Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)08:23
19.02.2020
Сряда
3.214.224.224


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 7: Писма от дома


Книга 7: Писма от домаКнига 8: Преминаване на границатаКнига 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

Създадени равни

Ето някои от атрибутите на членовете на семейството, за които искаме да говорим. Говорили сме за това и преди и е важно да го чуете пак. Всички хора са създадени равни. Някои от вас ще кажат: "Това не е така, Крион. Трябва само да се огледаме наоколо! Очевидно е, че не сме равни." Ако това е вашият отговор, в такъв случай не гледате на нещата правилно. Не виждате членовете на семейството по начина, по който ги виждаме ние. О, биологичната външност е нещо съвсем различно, така че това не е равенството, за което говорим. Чували сте това преди и ние сме тук, за да ви го кажем отново - тук, в нашето семейство, не  съществува класово общество. Погледнете този, който в момента ви говори от този стол. Тази енергия, която наричаме Крион, е енергията на брата-сестрата. Няма йерархия, пол и класова структура. Казвам ви, че равенството е вашият духовен център. Всеки човек, роден на тази планета, вътре в себе си носи един ангел. Този ангел има същото великолепие и същия цвят светлинно тяло, каквото притежават и най-висшите сред висшите. Той идва от същото място, има същата цел, равен е на всички останали и носи вашето име. Той е част от вас! Помислете за това. Тези от вас, на които не им достига самоуважение или си мислят, че човек не може да направи нищо, или се чувстват "малоценни", е време да разкрият себе си!

Ако позволите да се случи на това място, ще ви дадем подарък. Подаръкът е разбирането, че принадлежите на това място! Подаръкът е разбирането, че сте равни на най-висшата духовна същност, която можете да си представите. Ето нещо, което съм ви казвал и преди, сеанс след сеанс: Вие и аз сме се виждали и преди! Вашият брат/сестра (Лий) сега седи пред вас и отново ви говори със същата любов, както и когато ви видях за последен път в Залата на честа. Неговият глас произнася: "Колко е хубаво, че ви виждам отново." Ние идваме тук от време на време, визита, осъществена, докато вие вършите в дуалност своята работа. О, знам, че за вашия Разум е доста трудно дори да си помисли, че това може наистина да се случи, но ние ви казваме, че доказателството е в енергията, която се поражда тук, а друго доказателство ще получите впоследствие - промяната на живота ви. Защото енергийното превключване е достъпно дори и в момента за онези, които заявяват своето намерение, докато седят на столовете си... някои слушайки... някой четейки... някои чувствайки. Членовете на семейството са създадени равни! И ако сте предразположени да боготворите нещо, в такъв случай по-добре погледнете в огледалото. Защото с най-голяма обич ви казваме; "Вгледайте се в себе си и открийте светилището, което някои от вас цял живот търсят навън." Няма нищо по-свято от това, което се намира в човека. Ако можете да се видите по начина, по който ви виждам аз, ще бъдете поразени от красотата, която излъчвате.

Има и още. Въпреки че ви е трудно да го приемете, вие сте част от едно преплитащо се цяло, което не е завършено и пълно без вас. Това е концепцията на различните измерения. Според нея Духът е създаден от голям брой части и всяка част е от решаващо значение за цялото. Когато се комбинират, отделните части правят цялото завършено и пълно. Всяка част е равна на останалите и е известна на всички останали части. Частите не могат да съществуват поотделно и принадлежат на цялото. За вас това е семейството. Това е вид семейство, който е твърде различен от вашата представа за семейство на Земята. Вашето "истинско" семейство е грандиозно! То представлява множество от ангели, които ви познават и вие познавате тях. Аз съм един и затова съм точно като вас. Разликата, която ви е невъзможно да разберете, е, че вашата енергия дава завършеност на Духа! Без една от частите цялото не е цяло. Тази концепция е истинското значение на израза "АЗ СЪМ". АЗ е едното, а СЪМ е цялото. Произнасяйки твърдението "АЗ СЪМ", заявявате на Вселената: "Моето съществуване е Бог. Бог е моето съществуване. Бог, цялото, е моето семейство!" Това е атрибут номер едно: Всички вие наистина сте равни.

Категория: Книга 7: Писма от дома | Добавил: Бонд
Разгледан: 882 | Рейтинг: 5.0/2
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   3.214.224.224          Сряда          19.02.2020, 08:23