Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)22:15
15.06.2024
Събота
34.239.170.244


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 7: Писма от дома


Книга 7: Писма от дома Книга 8: Преминаване на границата Книга 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

Завършване

За четвъртата и петата задача е трудно да се разкаже. Има причина на този сеанс да ви дадем пет задачи. Ако използвате нумерологията и изследвате енергията на "петицата”, тя е свързана с промяната (първата задача). Не е случайно, че Духът ви представя тези методи -числата на атрибутите и на задачите, които са представени, начинът, по който са представени, всички те означават нещо друго, ако досега не сте забелязали. За тези, които искат да разберат и останалите значения, които винаги се отнасят за любовта и новите възможности на човека, Духът често представя многопластови послания. Понякога скритите послания са пред очите ви и само чакат да ги откриете, за да разберете колко много ви ценим. Това е причината Духът да ви дава информация! Последните две задачи са трудни за представяне и на вас, като хора, ще ви е трудно да ги разберете. Преди да ги представим, искаме да ви кажем, че сме избрали това време, за да ви умием краката. Все още не сме го направили, както го правехме в предишните сеанси, защото трябва да го извършим в течение на настоящето послание. Сега ще говорим за смъртта. Това е тема, която предизвиква отвращение във всеки човек, който вибрира на високо ниво на съзнание - да мисли за мъката, страданията или смъртта на друг човек или на група хора. И все пак искам да ви кажа, че някои от задачите, стоящи пред човечеството, влизат именно в тези категории! Ето защо ще спрем за малко, за да умием краката ви, стъпало по стъпало, образно казано, за да бъдете обградени от един балон с любов, мантията на Духа, мъдростта на Бога, за да можете да разберете по-добре това, което ще бъде представено пред група хора, изразили намерението си да получат информация от други измерения. Даже на моя партньор му е трудно да говори за това.

Има хора, които са дошли на планетата, само за да "приключат". Те трябва да достигнат до енергията на това "завършване" и когато идват на планетата, на клетъчно ниво са наясно с това. Какво чувствате, скъпи мой, когато знаете, че точно в този момент на други места на тази голяма планета има членове на семейството със същата духовна клетъчна структура като вас, с потенциала да бъдат работници на светлината като вас, с потенциала за висока вибрация или да бъдат чудодейно излекувани и да имат дълъг живот, които доброволно, по собствено желание, вместо всичко това са избрали да дойдат и да умрат, често заедно, като група. Знаят преди да пристигнат, че ще страдат и умрат на големи групи и само така ще могат да затворят енергията на мястото, на което живеят, за да може Земята да се придвижи към нова ера, времето, което ние наричаме "Новият Йерусалим".

На определено ниво вие знаете имената им, защото те са представители на семейството! И когато се върнете, ще отдадете почит на това, което са направили със себе си, а някои дори ще притежават мъдростта Божия, за да почетат това събитие дори тогава, когато останалите хора скърбят. Това, което искам да си спомните, е кои са те, защото те също ви познават. Става дума за приключването, баланса и неговата необходимост и доброволност. Искам да помислите какъв дар е това за вас? Дар за вашата култура - дар за самата ви Божественост. Това е същността на любовта от едно духовно семейство. Имате име за него, но то не е съвсем точно. Вероятно не може да предаде истинската енергия на това, което тези членове на семейството правят за вас и за планетата, но все пак е най-близката дума. Думата е жертване. Но това наистина не е същността на онова, което те правят. Тя е в любовта и те просто действат, за да постигнат задачата за завършването. Помните ли, когато преди девет години ви казахме за тяхната групова задача? Намерете го.

Категория: Книга 7: Писма от дома | Добавил: Бонд
Разгледан: 1186 | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   34.239.170.244          Събота          15.06.2024, 22:15