Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)04:15
22.06.2024
Събота
34.239.170.244


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 7: Писма от дома


Книга 7: Писма от дома Книга 8: Преминаване на границата Книга 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

Здраве

Заради своето здраве се обръщате към толкова много неща. Една част от вас е била така възпитана, във вашата култура специално, че да не носите отговорност за своята клетъчна структура. Буквално прескачате от един лечител на друг, надявайки се, че докато го правите, някой от тях ще може да ви излекува. Ето защо ви обичаме толкова много, скъпи мои. Дуалността прикрива вашата сила! Този Свещен граал, както го наричате, еликсирът на изцелението, това връщане на младостта, всичко това вече се намира във всяка ваша клетка и чака само да го пробудите.

Можете да упражнявате контрол върху здравето си по няколко начина и аз няма да ви кажа нещо, което някой от вас вече да не знае. Първо, можете да контролирате своето здраве чрез подпомагане, използвайки лекарства и терапия за спешни случаи. Дори и през тази година вашата медицина ви даде удивителни нови възможности за това как да поддържате процеса на подмладяване по-чист от всякога. По целия свят получавате информация, благодарение на която можете да удължите своя живот.

Но вие не можете да си представите в каква степен бихте могли и сами да контролирате своето здраве. Дори автономните система на организма могат да бъдат контролирани. Истинската сила на контрола идва отвътре навън. Време е срещата да започне, а срещата, за която говорим, е между вас и вас, среща между клетките на вашето тяло, които копнеят да установят контакт с тази ваша част, която наричате съзнание. Позволете ми да ви кажа, че всяка ваша клетка притежава духовно съзнание и както вече сме казвали, време е да спрем да повтаряме: "Боли ме палецът" и вместо това да кажем "Боли ни". Време е да спрем да казваме: "Ще излекувам това или онова" и да започнем да казваме "Ще излекуваме това или онова". Време е да започнем да мислим за съвкупността от клетки като за една клетка, клетка, за която можете да говорите като за една клетка и да имате ползотворни духовни срещи с нея. Да имате срещи с нея, на които се превръщате в едно цяло и на които я разпитвате и разговаряте за своята индивидуална духовна структура на клетъчно ниво. Започнете да подреждате нещата вътре в себе си и изобщо не се учудвайте, когато настъпи изцеление.

За това са нужни духовните "мускули", които напоследък не сте използвали. Трябва да си представите себе си като "едно цяло със своята биология". Древните йоги са го правили. Сега и вие имате тази възможност. Всеки ден питайте тялото си: "Това ли искаме ние?" (по отношение на болката и болестта). Вашето съзнание ще задейства духовния аспект на всяка клетка и нещата ще започнат да се променят. Това е една дълбока способност и сила, която не можем да подценяваме. Ако се каните да увеличите продължителността на своя живот на тази планета, трябва да се научите какво е усещането за това и как работи то. Можете ли да си представите тяло, което ще реагира по подобен начин? Можете ли да си представите вашата биология "да знае" това, което знаете вие? Можете ли да си представите, че палецът на крака ви е просветлен също като умът ви? Той е. Вземете го и него със себе си.

Категория: Книга 7: Писма от дома | Добавил: Бонд
Разгледан: 1124 | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   34.239.170.244          Събота          22.06.2024, 04:15