Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)21:33
15.06.2024
Събота
34.239.170.244


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 7: Писма от дома


Книга 7: Писма от дома Книга 8: Преминаване на границата Книга 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

Атрибутите на Семейството

Семейството

Ченълинг от Айдахо Фолс,

Айдахо, и Сидни, Австралия

 

Ченълингът, който следва, е първата част от общо пет сеанса, посветени на "Семейството", на нас хората, каквито ни вижда Духът. Представлява комбинация от записите от сеансите на два различни континента... с едно и също послание относно живота, с разлика от два месеца.

Поздравявам ви, скъпи мои, аз съм Крион от магнитната служба. През следващите няколко минути, докато се осъществява сливането, някои от вас ще трябва да използват гласа на моя партньор, а други ще се чудят как е възможно такова нещо - съзнание и послание от другата страна на завесата да се проявяват чрез човешко същество. Ще ви кажа какво е доказателството за това: по време на нашата среща всички, които желаят, ще постигнат промяна, а енергията в тази зала и в тези, които четат и разбират това, ще се измени. Някои от вас ще усетят топлината, която се отделя от енергията в стаята, а други ще почувстват в буквалния смисъл на думата между столовете и около мястото, на което четат, налягането на любовта при нашето влизане и движение в залата. Защото това е така истинско, както звучи, и ние ще ви кажем, че това преживяване, за чието получаване сте изразили своето намерение (разрешението за това посещение), създава около вас енергия. Всичко, което е необходимо, е намерението на Човека.

Вашето намерение позволява на "семейството" да посети дадена област, която е скъпоценна и специална. И когато ви казваме, скъпи мои, че сте обичани безмерно, никога не е имало време, за което това да е било по-валидно. Защото сега говорим за семейството, което е дошло да ви навести и да се разположи между вашите столове. Сега говорим за съществата от другата страна на завесата, чиито имена може би сте забравили, защото е минало известно време, откакто сте били там. Това е посещение от Дома! Информацията, която днес ще чуете, идва от семейството! Защото ние пристигаме в тази зала и при тези, които в момента четат това, и носим съзнанието на онези, които ви обичат и имат послание за вас, но освен това носим с нас и съзнанието на онези, които са живели тук преди и след това са напуснали по свое желание, за да бъдат тук и да донесат своята енергия на вас. Знаете за какво говоря.

Днес ще говорим за атрибутите на семейството по начина, по който ги виждаме точно в този момент. Но преди това искаме да ви кажем защо познаваме толкова добре тази зала и дори мястото, на което сте избрали да четете това. Вие си мислите, че сте дошли да ни видите, нали? Мислите, че сте седнали да прочетете това в случаен момент? Може би търсите някаква мъдрост или някакво познание? Добре, ще ви кажем, че тази наша "среща" притежава огромен енергиен потенциал. Вие имахте уговорка да бъдете тук! Ще ви кажа защо сте договорили тази среща. Разбирате ли, ние знаехме, че ще дойдете! Това няма нищо общо с някакво предопределение. Свързано е с потенциалите, възможностите и енергията на вашето съзнание, която ви доведе тук. Познаваме синхронията, която ви е позволила да узнаете за тази среща или да четете тези думи. Очаквахме присъствието ви на мястото, на което седите, стоите или лежите. Ние сме абсолютно наясно с това кой сте вие и знаем вашето име. Знаем името ви, защото ние сме семейство! Изпълнени сме с почит към вашето име, без значение кой сте вие, дали четете с вяра, с недоверие - за нас е без значение.

Тук сме, за да ви кажем, че вас ви обичат безмерно, че животът ви има цел и че самото ви съществуване на планетата е известно, предварително планирано и е скъпоценно и свещено! Дълго след приключването на тази наша среща може да мислите за следното нещо: "Нима наистина е възможно животът да съдържа нещо повече от това просто да се осъществява и действа?" Казваме ви, че изразявайки своето намерение да откриете нещо повече, ще разберете за духовното семе, което е във вас, което е огромно и величествено. Ще откриете прагматични инструменти, които ще придадат ценност на ежедневното ви съществуване. Ще намерите покой там, където привидно той не може да съществува. Ще постигнете разбиране и мъдрост за непоносимите ситуации във вашия живот, ще откриете решения за неразрешими проблеми и такъв поглед към човешкия живот, който ще ви позволи най-накрая да се отпуснете, защото всичко е както трябва. Може да създадете вътрешно познание, което ви казва: "Принадлежа на това място. Има разум и перспектива, които са много по-мащабни от всичко, което някога съм си мислил. Аз съм част от семейството." Това е осъзнаването, което можете да постигнете.

И това, разбира се, означава, че по вашия път ще получите решения, които, както казва моят партньор, могат да се появят "от задната врата" и те се появяват, защото сте ги създали вие. Каква е тайната, която носите със себе си и за която не сте разказали на никой друг? Тайната, която ви гризе или от която се страхувате? Разбирате ли, ние знаем каква е тя. Затова ви обичаме толкова много. Мислите си, че трябва да носите това бреме сами? Никога не сте сами! Никога не сте сами! Притежавате мощта да изпарите всеки проблем! Вземете отрицателното, което се съдържа тук, и го уравновесете с положителното на Божественото вътре във вас. Съчетани, тези части ще създадат енергия, която се нарича "решение чрез любов". Не съществува проблем в живота на тези, които четат и слушат това, който да е нерешим! Единственото, което се иска за неговото решаване, е чистото намерение! Чистото намерение освобождава огромна сила и тя е потенциалът на човешкия дух и е това, за което говорим в тези послания.

О, скъпи мои, нека енергията, която е освободена и тече, която е преминала през днешния процеп на завесата, да осигури разбирането, че енергията, която се разпределя за тази група читатели и слушатели, е истинска! Ще умием краката ви и за тези, които го позволят, това ще бъде един бавен процес, който започва сега и трае, докато не приключим - стъпало по стъпало. Значението на умиването на краката е отдаване на почит към Човека. Непрекъснато сме ви говорили това всеки път, когато семейството е идвало да ви види. