Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)21:17
15.06.2024
Събота
34.239.170.244


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 7: Писма от дома


Книга 7: Писма от дома Книга 8: Преминаване на границата Книга 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

Промяна

Първата задача пред всички хора, ако достигнат до състоянието, в което осъзнават нещата, е да се променят такива, каквито са. Когато казваме "такива, каквито са", имаме точно това предвид! Ако можехте да видите атрибутите във всяка клетка на вашето тяло, щяхте да разберете, че дори духовните ви водачи са част от вашето тяло (както вече ви казахме). Точно затова тялото ви страда толкова много, когато те си тръгнат. По своята същност всички неща, които според вас са духовни във вас, водят началото си от структурата, която наричате своя ДНК. Така трябва и да бъде. Това е съюзът и сливането, които създават вашия уравновесен дуализъм. Без този вид свещена структура не бихте могли да бъдете свещеното човешко същество, съществуващо в биологично тяло. Някои от вас откриват свещеността на ДНК в числата и формите, щом проучите най-малките и съставни части.

Следователно първата задача е да промените структурата. Структурата се променя с желание и намерение, а намерението трябва да е чисто. Знаем разликата, както и вие. Чудите се как работи Духът. "О, Крион, как можем да имаме печеливша ситуация с цялата тази смърт и всички наши проблеми? Нещата, през които преминаваме, като че ли нямат решение от типа печели-печели!” Казвам ви, че всичко, което поставя човека на колене и го кара да се обърне към своя духовен източник, е печеливша ситуация. Печеливша ситуация, защото това е причината да сте тук! Някои от вас при тази нова вибрация на своето намерение са нарушили споразумението и са решили да сключат ново. Това е новата ви способност в Новата епоха, както много пъти вече сме казвали. Заради това някои от вас по своя нов път преминават през определени "маркери" от стара енергия. Това са дни от живота ви, когато може да не се чувствате добре и да се чудите "какво става". Ето какво става: просто минавате през стар маркер, такъв, който съзнателно сте решили да подминете, маркер, който може да ви накара да паднете на колене, но това не ви е нужно, защото сте изразили ясно своето намерение да минете покрай него. Знаехте ли това? Като избирате нов път, изразявате намерението си да анулирате човешката карма, която носите в своята ДНК и с която сте дошли на Земята. Когато го правите, самите клетки на вашето тяло го "разбират" и реагират.

Някои от вас, които са го правили, казват: "Изразих намерение да изчистя своята карма и да напусна стария път. Животът ми е наред, но не виждам някаква голяма промяна." Знайте, че вие, като хора, виждате само половината от картината. Наблюдавате това, което се случва с вас. Нямате представа какво не се е случило с вас! Нямате представа какво съдържа старият път, този, който сте оставили зад гърба си. Това старо споразумение, то е анулирано, разбирате ли? Но може би вие продължавате да очаквате да се случат велики неща. Ще ви кажа, че великите неща са се случили със самия факт на отсъствието на старите резултати! Може би е време да приседнете и да отпразнувате, че това е първият път, когато го осъзнавате. Защото все още сте живи - а в противен случай може би щеше да е обратното. Тук сте, защото в подходящия момент сте разпознали дара и сте го приели. Това е чудо. Промяна! Това е първата задача на човека. Не се изненадвайте, ако търсите духовна промяна, а първо реагира тялото.

Категория: Книга 7: Писма от дома | Добавил: Бонд
Разгледан: 987 | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   34.239.170.244          Събота          15.06.2024, 21:17