семейството иска да узнае повече за семейството.

В процеса на това търсене обаче и в хода на историческото развитие, хората са решили да поставят Бог в различни кутии, обикновено разделени от високи стени. Линейността на мисленето раздробява величието на Бога и съществуването му във всички измерения, разполагайки го в отделни преградки и както сами много добре знаете, преградните са много. Често всяка кутийка притежава свое отделно членство - признаване на принадлежността. И всяка отделна кутийка притежава своя вяра - признаване на нейната святост. И всяка кутийка има свои водачи и свещенослужители - признаване на институцията на шаманството. Много често има и правила, създадени от хората, за насочване на духовното търсене на другите хора, които трябва да се спазват. Понякога може да се срещне висока степен на цялост, а друг път тя отсъства, но кутийките са налице и за Бог това не е никаква изненада. Фактът е, че в рамките на дуалността, присъща на хората, взаимодействието между духовното и човешкото е достигнало до този баланс. И той е напълно уместен.

Тези кутийки обаче притежават и една особеност, която е изцяло и абсолютно човешко творение (на хората). Много често във всяка от тези кутийки (духовни и религиозни вярвания) съществува система, която заявява; "Бог се усмихва на нас и само на нас. Хилядите други кутийки на Земята са безпредметни. Обърнете внимание само на тази кутийка, защото Бог се усмихва само на нея." В допълнение, за да станат нещата още по-интересни, има кутийки, които заявяват: "Не поглеждай встрани! Останалите кутийки не са за теб! Те са проводници на злото или на заблудата и не представят "истинския" Бог!”

Категория: Книга 7: Писма от дома | Добавил: Бонд
Разгледан: 1655 | Рейтинг: 0.0/0
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   34.239.170.244          Събота          15.06.2024, 23:07