Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)22:16
15.06.2024
Събота
34.239.170.244


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 7: Писма от дома


Книга 7: Писма от дома Книга 8: Преминаване на границата Книга 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

Вашето звездно потекло

Искам да ви разкажа за един атрибут на семейството, който е свещен. Всички вие сте от един източник. Във връзка с втория атрибут, за който говорихме през този сеанс, побързахме да ви кажем къде не е този източник. Казахме ви да погледнете вътре в себе си и ви казахме, че източникът не е конкретно място във вашата реалност, въпреки че е в нашата. Ако можехте да го идентифицирате, щяхте да го наречете "Централният източник". Всеки от вас притежава това свещено потекло, което ви определя като членове на едно семейство. Мога да погледна всички в лицето и да ви кажа, скъпи мои, че вашето същество не притежава начало, нито ще има край, а вие няма да ме разберете или да ми повярвате. Енергията на вашия източник е далеч по-голяма от тази да Земята и носи със себе си огромно клетъчно осъзнаване. Това е причината да наричаме тези послания "Писма от дома". Има причина вие да сте тук, причина, която е много добре скрита. Тя е скрита, за да ви позволи да свършите работата, заради която сте дошли.

Искам да ви разкажа нещо повече за това свещено потекло. Ето нещо, което сме казвали на малцина други: Вашата планета е населена само със същества, идващи от мястото, което наричаме "Великият централен източник". Това е метафора - не съществуват думи, които да са достатъчно грандиозни, за да ви кажат какво представлява той или къде се намира. И както вече посочихме във връзка с втория атрибут, думата "централен" е погрешна. "Източник" също не е правилна. Единствената дума, която е прецизна, е велик! Великият централен източник ще ви покаже, че има център, но "центърът" е толкова голям, колкото и самото цяло. Ето нещо, което искаме да знаете за себе си: колкото и помпозно да ви звучи и колкото и странно да ви се струва, смисълът и логиката му са, че Земята е единственото място във Вселената, на което този атрибут съществува.

- Крион, да не искате да кажете, че не съществуват други планети във Вселената, на които има живот?

Не, изобщо не твърдя подобно нещо. Животът във Вселената е в изобилие - в огромно изобилие. Надявам се, преди да напуснете тази планета, когато и да стане това, вашата наука наистина да го докаже. Но дори и в момента за него има доказателства. Доказателствата се намират в архивите, фотографските картотеки и електронните записи на вашите астрономи, стига да поискат да ги разгледат. Доказателствата са налице - чакат ви. И когато накрая ви разкрият това (на следващите страници и отново по-нататък в книгата), си спомнете, че съм ви казал къде трябва да ги търсят те. Планетата Земя е специална. Тя е единствената, която е населена със същества, които са от Великия централен източник, по особен и уникален начин. Тя е място, където не се допускат други видове. Вие имате цел, която е уникална за цялата Вселена, която някои от вас осъзнават, а други не.

- Почакай за момент, Крион - ще каже някой. - Интуитивно знам, че съм пристигнал от друга планета и че имам звездни спомени за един изцяло друг тип живот. Какво ще кажеш за това?

Ще ви помоля да разгледате логиката на заселването на Земята. С всеки изминат ден много от вашите семейства се събират от всички краища на Вселената, за да се заселят на тази планета, "Избраните се събраха от небето." Въпреки че може да сте от един и същ източник, в действителност работите на много места. Част от работата е в сферата на биологията на другите планети, докато в същото време други осигуряват поддръжката на енергийния потенциал на различни портали във Вселената, където това е необходимо. Нито една от тези функции не е от съществено значение за истинското послание на това място. Те просто показват, че в момента имаме повече членове на семейството на тази планета откогато и да било преди и че всички хора, които някога са живели на планетата, отново са се върнали и живеят на нея и сега. Откъдето и да са ви извикали, сега сте тук и сте членове на семейството, които са от един и същ първоначален източник. Вие, подобно на всички останали, знаете целта - точно затова сте пристигнали тук с голяма радост.

