Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)21:31
15.06.2024
Събота
34.239.170.244


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 7: Писма от дома


Книга 7: Писма от дома Книга 8: Преминаване на границата Книга 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

Намерението на субстанцията

Следващото чудо е удивително, макар и трудно за описване. Свързано е с намерението на човека по отношение на целебните субстанции. Притежавате огромна сила! Космическата решетка позволява на вашето чисто духовно намерение да се разпростира далеч извън вашата клетъчна структура. Намерението е като радиофар, а не като светлина. Излъчването на един радиофар според вашата наука се извършва на определена честота. То засяга само това нещо, което е настроено на същата честота. Намерението работи по същия начин. Не засяга тези около вас, освен ако не са настроени чрез синхронията към него - освен ако самите те не са поискали да бъдат настроени към него. Същото нещо става и във физическата реалност, с елементите на планетата. Притежавате способността да държите в ръцете си някои от най-великите лекарства, създадени някога на тази планета, и да вземете от тях самата същност на намерението, от което те са създадени, просто като ги държите в ръка. Целителните свойства ще преминат във вашето тяло, без да се налага да ви ги инжектират или да ги гълтате. Това се нарича "намерение на субстанцията".

Науката е част от общата картина на живота върху Земята. Вашите открития в медицината са част от плана. Никога не гледайте на медицината от високо и не й обръщайте гръб, само защото тя не е духовна дисциплина. Тя наистина е част от общия пъзел. Някои хора няма да могат да се излекуват с помощта на енергия, защото все още не вибрират на нивото, което осигурява тази способност. Химията и медицината са това, което Бог е осигурил на тази планета в нейна помощ. Понякога най-добрите резултати при лекуването на работниците на светлината дава мъдрото съчетаване на физическите способи и духовната енергия. Спомнете си това, когато следващия път откажете да приемете някакво лекарство.

Някои от вас обаче ще кажат: "Бих искал да приема тази или онази субстанция, за да се лекувам, но тя има странични ефекти, на които реагирам." Духът не съществува във вакуум. Помолихме ви да вибрирате с по-висока честота, на нивото, което наричате статут на извисяването. Тази по-висока честота прави излишни химическите лекарства. Прави ви чувствителни към много неща, които не биха ви въздействали, ако енергията ви вибрира с по-ниска честота, каквото е обичайното ви състояние. Означава ли това, че не можете да се ползвате от достиженията на съвременната химия? Не. Има и друг начин. Нарича се "намерение на субстанцията".

Призоваваме ви да опитате следното: Стиснете с ръката си някаква истинска лечебна субстанция, независимо каква е формата й, и изразете своето медитативно намерение тя да се просмуче в тялото ви. Използвайте атрибутите на тази сила на второто съзнание, които току-що ви дадохме, заедно с това биологическо "ние". Давате разрешение за настъпването на физическо чудо: лечебните свойства на субстанцията ще преминат във вас!

Сред вас има такива, които ще станат от местата си и след малко ще почувстват, че това се е случило с тях, защото са го възнамерили. Това ще бъде началото на едно съвсем нова способност на вашето съзнание. Други от вас ще се изсмеят и ще кажат: "Това не е възможно. Тоя път Крион направо прекали!” Виждате ли, намерението е контрол на съзнанието върху материята. Намерението е това, което твори чудесата с тялото от край време. Най-удивителните неща, които някога сте виждали, са били правени с помощта на чистото намерение и изцелението е идвало отвътре! Намерението прониква в молекулите. Намерението притежава силата на духовната система за доставки, която се влива във вас, закрепва се там, проявява себе си и разцъфтява. Помните ли, когато казахме: "Търсете лекарства с жива субстанция." Сега знаете защо. Защото намерението, което е било вложено в тях, в субстанциите, в техния химически състав, остава и се закрепва, защото е настроено към вашето "намерение да ги накарате да работят".

Неотдавна ви предадохме информация относно петте бездни на Новата епоха (виж Глава 6) и една от бездните се отнасяше за субстанциите, с която ще можете да си сътрудничите, за да лекувате тялото си. Казахме ви, че тези, които не разбират какво е това промяна на вибрациите, ще приемат същите вещества, които и вие, но нищо няма да стане. Вие можете да бъдете излекувани, но не и те. Причината за това е в намерението, за което в момента говоря като за мощта на съзнанието във вашите клетки. А това е благодарение на Космическата решетка и способността си да се настройвате към нея.

Виждате ли, вие сте много могъщ човек! Всеки физически елемент на тази планета разбира и "знае" за ангела във вас. Знаехте ли това? Някои от вас непрекъснато се оплакват: "Животът ми е жалък! С мен непрекъснато стават разни неща, с които нямам нищо общо. Какво да направя?Аз съм жертва на Земята!" Всичко това е работа на дуалността, скъпи мои. А всъщност е точно обратното! Земята отговаря за вас. Как иначе един работник на светлината може да закотви енергията, за да намали силата на земетресението, да омекоти климата или да предотврати избухването на планините [вулканите], И те го правят, да знаете. Вече сме ви говорили за тези факти. Истинската физическа земя "знае" кой сте вие.

Категория: Книга 7: Писма от дома | Добавил: Бонд
Разгледан: 1573 | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   34.239.170.244          Събота          15.06.2024, 21:31