Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)23:25
15.06.2024
Събота
34.239.170.244


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 7: Писма от дома


Книга 7: Писма от дома Книга 8: Преминаване на границата Книга 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

Закотвяне на енергията

Следващата задача е сходна, но и различна. Тя се отнася до друго ниво и искаме да сме внимателни, докато я представяме. Искаме да бъде лаконично и ясно. Изброявайки задачите на семейството, говорим по принцип, а не специално за вас. Всеки човек е призван да направи това, което трябва да направи, стига да иска да го направи. Изборът винаги е налице. Разбирате ли, дори и тези от вас, които вибрират на по-високо ниво, имат избор. Вече сме обсъждали това в миналото, но ще го кажем отново. Имате възможност и ако решите да го направите, можете да се върнете назад. Но искаме да ви дадем една аксиома, постулат, един закон на човешката биология, който всъщност не сме обсъждали подробно до този момент. Току-що ви казахме, че на вибрационното превключване в духовното съзнание реагира клетъчното ниво на човека. Как мислите, какво се случва, когато даден човек по собствено желание се връща в по-ниско енергийно ниво? Нарушава своя баланс, това се случва. Трябва да знаете това, преди да поемете по някой духовен път. Винаги сте имали възможността да действате, както желаете, но ние сме наясно, че и клетките ви ще го разберат. Вашата биология на духовно ниво знае много добре какво се случва!

Преди известно време ви изнесох цяла информационна беседа, която вие наричате ченълинг, относно "закотвянето на енергията". В този ченълинг ви казахме, че има хора, които са призвани да бъдат на определени места. Това е споразумението, което те сами са избрали за новата енергия и те живеят на места, където планетата има нужда от тях. Образно и метафорично казано, те изпращат лъч енергия към планетата, която е партньор на човека, истински член на семейството. Там този лъч се закрепва и носи със себе си енергия, която е Божествена, която сте вие. И ако това сте вие, вие закрепвате енергията за планетата на мястото, на което живеете. Вие променяте мястото около вас. Някои от вас знаят много добре за какво говоря, защото знаете кои сте вие. Други, като чуят или прочетат това, може да бъдат извикани на определени места, които им се струват странни. Там вие ще живеете известно време със съзнанието, че сте на това място, за да закрепите енергията, докато не се преместите на друго. Някои членове на семейството наистина са това, което ние наричаме "духовни номади", и тяхната задача се състои в това да бъдат духовните-цигани, които се местят непрекъснато от място на място, закотвяйки енергията там, където пребивават.

Други резонират толкова пълно към дадена област, че нищо няма да ги накара да се махнат оттам. Те ще кажат на своите приятели: "Няма значение с какво се занимавам, няма да напусна този град." Това също е закотвяне! Това е така, защото знаете, че не се налага да заминавате никъде, знаете кой сте вие и знаете, че принадлежите на определена местност. Знаете какво правите и една част от вас казва: "Ако напусна, всичко ще се промени.” Ако интуицията ви казва така, скъпи мои, искам да ви кажа, че вие сте закотвени. В един от следващите ченълинги ще ви разкрия какво може да направи една "котва" - много мощна концепция! Това е третата задача.

Категория: Книга 7: Писма от дома | Добавил: Бонд
Разгледан: 1170 | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   34.239.170.244          Събота          15.06.2024, 23:25