Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)21:18
15.06.2024
Събота
34.239.170.244


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 7: Писма от дома


Книга 7: Писма от дома Книга 8: Преминаване на границата Книга 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

Създадени равни

Ето някои от атрибутите на членовете на семейството, за които искаме да говорим. Говорили сме за това и преди и е важно да го чуете пак. Всички хора са създадени равни. Някои от вас ще кажат: "Това не е така, Крион. Трябва само да се огледаме наоколо! Очевидно е, че не сме равни." Ако това е вашият отговор, в такъв случай не гледате на нещата правилно. Не виждате членовете на семейството по начина, по който ги виждаме ние. О, биологичната външност е нещо съвсем различно, така че това не е равенството, за което говорим. Чували сте това преди и ние сме тук, за да ви го кажем отново - тук, в нашето семейство, не  съществува класово общество. Погледнете този, който в момента ви говори от този стол. Тази енергия, която наричаме Крион, е енергията на брата-сестрата. Няма йерархия, пол и класова структура. Казвам ви, че равенството е вашият духовен център. Всеки човек, роден на тази планета, вътре в себе си носи един ангел. Този ангел има същото великолепие и същия цвят светлинно тяло, каквото притежават и най-висшите сред висшите. Той идва от същото място, има същата цел, равен е на всички останали и носи вашето име. Той е част от вас! Помислете за това. Тези от вас, на които не им достига самоуважение или си мислят, че човек не може да направи нищо, или се чувстват "малоценни", е време да разкрият себе си!

Ако позволите да се случи на това място, ще ви дадем подарък. Подаръкът е разбирането, че принадлежите на това място! Подаръкът е разбирането, че сте равни на най-висшата духовна същност, която можете да си представите. Ето нещо, което съм ви казвал и преди, сеанс след сеанс: Вие и аз сме се виждали и преди! Вашият брат/сестра (Лий) сега седи пред вас и отново ви говори със същата любов, както и когато ви видях за последен път в Залата на честа. Неговият глас произнася: "Колко е хубаво, че ви виждам отново." Ние идваме тук от време на време, визита, осъществена, докато вие вършите в дуалност своята работа. О, знам, че за вашия Разум е доста трудно дори да си помисли, че това може наистина да се случи, но ние ви казваме, че доказателството е в енергията, която се поражда тук, а друго доказателство ще получите впоследствие - промяната на живота ви. Защото енергийното превключване е достъпно дори и в момента за онези, които заявяват своето намерение, докато седят на столовете си... някои слушайки... някой четейки... някои чувствайки. Членовете на семейството са създадени равни! И ако сте предразположени да боготворите нещо, в такъв случай по-добре погледнете в огледалото. Защото с най-голяма обич ви казваме; "Вгледайте се в себе си и открийте светилището, което някои от вас цял живот търсят навън." Няма нищо по-свято от това, което се намира в човека. Ако можете да се видите по начина, по който ви виждам аз, ще бъдете поразени от красотата, която излъчвате.

Има и още. Въпреки че ви е трудно да го приемете, вие сте част от едно преплитащо се цяло, което не е завършено и пълно без вас. Това е концепцията на различните измерения. Според нея Духът е създаден от голям брой части и всяка част е от решаващо значение за цялото. Когато се комбинират, отделните части правят цялото завършено и пълно. Всяка част е равна на останалите и е известна на всички останали части. Частите не могат да съществуват поотделно и принадлежат на цялото. За вас това е семейството. Това е вид семейство, който е твърде различен от вашата представа за семейство на Земята. Вашето "истинско" семейство е грандиозно! То представлява множество от ангели, които ви познават и вие познавате тях. Аз съм един и затова съм точно като вас. Разликата, която ви е невъзможно да разберете, е, че вашата енергия дава завършеност на Духа! Без една от частите цялото не е цяло. Тази концепция е истинското значение на израза "АЗ СЪМ". АЗ е едното, а СЪМ е цялото. Произнасяйки твърдението "АЗ СЪМ", заявявате на Вселената: "Моето съществуване е Бог. Бог е моето съществуване. Бог, цялото, е моето семейство!" Това е атрибут номер едно: Всички вие наистина сте равни.

Категория: Книга 7: Писма от дома | Добавил: Бонд
Разгледан: 1228 | Рейтинг: 5.0/2
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   34.239.170.244          Събота          15.06.2024, 21:18