Тази цел е известна на вашата клетъчна структура, но за вас представлява скрит тест, който предстои да откриете, и сега ще ви кажем нещо повече за него, въпреки че може да ви се стори непонятно. Ще ви го представя бавно, за да бъде прецизно и пълно, защото е забележително. Това, което става тук и което вие наричате предизвикателен експеримент с енергията, цели да разберем къде мракът и светлината ще уравновесят себе си. Това, което става тук, драги мои, и резултатът от това, което правите тук, скъпи мои, ще създаде модела и образеца за едно много по-грандиозно нещо, което в момента се случва във Вселената на 12 милиарда светлинни години оттук. Вашите астрономи са го забелязали и го обсъждат. Знаехте ли това? Отпечатъкът на енергията на човечеството според замисъла се намира, така да се каже, на друго място във Вселената и това е причината вие да сте тук. Засега ще трябва да спра дотук, но ще се върна по-подробно на този въпрос в семейството, част пета.

Някои от вас се съпротивляват на думата "експеримент". Звучи ви, сякаш много опитни животни са държани в лабиринт. Позволете ми да ви кажа, скъпи мои, че вие сте експериментаторите, ангелите-учени. Истинският експеримент, който провеждате, се отнася до енергията. Точно затова ви казваме: "Всеки от вас, като член на семейството и експериментатор, в очите на Духа е равен на всички останали и вас ви почитат заради вашето посещение и заради това, което то означава тук." Не става дума за това, което вършите тук. Става дума за това, което става с енергията тук - и по-точно, за това, което вече е станало с енергията тук.

Това може да ви се стори като противоречие, затова още веднъж си спомнете притчата за блудния син. Това е история за семейството. В притчата бащата устройва празник в чест на завръщането на един от членовете на семейството - без значение какво е направил със семейните ресурси. Тук става дума за семейството, а не за делата. Ние честваме вас и работата на семейството, която вие вършите, въпреки че за вас толкова много неща остават скрити. Вие сте от един източник във Вселената, който е уникален. Не всички същества са от това място, но всички, които живеят на тази планета и са от този вид, са от него. Вие сте с моето потекло и аз познавам всеки от вас.

Въпреки че темата на този сеанс не е тази (и може би Крион никога няма да я разгледа), трябва да знаете, че не всички биологични планети притежават енергията с този уникален замисъл или не са населени само с един биологичен вид. Може би си мислите, че всички планети са като вашата? Не. Един ден ще откриете точно колко уникални сте. Ето едно подсказване: Повечето планети с биологична форма на живот са разположени около двойни слънчеви системи. Астрономичното развитие на планетите с живот на тях най-често става в слънчеви системи с две слънца. Затова Земята "се крие" толкова добре. Дори тези, които са ви открили, не могат и няма да искат да се приземяват масово. Не са от вашето семейство и въпреки че не разбират напълно това, виждат вашата сила (смешното е, че вие не я виждате). По-рано нееднократно сме споменавали за това - че е логично да попитате защо расата на биологичните извънземни същества, които очевидно са с високоразвита технология, които ви посещават от 60 години насам и дори са установявали контакти с хората, защо те никога не са се приземявали официално и не са се представяли открито на земните жители. Защо? Не могат. Тези от вас, които са посветили живота си в очакване на такъв контакт, ще бъдат разочаровани. Тези, които продължават да го предсказват, също ще бъдат разочаровани. Може би трябва да промените посоката на своето търсене и да започнете да търсите извънземни вътре в самите себе си? (Крионски хумор.) Вътре във вас пребивава едно извънземно същество, което е по-величествено от всичко, което някога ще се спусне от небето и ще се приземи на Земята!

Всеки от вас е еднакво обичан, еднакво почитан, еднакво величествен!

Категория: Книга 7: Писма от дома | Добавил: Бонд
Разгледан: 1720 | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   34.239.170.244          Събота          15.06.2024, 22:16