Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)21:53
15.06.2024
Събота
34.239.170.244


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 7: Писма от дома


Книга 7: Писма от дома Книга 8: Преминаване на границата Книга 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

Завръщането

Последният атрибут всъщност изобщо не е последен, защото пронизва всички останали и е част от всички останали. Той е от атрибутите, които са най-очевидни за нас, макар и да е скрит от вашия поглед. За да дадем пример, за минута ще помълчим и просто ще ви обичаме - и ще завършим с умиване на вашите стъпала. Искаме да усетите любовта, докато я изливаме, в буквалния смисъл, върху главите и раменете ви. Искаме да знаете, че не сте сами. Вижте, става дума за енергия, която няма да си "вземаме обратно", когато напуснем залата. Става дума за енергия, която може да остане с вас и когато станете от стола си, енергия, която можете да повикате, енергията на семейството от Дома, която можете "да нанесете" върху себе си и да я носите цял живот, като своя кожа. Ще ви служи по нов начин, увеличавайки синхронията в живота ви с помощта на вашето намерение и разкривайки на клетъчно ниво далеч повече за това кой в действителност сте вие. Ще позволи на свещената светлина да засияе много по-ярко, докато не се върнете обратно. Последният атрибут означава, че без значение колко дълго сте на тази планета, без значение какво ще успеете да завършите на това игрално поле, в последна сметка ще се приберете у Дома! Връщането в семейството е абсолютно и вие сте го правили непрекъснато, макар и да не си спомняте.

Този атрибут е скрит от вас, но за нас той е основополагащ... разберете, вие ни липсвате. Вие ни липсвате! Искаме отново да ви напомним историята за блудния син/дъщеря. Моята енергия не е нито мъжка, нито женска. Тя е като вашата, притежава същността и на двата пола. Когато се върнете, ще бъдете посрещнати с отворени обятия. Ще има тържество и нито една същност няма да ви иска сметка за това, което сте направили или не сте направили, докато сте били човек. Вас ви обичат, защото сте член на семейството, и затова знаем кой сте вие, защото сте част от цялото, част от нашето семейство и наглеждаме вашето място, поддържаме го свежо за евентуалното ви завръщане.

Няма нещо, което да попречи на проявлението на този атрибут - и точно това очакваме.

Моят партньор е изпълнен с емоции заради това, което виждаме във връзка с възможностите на настоящия момент, които са налице сега. Не виждаме нещата във вашата времева рамка. Напротив, виждаме възможностите и проявленията, заради които създавате това, което наричате свое бъдеще. Виждаме възможностите за промяна на живота - потенциала за осъществяването на такова грандиозно лечение, който е налице днес. Виждаме удължен живот. Виждаме възможността за радост там, където в момента нея я няма. И виждаме любов и осъществяването на един по-велик план за тези от вас, които накрая се освободят от тревогата, станат от стола си и високо и ясно заявят: "АЗ СЪМ!” И понеже позволявам на моя партньор да споделя радостта, често той не може да сдържи сълзите си. Ето до това води сливането, скъпи мои, когато пристъпите в това пространство, където Духът може да си сътрудничи с вас. Това се случва, когато наистина разберете какво представлява семейството.

И така, напускаме това свещено място около вашия стол, мястото, което създадохте заедно с нас. Взимаме с нас купите, които използвахме, за да умием краката ви, които са пълни с нашите радостни сълзи. Преминавайки обратно през процепа на завесата, ви казваме: Това не е последната ни среща. Познаваме ви и вие ни познавате. Вие и аз сме семейство. Ще дойде време, когато ще си спомните тази наша среща и отново, образно и метафорично казано, ще се прегърнем един друг. И когато настъпи това велико време, когато отново преплетем нашата енергия, ще мога да ви заявя лично:

Добре дошли у Дома.

И това е така.

Крион

Категория: Книга 7: Писма от дома | Добавил: Бонд
Разгледан: 1139 | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   34.239.170.244          Събота          15.06.2024, 21:53