Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)23:26
15.06.2024
Събота
34.239.170.244


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 7: Писма от дома


Книга 7: Писма от дома Книга 8: Преминаване на границата Книга 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

Осъзнаването ражда сила

Първият атрибут се отнасяше до това, че всички сме създадени равни. Вторият се отнасяше до това, че не съществува център, а третият е относно индивидуалното централно осъзнаване. Нека поговорим за вашия атрибут като за член на семейството и като за човешко същество.

Някои от вас може да попитат. "Крион, къде е това духовно семе в моето тяло? Каква част представлява то? Горе? Долу? Къде трябва да посоча, когато искам да покажа Златния ангел, който обитава в мен?"

Ще ви кажа къде е. Той съществува като осъзнаване, което е основата на самите молекули във всяка една клетка на вашето тяло. Вашата биология е специална. Вашата духовна част е свързана физически с биологичната част. Мнозина започват да откриват къде се намира тя и за вас не трябва да е магия или откровение това, че тя се намира в кода, който вие наричате ДНК. Това означава, скъпи мои, че вашата духовна матрица на съществуването се намира във всяка ваша клетка - по равно. Част от кода на вашата ДНК представлява особена смес, която комбинира духовността с биологията ви. Това е есенцията на вашата дуалност. Тя поражда дуалността, която скрива кои в действителност сте вие. Такъв е бил замисълът, вашият замисъл, и той е активен и функционира във всеки, който слуша или чете това.

Ето новото, което ви даваме за вашата биология: Всяка клетка притежава отпечатъка на цялата духовна картина в себе си. С други думи, във всяка клетка се съхранява пълното осъзнаване и познание. Това излиза далеч зад пределите на стария начин на мислене, при който бяхте "невежи до постигане на просветлението" или енергията по някакъв начин се спускаше отгоре, заливаше ви с мъдрост и вие ставахте по-добро създание. Центърът (какъвто искате да го видите) е вътре във вашите клетки. Всяка ваша тайна - пълната матрица на духовността за това кои сте вие, какви са вашите цветове, какво е вашето име, как "изглеждате" и защо сте тук - е скрита във всяка клетка на тялото. Във всяка клетка на тялото! Значи това е точно обратното на онова, в което някои от вас са вярвали. Щом откриете това и предявите претенции към новите дарове с помощта на своето намерение, ще станете духовно по-осъзнати. Ще стане така, че тази "тайна" информация ще започне бавно да се разкрива пред вас, от самите вас. Има ли някакво чудо в това, че ви казваме, че в "статуса на извисяването" трябва да "вземете биологията със себе си"? Ето къде се крият тайните!

Това може да ви даде изцяло ново разбиране относно чудесата и лекуването. Няма външен източник, който идва и ви посещава, когато лекувате себе си или когато получавате чудо - знаехте ли това? Никакъв външен Източник. Вместо това има разкриване с помощта на баланс и осъзнаване - една истинска цялостност, която ви лекува чудотворно. Всички чудеса и изцеления произтичат от вашата сърцевина! Идват от самата същност на клетъчното ви ниво, сякаш с "магия". Позволете ми да дефинирам думата "магия". Тя е свещеният вътрешен Аз, тази ваша висша част, която има работа с концепцията за многоизмерността, която познава най-висшите: части на физиката и биологията. Това е тази част, която може да сътвори чудеса във вашето тяло чрез вашето намерение, чрез цялостното ви познание и е тази част, която винаги е съществувала. Много често вашите молби към Бога да ви дари с чудо са молби за чудо, отправени към собствената ви клетъчна структура.

- Тогава, Крион, къде в тази картина се вписват лечителите? Готов съм да се обзаложа, че лечителите няма да харесат това ново разбиране, че нашата вътрешна сила върши цялата работа - ще попита някой.

Това не е ново разбиране. Всеки мъдър лечител ще ви каже, че лечителите не лекуват - те балансират. Работата на всеки лечител на тази планета е да помогне на хората да балансират себе си, за да си осигурят здраве. В такъв случай здравето се създава от човека, от вътрешната духовна сила на Висшия човешки Аз. Работата на лечителя е да осигури на човека процесите, способностите, подготовката, субстанциите и информацията, които позволяват възникването на баланс. Помислете за това, когато седнете пред човека, който ви помага да се излекувате. За лечението са необходими двама души! Лечителите създават "тласъка", за да ви помогнат да възстановите своя баланс. Вие давате разрешение този баланс да настъпи, а след това сами осъществявате своето лечение! Това е силата на чистото намерение на човека. Какво общо има тук откровението? Това е осъзнаване. Никога ли не сте си мислили да проведете церемония с лечебния процес? Може би сте се забавлявали от тази мисъл? Но това ще подобри лечението. Любовта, която създавате чрез церемонията на празнуването на лечението в момента, в който то се създава, е катализатор за велико енергийно изцеление!

Искате да знаете как осъзнаването проявява сила за планетата? Позволете ми да ви дам пример - нещо, което се случва в момента. Осъзнаването на клетъчно ниво се освобождава автоматично чрез духовното, чисто намерение и това не трябва да е изненада за вас. Когато един човек каже с цялата си искреност: "Искам да знам повече за това кой съм аз и защо съм тук", някои от вас трябва да могат да чуят шумно размахване на крила! Не съществува друго подобно търсене. Не съществува нищо подобно на това! Много от вас са наясно как се случва това. То се подпомага по много начини. Някои от вас го правят автоматично, защото вие сте тук, в тази сияйна духовна светлина, и вашата карма (потенциалът от миналите прераждания, който носите със себе си в настоящия живот) е чиста. Някои от вас го правят само след като са били смазани физически и духовно - или от обстоятелствата, или от друг човек. При всички случаи това става според предварителен замисъл и с ваше разрешение. В следващата серия учения ("Задачите за семейството") ще разгледаме по-подробно "даровете", които другите хора ви дават с безценна любов чрез своите действия, а много пъти и чрез своята смърт. Ето един от най-великите дарове.

Когато хората дават разрешение за това да разберат по-добре кои са те, те използват чисто намерение. Това намерение е катализатор за едно енергийно превключване. Може да си мислите, че тази енергия е само за вас и за тези около вас, както вече сме ви казвали при други наши сеанси. В действителност тази енергия се освобождава по няколко пътя, и по единия от тях тя достига до самата планета. Вече говорихме за енергийния баланс, а също и как реалният акт на достигането на просветление създава енергиен трансфер. Познайте защо вашата планета изведнъж стана по-активна и по-малко предсказуема от обикновено? Познайте защо магнитното и поле се раздвижи? Познайте защо сега с вас става това, за което ви говорих като възможност още преди осем години? Вие сте променили Земята!

Осъзнаването от ваша страна на духовния ви Аз в действителност постави началото на промяната на планетата, необходима, за да се допълни картината за една просветлена Земя. Да сте забелязали напоследък някакви промени във вашата политика? Не ви ли казахме да следите за това? Не ви ли казахме, че един от аспектите на промяната на човешкото съзнание е, че не може да има никакви тайни? А какво ще кажете за икономиката и за усилията да се "обедините", за да улесните постигането на равновесие в света? Говорихме за всяко от тези неща и сега те са налице! Вие освобождавате своята енергия за планетата.

В разбирането на осъзнаването от страна на хората се крие огромна сила! Ще говорим повече за това в отделен сеанс (третата част).

Категория: Книга 7: Писма от дома | Добавил: Бонд
Разгледан: 2118 | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   34.239.170.244          Събота          15.06.2024, 23:26