Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)21:45
15.06.2024
Събота
34.239.170.244


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 7: Писма от дома


Книга 7: Писма от дома Книга 8: Преминаване на границата Книга 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

Задачите на Семейството

Семейството, Част втора

Ченълинг от Айдахо Фолс,

Айдахо, и Мелбърн, Австралия

Ченълингът на живо, който следва, е част втора от петте сеанса, посветени на "Семейството", на нас хората, каквито ни вижда Духът. Представлява комбинация от записите от сеансите на два различни континента... с едно и също послание относно живота, с разлика от два месеца.

Поздравявам ви, скъпи мои, аз съм Крион от магнитната служба. Моят партньор ще ме извини, че скочих така бързо, но сега е подходящият момент за настоящето послание. [Това се казва, защото Крион дойде веднага след медитацията, много преди обичайното му влизане.] Много от вас разбират, че посланието вече не е послание на моя партньор, а послание на Духа, този, когото вие наричате Бог, този, който е вечен, но който също така сте и вие. Ще отнеме още няколко минути, докато свикнете с тази идея и разберете, че енергията в тази зала и дори на мястото, на което четете сега, се променя. Променя се с помощта на намерението на тези, които са тук, и с помощта на вашето намерение да прочетете това.

Ние знаем за тези, които слушат "сега" тази информация, и за тези, които я четат "по-късно". И двата отделни момента се намират в нашето "сега" и сме наясно с възможностите, съдържащи се в енергията тук - за всеки от вас. На някои от вас е разрешено да получат известни дарове днес. Въпреки че днес ще ви предаваме знание и информация, аз съм тук, за да ви кажа, че този член на семейството (Крион) има задача, която той ще трябва да изпълни, щом залата се напълни до горе с любов. Искам да ви кажа, че задачата няма нищо общо с информацията, която се каним да ви дадем. Както вече казахме по-рано, истинската задача точно сега е да умием краката ви, да позволим на групата, която съм довел със себе си, да се разходи между вас, както между тези, които слушат сега, така и между онези, които четат, да се спре и познае, да отдаде почит и да прегърне всеки човек, който е "тук".

Телата, в които сега се намирате, са част от замисъла, който сте разрешили, и всичко това е съвършено. Замисълът е съвършен. Макар да знаете без капка от съмнение, че те са временни, ние ви казваме, че са съвършени. Когато Крион и групата му пристъпят напред, за да приветстват семейството, ние ви казваме, че познаваме всеки от вас поотделно. Не беше толкова отдавна времето, когато с вас се видяхме за последен път, и няма да е далеч моментът, когато ще се видим отново. Вие сте предтечите на онези, които трябва да изменят самата тъкан на съзнанието върху тази планета!

Вие сте тук по ваше желание. Седите на местата си сега заради своето намерение - и тези, които слушат, и тези, които четат. Знаете ли от колко отдавна знаем, че може да сте тук и да абсорбирате тази енергия? По вашето линейно време ние знаехме за това още преди няколко дни. Как се чувствате, когато знаете, че има група за духовна работа, която притежава вашата енергия, знае името ви и е пристигнала само за да отпразнува събитието (събитието за това, че сте изразили своето намерение да узнаете нещо повече за семейството)? Това са интересни дни, скъпи мои, дни, притежаващи тази особеност, че ни позволяват временно посещение. Не винаги е било така, да знаете.

Днес вие носите със себе си грижи, проблеми, предизвикателства, тайни, тревоги и страхове. Няма нещо, което да не ни е известно. Това, което не трябва да споделяте с никой, е като сигнален огън за вашето духовно семейство. Ние знаем кои сте и знаем през какво сте преминали - за нас не остава нищо скрито. Казваме ви това с най-голямата любов, на която сме способни, защото енергията на решението е като шапка, нахлупена върху страха от предизвикателството, очакваща възможност да се прояви с помощта на вашето намерение. Тук са представени различни степени на предизвикателство. Някои от вас са на кръстопът, на нулева точка, и това е причината да са тук, точно това насочва очите ви към тези страници. Някои от вас са насред продължително търсене, започнало преди години, чиято кулминация ще е през тази година, скъпи мои.

