Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)23:31
15.06.2024
Събота
34.239.170.244


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 7: Писма от дома


Книга 7: Писма от дома Книга 8: Преминаване на границата Книга 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

Няма централен контрол на Земята. Няма център във вашето измерение

Друг атрибут на семейството на Земята е, че всички вие сте от едно и също "място". Семейството, за което говорим, е семейството на Духа. Семейството съм аз и семейството си ти, и семейството са всички от едно място, ако може да се нарече място "Великият централен източник". То изобщо не е място. Не притежавате дума, която поне малко да се доближи до това, което то представлява. То е извън времето. Думата "място" сочи една триизмерна мисъл. Мястото предполага височина, ширина и дълбочина, дори и някакъв момент във времето - то не е нито едно от тези неща. По-подходяща е думата "дом". Нали разбирате, съществува някакво "чувство" във връзка с дома. Това е там, където живее семейството. Това е "мястото". Не притежава координати в триизмерното, дори в четириизмерното пространство. Притежава енергия. Притежава чувство. Притежава дори цвят. Но не е това, което си мислите. То е съзнание със структура.

Във вашето триизмерно пространство има нещо друго, нещо, за което говори моят партньор: движението Новата епоха не притежава единен контролен център на Земята, единно централно ръководство. Няма здание, няма свещеници, няма дори и една централна книга - и няма "място", където да давате парите си! Системата от вярвания, която имате на Земята, е свързана със семейството! Не се нуждае от йерархията на авторитета или от някакъв център. Нейният източник е една енергийна струна (или решетка) между всички хора, с което се образува цялото. Следователно цялото е и центърът!

Духът работи по същия начин. Няма централен портал. Няма място върху или вътре в планетата, за което бихте могли да кажете, че е източникът на цялата духовна мощ. Нека повторя отново: той се намира между измеренията и за моя партньор е трудно да го обясни. Човекът иска да има триизмерна структура. Искате да виждате йерархията на нивата във всичко. Много пъти "виждате" нещата отвътре навън. Понякога си представяте спираловидни кръгове или кръгове вътре в други кръгове, показващи може би различни нива на еманация на контрола, властта и значимостта. Всяка организационна структура на Земята изисква нещо от подобен порядък, но за семейството нищо подобно не съществува. Нищо от това не съществува. Вие сте част от съзнание, което съществува само като цялостност (цяло) и всички негови части са активни. Ето защо вие сте "част от центъра" и като част от семейството винаги сте активни. Точно затова можем да ви кажем, че центърът винаги е достъпен, стига да започнете да навлизате навътре в себе си. Ще ви дадем по-подробни обяснения за този "център", когато стане дума за четвъртия атрибут.

Категория: Книга 7: Писма от дома | Добавил: Бонд
Разгледан: 1205 | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   34.239.170.244          Събота          15.06.2024, 23:31