Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)21:59
15.06.2024
Събота
34.239.170.244


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 7: Писма от дома


Книга 7: Писма от дома Книга 8: Преминаване на границата Книга 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

Могъществото на Осъзнаването - Ченълинг от Портланд

Семейството, Част трета

Ченълинг от Портланд,

Орегон, и Аделаида, Австралия


Ченълингът на живо, който следва, е част трета от петте сеанса, посветени на "Семейството", на нас хората, каквито ни вижда Духът. Представлява комбинация от записите от сеансите на два различни континента... с едно и също послание относно живота, с разлика от два месеца.


Приветствам ви, скъпи мои, аз съм Крион от магнитната служба. Отново е време, партньоре мой, сливането, което ти наричаш умиване с любов, не само да се обвие около самата ти същност, докато ти извисяваш съществото си, но и да го стори за всички онези, които са тук, слушат и четат тези думи. Сега говорим и за ситуация, която вече сме описвали по-рано, за да свикнете с мен и с това, че ви говоря. Думите, които достигат до ушите на скъпоценните хора, които седят по столовете в залата, достигат и до очите на скъпоценните читатели на тези редове. Защото за нас няма разлика и възможностите на читателите и слушателите са напълно еднакви. Времевата рамка, която за вас може да е малко по-различна, за нас е една и съща. Така че в момента говорим не само на тези, които сега осъзнават, че се намират тук, но и на тези, които четат и си представят, че са тук. И ако сте един от хората, които четат това знайте следното: да четете тези редове е все едно да ги слушате с ушите си в този момент в залата.

Това е излъчване на любов, пътуване на невероятната любов от моята страна към вашата, която може да се излее във вас, стига да желаете. Тя може да ви изпълни до краен предел. Позволява ви да седите на стола в покой, който може би не сте изпитвали месеци наред, покой в ситуации, които ви се струват безнадеждни.

С цялата си любов ви казваме следното: Тук няма ситуации, които да не могат да бъдат решени. Тук сме, за да ви кажем отново, както непрекъснато сме ви казвали досега, че решенията са изцяло създадени от вас. О, сред вас все още има хора, които не разбират. Вие сте семейство, знаете това - всеки от вас. Крион идва при групи като вашата, за да поговори с вас, не с групата - лично с вас. Това е брат-сестра, чийто глас слушате и чувствате, който ви познава добре, защото сте семейство! Нека, когато слушате или четете тези думи, ви изпълни усещането за дома, докато аз ви предавам енергията на покоя. Нека Божественият покой ви изпълни с разбиране. Нека неверието, което може би изпитвате, да се превърне в приемане, за да могат най-накрая семената на истината да поникнат. Четейки тези думи, знаете, че сте тук точно заради това, нали?

Част от посланието, което днес ще ви бъде предадено е свързано с нашата информация "от дома" за вас. Наричаме тези послания "Писма от дома". Писмото е нещо, което достига до вас чрез система, създадена от вас, нали. Докато отваряте писмото, сте изпълнени с очакване. И когато го отворите, ако писмото е от любим човек, човек от семейството, някой, чиято липса усещате със сърцето, то ви сгрява със своето пристигане и със своето послание. Много често думите в него ще ви карат да плачете със сълзи на радост, не на тъга, защото чрез думите на писмото общувате с близък. Ето защо наричаме това, което правим тук, "Писма от дома". Скъпи мои, моля, разберете, че ситуацията тук не е много по-различна. Тук вие седите на стол, готови да приемете духовно писмо от дома - чрез система за доставяне, която вие сте създали. Стига да не си мислите, че този ченълинг е някаква съвършено недостъпна за вас форма на енергия, която някои от вас биха нарекли магическа, ние сме тук, за да ви кажем: "Това е системата, която вие сте създали." Ето, седите на столовете си и се правите на хора! (Крионски хумор). Този енергиен трансфер може да бъде двупосочно писмо. Има подател (Духът) има и получател (вие), този, който отваря писмото, както се каните да го направите и вие. Може би, докато посланието се излива в тази зала, ще заплачете от радост.

