Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)22:00
15.06.2024
Събота
34.239.170.244


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 7: Писма от дома


Книга 7: Писма от дома Книга 8: Преминаване на границата Книга 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

Двойното гражданство с другите

Ето един атрибут, за който може и да не сте се сещали. Вие сте част от голямо количество същности, които ви поддържат на тази планета. Затова притежавате свита. Част от тази свита върви след вас и е прикрепена към вас за цял живот. Наричате ги ангели и водачи (нито едно от имената не е абсолютно точно, между другото). Във вашия език не съществува име за това, което те в действителност представляват. Те са нещо повече от това да са просто "прикрепени" към вас - те са част от вашия "подпис", знаехте ли това? Съществуват във вашата биология, в тялото, те са част от вас, не са прикрепени за вас с приятелство или дори с любов. Някои от тях са с вас завинаги, а други се променят, както се променяте и вие. Когато промените своето просветление, един от тях ви напуска и друг се свързва с вас. Вие усещате това на най-дълбокото ниво на своето същество и скърбите и изпитвате чувство за загуба и знаете какво става. Това е част от вашата биология, част от това, което сте вие, част от святостта на частиците, които наричате "клетки". Това описание подхожда само на част от вашата свита. Имате само една дума, "същност", която се доближава до тяхното описание, въпреки че съществуват множество градации на тази жизнена сила, която съществува вътре в планетата и носи вашето име! Следователно от "вас" има много повече, отколкото бихте могли да си представите - нещо, за което ви говорим от години. Някои от вас са виждали тези форми на живот в небето (това не са извънземни) и между другото тези странни неща скоро може да бъдат открити. Вашата наука ще се изправи пред една загадка, която ще повдигне въпроса за съществуването на планетата на друг вид "живот". Това ще ви накара да преразгледате дефиницията на понятието "живот" и той ще бъде открит в атмосферата. Всичко това е част от поддържането и подкрепата за хората.

Помнете, че експериментаторът сте вие. Можете ли да вървите по тази планета и да откриете тези други "части от вас" или не? Какво ще правите с тях, ако ги откриете? Къде ще насочите потока на енергията? Към тъмнината? Към светлината? Какво ще правите? Резултатът от вашия експеримент с енергията е от много голямо значение за Вселената и това е причината да съм тук. Това посещение на Крион нямаше да се осъществи в тази зала и вие нямаше да слушате и да четете неговите думи, ако не бяха измерванията през тези, последните времена от Хармоничната среща. Това е финалната епоха, скъпи мои, но тя вече не е онзи вид край, който са предричали и пророкували в миналото. Не, това е краят на старата енергия. Това е краят, за който се говори. Той също така е и началото на нов вид човек. През 2012 г. ще има ново измерване и ние отново ви казваме: най-величественият атрибут на семейството на тази планета, най-великият, е, че не сте сами! Обичат ви безмерно, обичат ви тези, които са преминали през процепа на завесата, за да напълнят това място точно сега, за да бъдат с вас и да седят с вас, където и да се намирате!

Ето защо, въпреки че съществувате в биологични тела, една част от вас не е телесна и точно това ние наричаме вашето двойно гражданство. Вие сте същество на Вселената, свещено и обичано, но също така и биологичен жител на своята планета. Това е един от най-специалните от всички останали атрибути и както казахме, той не е характерен за останалите форми на живот във Вселената.

Категория: Книга 7: Писма от дома | Добавил: Бонд
Разгледан: 995 | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   34.239.170.244          Събота          15.06.2024, 22:00