Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)21:51
15.06.2024
Събота
34.239.170.244


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 7: Писма от дома


Книга 7: Писма от дома Книга 8: Преминаване на границата Книга 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

Могъществото на осъзнаването

В предишните сеанси ви казахме нещо забележително. На клетъчно ниво във всеки човек съществува кодова система, в която е представено всичко. И когато казваме "всичко", имаме предвид точно това. Всичко! Говорихме за могъществото на осъзнаването, а сега ще разширим обхвата на нашата тема и ще се спрем върху "осъзнаването в човешкото тяло, съществуващо на клетъчно ниво" и ще ви представим известен брой характеристики във връзка с това осъзнаване. Някои от тях наистина ще се сторят странни на скептиците и ще им дадат материал за насмешки. И ако това сте вие, ние пак ви обичаме. За нас е без значение. Истината си остава истина, независимо в какво избирате да вярвате или да не вярвате, и ние имаме намерение да ви я представим тук. Нека енергията на истината сама докаже себе си в процеса на своето разгръщане. С други думи, нека реалността и истината на информацията бъдат развити чрез използването й от вас.

Вие сте променящ се вид. Когато говорите за еволюция, трябва да знаете, че съществува и духовна еволюция и в момента вие сте по средата й. Неща, които преди десет години, дори преди пет, не можехте да правите, сега са по вашите възможности. Вашите клетки притежават осъзнаване, което е удивително. Както казах в първата част от раздела за семейството, цялата сила за чудесата, които се случват, идва от вас. Повечето хора с благоговение вдигат ръце към небето, отправяйки благодарности към Бога за това, което им е пратено отвън! Но то не е. Не е. Клетъчното осъзнаване се променя и възниква чудо. Не сте ли се чудили някога, дали ангелът във вас не прави нещо? [още от хумора на Крион] Заради тези от вас, които седят неспокойно, с нарушено равновесие, изпълнени със страх, дори с омраза, ще ви кажем, че всички решения са вече във вас. Лекуването няма да се осъществи с помощта на някаква светкавица в небето. То ще стане от светкавица вътре във вас, чрез осъзнаването, чрез разбирането, разкриването на тайните на енергията, която е вътре във вас. Искаме да ви разкрием няколко нови атрибута, за които може би не подозирате, че притежавате. Пак ще ви кажем, че част от тях ще ви се сторят като пълна фантазия.

Това е "списък на прането", както го нарича моят партньор. Не знам защо той обича списъците, но това не е списък в истинския смисъл на думата. Това е кръг. За съжаление той трябва да ви бъде представен в линейна времева рамка, затова ще го получавате точка по точка. Ще ви кажа по какъв начин общуваме с вас, когато не сме тук: цялата информация се разменя мигновено, незабавно. Когато тя се представя по този начин, взаимодейства със самата себе си и вие разбирате нейната вътрешна активност. Тогава притежавате пълно разбиране за истинското й значение. Не можем да направим това тук, затова ще трябва да използваме списък. Те са седем, но първият представя всички останали. (това отново е кръг).

Най-напред ще говорим за чудото на клетъчното осъзнаване. Това е темата на настоящото "писмо". И за целите на общуването "в сегашния момент" тя се разделя на седем откровения. Когато вие, като човешко същество, решите да приемете статуса, който ние наричаме "извисяване", вие търсите извисяването или издигането на вибрациите в своите клетки. Съзнанието на вашата клетъчна структура започва да се изгражда с помощта на вашето чисто намерение. Всяка клетка в тялото ви съдържа в себе си матрицата на всичко, което съществува. Тя се съдържа в кода, който вие наричате ДНК. Този код е наречен така по името на химическата молекула, състояща се от две вериги. Името не е точно, защото в него се съдържат много повече неща, отколкото вие можете да си представите в момента. Няма да ви даваме ново име, но ще ви кажем, че в последна сметка някой ще го направи и това название ще отразява всички онези части, които вие не можете да видите, както и химическите елементи, които можете да забележите. То ще означава "код на живота".

Споразумението, с което сте дошли на Земята, познанието за това, които сте вие, вашият магнитен отпечатък, всичко това е разположено в кода. Ето нещо, което може да ви заинтересува: Искате да знаете какво е различното в новото поколение деца? Ако притежавахте способността да изследвате частите на ДНК, които не са с химическо естество, щяхте да откриете, че те се променят и това се нарича еволюция! Духовна еволюция, осъществяваща се с разрешението на хората на планетата. Това ново поколение деца са логически следващото духовно съзнание, което вие допускате да се появи. И ако можехте да погледнете в техния код, щяхте да откриете, че се е променило осъзнаването (част от нехимическия състав на ДНК). Това е духовната част, но въпреки това е и физическата част.

Всичко, което някога е съществувало, записите, които се съхраняват в Акашовите хроники, записите за вашето съществуване като човек на Земята, всички ваши прераждания, всичко това се намира там, в кода. Там се съхранява и матрицата на вашите съзнателни решения за споразумението. Това не би трябвало да е нещо ново за онези от вас, които са родени в този свят със страхове и тревоги, които не могат да се обяснят с опита им от настоящия живот. Откъде са дошли тези ваши атрибути? Това е очевидно: дошли са като отпечатък на действителния ви жизнен опит, придобит от вас при последното ви идване на тази Земя, както и от предишните ви идвания.

Някои ще си тръгнат оттук, вероятно страхувайки се от бъдещата духовна промяна. Някои ще затворят книгата, изпълнени с недоверие. Но и едните, и другите усещат покълването на семената, които са били посети на нивото на клетъчното съзнание. Това е и дуалността, която е била много грижливо посята тук, както и трябва да бъде. Виждате ли, всичко е тук и когато настъпи моментът за чудотворното лекуване, клетките, особено тези, които са болни, получават сигнал, че е време "да се действа" и те го правят! Позволете ми да ви кажа, че дори в случаите на чудотворно изцеление, когато кости, тъкани и плът се появяват там, където преди това не са съществували, то се появява отвътре! Понякога се отстраняват вродени пороци, лекуват се болести и се променя състоянието на човека, а лекарите са в пълно недоумение и се питат какво става. Ще ви кажа какво става. Клетките, които притежават цялото знание за подмладяването на тъканите, за това, което е уместно и неуместно, за това коя е подходящата енергия, се пробуждат. След това става чудо. Случва се отвътре навън. Искате да видите това във вашата наука? Търсете данни за "клетъчни самоубийства”. Това е разрушаване, идващо от ядрата на клетките, които по някакъв начин "знаят", че техният баланс е нарушен - и вашата наука ще ви каже, че клетките експлодират отвътре навън, сякаш "разбират" това. Знаехте ли това? Божествеността е във вас. Тя сочи към вашето вътрешно осъзнаване. Искате ли да благодарите на Бог за това? Тогава е по-добре вместо да търсите Бога навън, да се обърнете навътре в себе си, защото оттам изхожда всичко - отвътре.

Има седем чудеса на съзнанието, които носите със себе си.

Категория: Книга 7: Писма от дома | Добавил: Бонд
Разгледан: 1393 | Рейтинг: 5.0/2
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   34.239.170.244          Събота          15.06.2024, 21:51