Последния път, когато бяхме заедно, говорихме за атрибутите на човека (атрибутите на семейството) и ще кажем отново: допълнителната информация, която тази вечер ще бъде представена за семейството, продължава да се нарича "Писма от дома". Ще бъде записана заради онези, които не присъстват при нас, но които всъщност са тук. В края на краищата нима вие не четете това сега? Защото ние говорим сега за тези, които в този момент за вас се намират в бъдещето и четат думите, които вие в момента слушате. И с помощта на тяхното намерение да вземат и да прочетат тези записи в живота им ще настъпят променя. Енергията, на която позволяват да влезе сега, притежава потенциала да създаде в техния човешки живот епизоди, които в последна сметка ще им помогнат да осъзнаят и познаят кои са те и какво притежават.

Всичко това може да звучи непонятно на тези, които са привикнали към линейната времева рамка, но ние ви казваме, че в енергийните думи на хората тук се съдържа потенциал, който излиза далеч извън пределите на тази зала. Някои от хората, които днес седят на столовете тук и приемат това послание, ще вземат решения, които ще променят живота им, дори може би ще лекуват. Аз ги знам, знае ги и моят партньор (Лий). Понякога му е трудно да сдържа емоциите си, защото в това състояние "вижда" абсолютно ясно потенциала на тези, които ще станат от местата си в тази зала (както и на тези, които четат това) и ще си тръгнат с по-голямо количество енергия от това, с което са дошли. Тази енергия се нарича "любов" и тя ви се дава с намерение.

Искам да ви кажа в какво се превръща тя. Превръща се в могъщество за човечеството и това е промяната на баланса между мрака и светлината. Може да кажете: "Каква разлика наистина създава това?" Последния път, когато бяхме заедно, ви казахме, но ще повторим отново - и може да ви прозвучи невероятно, но всяка клетка във вас го знае. Става дума за измерването, нагласяне на енергийната позиция, което Бог не може да направи. Това трябва да стане от едно място на концентрирана енергия, което наричаме Великият централен източник. То изобщо не е място, а по-скоро понятие, притежаващо субстанция. Това е многоизмерно понятие, което излиза извън пределите на парадигмата на вашето съзнание, но ако можете да си представите един такъв атрибут на чиста любов, в който живеете (когато не сте на тази земя), вие ще го наречете "у дома". Ето за това говоря. И ви казвам, че Вселената, която наблюдавате, не е завършена и никога няма да бъде. Казвам ви, че тази Вселена, притежава енергиен слой, който не е предопределен от колективната любов, която вие наричате Бог, защото това би я предопределило изцяло. Така както вашата планета притежава свободата да установи своя енергиен баланс, по същия начин е свободна да го направи и Вселената, само че по много по-различен начин и много по-бавно.

Преди сме ви казвали, че знаехме за възможността да бъдете на стола, на който се намирате в момента, и че често "чакаме" да пристигнете тук. "Защо - бихте могли да кажете - Духът ще идва, преди да сме дошли ние?" Вижте, мислите си, че сте дошли да ни видите или че напълно случайно сте взели в ръце тази книга - и това е забавно! Знаете ли, Духът също има чувство за хумор. Това прекрасно емоционално състояние ви е предадено като хора в най-чистия си вид. А центърът и сърцевината на хумора е радостта. Тя е тук. Знаете ли, че вие сте единственото живо същество на планетата, което може да се смее на нещата? Това трябва да ви говори нещо за това, кои в действителност сте вие. Чакаме ви тук от дни, тъй като вие сте семейството! И вие го правите, да знаете. Изминавате огромни разстояния, за да бъдете с любимия човек, защото не сте го виждали от дълго време. И когато го видите, очите ви светват, пресичате бързо стаята и го прегръщате. Дълбоко в сърцето си някои от вас ще се чудят колко често биха могли да го правят и колко дълго ще останат тук, тъй като хората са на планетата за кратко време. Ето това се случва със семействата и това се случва и тук. Въпреки че вашият Божествен истински Аз е вечен, този Аз е напуснал за дълго време своето духовно семейство (нашата страна на завесата). Не можете да си го спомните, както го помним ние, така че това не ви въздейства така, както въздейства на нас. Истината е, че и нашите очи наистина светват и се изпълват с любов, когато познаем тези, на които говорим тук. Без значение кой си мислите, че сте вие, вие сте семейството! Всеки от вас. Всеки от вас, който вижда тези думи.

Категория: Книга 7: Писма от дома | Добавил: Бонд
Разгледан: 1274 | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   34.239.170.244          Събота          15.06.2024, 21:45