Писмото е за пробуждането на ангела във вас. Вътре в "мнимия" човек се крие неописуема красива същност. Ако мога да ви я покажа сега, ако мога да наруша правилата, които сте установили за това място, и просто ви я покажа сега, ще отстъпите с благоговение назад. Може би ще бъдете удивени от нейния вид, от нейната енергия, от светлината, която идва от тази същност. Но аз съм тук, за да ви кажа, че всеки от вас притежава мигновен и всеобхватен спомен. Разбирате за какво говоря, когато произнеса думата семейство. В енергията на тези послания нито веднъж, поглеждайки към вас, не съм имал по-големи основания да кажа: "Вие сте семейството!" Защото вие, заедно с мен, сте в настоящия момент и някои от вас преживяват грандиозна промяна. И всички ние сме събрали тук именно заради това, заради третото послание за семейството.

В предишните послания ви дадохме известно разбиране за семейството, а сега разговаряме за човека на Земята и за духовното същество, което виждам вътре във всеки от вас. Дори в този момент, в тази енергия, виждам във всеки от вас тази същност. Една от причините по време на този сеанс моят партньор да седи със затворени очи е, че той се разсейва. Моите очи са отворени и аз виждам кои сте вие.

Тук е мястото, на което извършваме умиването на вашите стъпала. Това е началото на посланието. Защо трябва да правим нещо такова, можете да попитате вие? Защо Крион мие краката на хората? Какво става тук? Когато казваме, че сме готови да започнем да ви умиваме краката, стъпало по стъпало, искаме да разберете какво означава това. Означава уважение. Всеки един от другата страна на завесата, който умива вашите стъпала, се е появил тук по предварителна договорка.

Някои от вас мислят, че посещават подобен род срещи или че четат подобни книги, само за да получат послание от "отвъдното". И че след това ще станете и ще започнете да правите нещо друго, може би да изпълнявате някакво поръчение. Този път искаме да изпитате нещо друго. От вас искаме да разберете, че енергията, която се излива на това място днес, е предназначена за вас - по предварително споразумение. Скъпи мои, може и да нямате друга възможност за такава среща. Сега е моментът и това е причината, поради която четете тези думи. Когато станете, се опитайте за миг да се порадвате заедно с нас на това, че семейството ви обича достатъчно, за да общува с вас и да знае какви са вашите възможности. Просто си дайте секунда, преди да станете и кажете на семейството: "Обичам ви!" Почувствайте енергията, когато го правите. Ние ще ви чуем, бъдете сигурни в това.

Пристигането на всички, които идват, за да седнат в краката ви, да вървят между столовете в залата и да умиват стъпалата ви, е, за да ви бъде засвидетелствано уважение. Защо уважението е толкова голямо, може да попитате вие? Ще ви отговорим това, което винаги сме ви казвали: Тази група от придружители, включваща енергията на Крион и тези от семейството на господаря Михаил, никога не са били хора. Тази вечер членовете на тази група имат нещо общо. Те са членовете на семейството от другата страна на завесата, които ви поддържат. Не са длъжни да правят това, което правите вие. Не живеят в дуалност като вас. За тях няма нищо скрито, както е за вас. Не се придвижват в слаби биологични тела, за да въздействат върху другия край на Вселената. Тези членове на семейството гледат към вас и виждат значимостта на това, което правите. Виждат любовта, която непрекъснато ви заставя да се връщате отново и отново на Земята, и те плачат от радост, че подобно нещо може да се случи! А тук, на тези столове, част от вас продължават да са изпълнени с неверие. Затова ви обичаме, да знаете. Решили сте да проведете докрай този експеримент с енергията, край, който съвсем скоро ще бъде виден. Ще го кажем отново: Обичаме в еднаква степен всички, дори и тези, които си тръгнат без ни най-малко да вярват или да са убедени в осъществяването на този пренос на енергия. Няма значение какво правите или в какво вярвате - важното е, че сте тук.

