Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)22:06
15.06.2024
Събота
34.239.170.244


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 7: Писма от дома


Книга 7: Писма от дома Книга 8: Преминаване на границата Книга 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

Служене

Ако чувствате, че е трудно да отдадете почит на последната задача, позволете ми да ви дам петата - служенето. Тя ще докосне сърцето ви. И преди сме разговаряли много пъти за нея, защото трябва да разберете как наистина се осъществява тя. Сега говоря на семейството в тази зала, както и на тези, които четат книгата. Става дума за привидно нелепата смърт на хората около вас и ние отново говорим за семейството. Говорим за един вид заминаване, който ви оставя празни и потънали в скръб, разбити и питащи Бога: "Как можа да го направиш?" Обяснихме това преди: не става дума за това, което се случва, става дума за пътуването. Става дума за споразумението. Ето защо, скъпи мои, докато умиваме стъпалата ви, искаме да разберете нещо, което е толкова важно за тези, малките, които се раждат и умират в семейството, или за възрастните, които идват на планетата и правят същото.

Те ви натоварват с бремето на живота, което вие наричате голяма скръб. Те идват на света с един пласт, който е велик, Божествен и изключително свят, задача, която се нарича "дар" за вас. Зад това привидно ужасно събитие се крие дар, който е обграден не от това, което те са правили, а от това, което вие правите в отговор. Разбирате ли, не става дума за тяхната смърт; те са го направили за вас. Вие го наричате жертване, но то не е. Това не е правилната дума. Нарича се любов. Това е споразумение, създадено съвсем уместно, проява на един дар за вас на тази планета. А аз ще ви кажа какъв е този дар. Това събитие трябва да ви постави на колене, даже и ако не го е направило, защото това е мястото, на което сте решили да разберете кой сте били. Това е мястото, на което започва процесът, който служи като катализатор на просветлението. И ако това още не е станало, ви казвам, че наближава времето то да се случи. Защото ако не се осъществи, дарът е бил даден напразно! Може би това ще доведе до неочакван обрат в начина, по който се чувствате, и може би вие не желаете ние да сме така прями, но това е абсолютна истина! Това събитие, привидно разбиващо сърцето им, не се е случило с тях - случило се е с вас. Ако се съмнявате в това, огледайте се наоколо: Къде са те, къде сте вие? Разберете, че цялата енергия около него е за вас. Какво направихте с нея? Изпълнихте ли се с гняв? Вина? Постоянна скръб?

Предизвикваме ви да погледнете на това събитие с по-ясен поглед и да започнете да го празнувате! Предизвиквам ви като човешко същество да проявите мъдростта да отпразнувате рождения им ден и дара, който са ви дали. Знайте, че това специално човешко същество е дошло при вас със своята уникалност, с едно споразумение да ви даде нещо велико и то се нарича служене. Каква задача!

Това служене няма да свърши с тяхната смърт, скъпи мои. Потенциалът, свързан с енергията, създадена от това специално служене, е огромен! Той подтиква към изследване на себе си. Подтиква към търсене на истината. В разбитото човешко сърце се крият семената на величието. В скръбта и мъката на човека се крие чистотата, която не може да бъде породена по никакъв друг начин. Много от вас разбират и могат да проследят своето просветление до подобен вид събития, при които накрая сте успели да си изясните кое е важното и кое не и да откриете Божествеността вътре в себе си. Има ли нещо чудно тогава, че ви обичаме толкова много?

Ще завършим с умиването на вашите стъпала. Ще минем край столовете ви и ще напълним тази зала с енергия, която ви каним да вземете със себе си у дома. Домът е мястото, където се намира вътрешното ви същество, и много често вие го наричате сърце. Станете от мястото си и поемете енергията от този сеанс. Нали затова всъщност сте тук.

Единствената причина да ви посетим по този начин, е, че ви обичаме. Ние на първо място сме едно семейство. Вие сте част от едно цяло и вие сте тези, които вършат работата. Процепът в завесата се отваря за няколко мига, за да можете да усетите нашето присъствие, и след няколко мига ще се затвори отново и всичко, което ще ви остане, е споменът за реалността, която наистина беше тук и беше наистина скъпоценна.

Приканваме ви да си тръгнете от това място умиротворени, изпълнени с покой. Дори използваме думата защита. Знаете ли какво представлява защитата? Произтича от вашата сърцевина и се излъчва заедно със светлината, която носите. Тя е с вас, когато носите и закотвяте енергията. Това е мястото, на което се намира защитата. Може би си мислите, че е била създадена от нас? Не. Тя се поражда посредством вашия контакт със семейството. Произтича от атрибутите на това, което представлявате. Никакъв мрак не може да прониже светлината, която е вечна, свещена и е създадена от най-висшите ангели на планетата, от хората. От вас.

Оттеглянето приключи и ние отново отнасяме със себе си купички, пълни с нашите радостни сълзи, с които умихме стъпалата ви. Метафоричното умиване на стъпалата означава само едно. Пак ви го казваме и то е: Чест вам! Чест вам!

По-късно ще дойде време, когато отново ще можем да смесим нашите енергии, когато възвърнете и се върнете към величествеността, която представлявате. Това е обещание - че ще се видим отново. Всеки от вас е вечен. Всеки от вас е обичан безмерно. Всеки от вас е член на семейството.

Мой братко и сестро, тази същност напуска тази зала, но оставя енергията на семейството да се излъчва с вечния пламък на спомена и любовта.

И това е така.

Крион

Категория: Книга 7: Писма от дома | Добавил: Бонд
Разгледан: 1165 | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   34.239.170.244          Събота          15.06.2024, 22:06