Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)06:13
22.06.2024
Събота
34.239.170.244


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 7: Писма от дома


Книга 7: Писма от дома Книга 8: Преминаване на границата Книга 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

Задръжте светлината

Ето още един въпрос и сега ще говоря на работниците на светлината. Това е задача за хората, които са изразили своето намерение да напуснат стария енергиен път. Изразът "да се задържи светлината" може да ви се стори банален, но вече сме ви казвали, че на клетъчно ниво всички хора съдържат цялата матрица за това защо са тук (лична духовна информация) и това е много добре скрита информация. Цял живот те я носят със себе си, активна и функционираща, но без да я открият и осъзнаят. Казахме ви обаче, че тя се разкрива с помощта на вашето чисто духовно намерение. Казахме ви, също така, че чрез това намерение се променя на клетъчно ниво самата ви физиология, защото сте дали разрешение на клетките да притежават допълнителна информация (което и на практика става).

Моят партньор (Лий) по-рано ви каза, че това създава ситуация на енергия, в която се съдържа вашата светлина, и вие я носите в своята най-дълбока същност. Енергията буквално се "изтласква от вас", където и да се намирате. Подобно на притчата за ямата с катран (получена по време на сеанса в Обединените нации), вие се превръщате в маяк за другите. Накрая те забелязват, че изглеждате по-добре и че се облагодетелствате от своите знания. Ето защо вие настина "носите светлината" и това помага и на другите хора. Освен това ви казахме, че "да задържиш светлината" в действителност привлича допълнителна енергия към планетата - и благодарение на това вие се превръщате в част от катализатора за планетарната промяна. Това е забележителна задача!

Ще ви дам една задача: Когато се озовете на места на Земята, където никога до този момент не сте били, искам от вас да се огледате какво става наоколо. Хората гледат на вас по-различно. За момент, само за един момент, когато влизате в помещението, те ще се обърнат, за да ви погледнат. Ще се зачудите дали всичко е наред. Ще ви кажа какво става: настъпва мигновено, бързо разпознаване, което се издига над дуалността. Като бърз поздрав от един Божествен човек към друг, с който се казва: "Знам кой си ти и какво си направил" (става дума за намерението да се задържи светлината) и след това погледът се отмества от вас. С това спомнянето и разпознаването приключват. Ти, работнико на светлината, внимавай за него. Тези погледи означават нещо. Вие "избутвате енергия" и клетъчната структура на останалите хора около вас "разбира" това.

Когато се събирате заедно като работници на светлината, изпитвате усещането, че сте едно семейство благодарение на светлината, която излъчвате. Тя се свързва със светлината, която другите излъчват, и вие знаете, че се намирате на правилното място. Чувствате се, все едно сте си у дома. Ще ви кажа, че това не е случайност. Вие сте пристигнали тук именно заради него! Точно затова ви насърчаваме по-често да се събирате заедно, за да можете да обсъждате помежду си какво означава да знаеш, че не си сам, че има и други, които са точно като вас. Всеки от вас има свой уникален отпечатък, потенциал, който никой друг не притежава, а някои от вас сега наистина се освобождават от старите си възможности и създават нови, движейки се напред. Това означава да се намираш в Настоящия момент! Това е съ-творяването! Носете светлината. (Повече в част трета.)

Категория: Книга 7: Писма от дома | Добавил: Бонд
Разгледан: 1088 | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   34.239.170.244          Събота          22.06.2024, 06:13