Позволете ми да ви разкажа за една възможност. Един ден тук може да се появи дете, което ще ви посочи и ще ви разкаже кой сте вие, защото ще знае. Новото поколение - те знаят. Ако и вие го знаете, ще ви е по-лесно с тях. Затова вземете дара сега. Те ще го поискат от вас. Искат да ви погледнат и да видят същата искра познание, която свети и в тях. Родители, слушате ли? Тръгнете си оттук с познанието за "ангела вътре във вас". Почувствайте предназначението, с което сте пристигнали тук. Децата ще се чудят какво става с вас. Надявам се, че сте готови за тях. Те ще променят всичко. Говорите за надеждата на планетата? Ето къде се намира тя - в новите хора с индигова енергия [Крион говори за индиговите деца, за които стана дума в шестата книга]. Ще се родят с възможности, които вие никога не сте притежавали. Когато порастат, ще променят тази планета драматично.

Всичко е свързано с избора и те могат да направят с него каквото пожелаят, но притежават съвършено нови възможности: целеустременост, самоуважение и чувство за собствено достойнство - те, както и вие, няма да позволят на тази планета да се свлече в пропастта. Знам го, защото вие сте моето семейство и знам какво ви е на сърцето, знам защо седите тук. Това не е загадка. Не сме във вакуум. Когато това "послание от отвъдното" приключи и вие напуснете залата, как мислите, няма ли да бъдем с вас? Тук има толкова много същества, които вървят редом с вас! Преди време говорихме за семейството по време на един друг сеанс, посветен на "Писмата от дома". И в тази информационна последователност, която ви дадохме, вече ви разказахме за някои атрибути на семейството и за задачите, стоящи пред него, и ви казахме, че сте създадени равни и във всеки от вас има по един ангел. Говорихме ви за вашето потекло и за това кои сте вие. Говорихме ви за дуалността. Разказвахме за забележителния ви произход, за това, че всички вие водите началото си от Централния източник. Казахме ви къде се намира той и в същото време разбрахте, че той не представлява конкретно място. Казахме ви, че сте уникални, че това е единствената планета със свободен избор и това е така. Казахме ви какво е "смешното" в тази ситуация, което на клетъчно ниво всеки от вас осъзнава - че знаете колко специална е тази Земя, въпреки че благодарение на дуалността се "преструвате", че не знаете.

Нека пак кажем, че вие, хората, непрекъснато ни го показвате чрез своите постулати и научната си логика. Учените вярват в уникалността на Земята, единствената планета с живот на нея, и всичко останало се върти около нея! И независимо от многобройните факти, че не сте само вие, вашата наука продължава да твърди, че сте единственият живот във Вселената. Позволете ми да ви кажа, че по някакъв начин те са прави! Вие притежавате единствената планета, която е населена само и единствено със създания като вас - с ангел вътре в себе си. Така и трябва да бъде. Не може да бъде хибриден свят, каквито са толкова много от останалите. Вселената изобилства от живот, но вие сте единствената планета, която е чиста, и единствената, която може да издигне себе си само с помощта на избора и намерението. Тези, които се опитват да дойдат и да унищожат нейната чистота, не могат дори да се приземят тук, защото вие сте много могъщи. А ако го направят, не могат да останат твърде дълго. Вече споменахме това и нещата ще останат така, докато времената не се променят, докато не настъпи времето, когато ще дадете своето позволение това да стане. Знайте, че изборът се прави от семейството, а вие сте семейството.

Категория: Книга 7: Писма от дома | Добавил: Бонд
Разгледан: 1383 | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   34.239.170.244          Събота          15.06.2024, 21:59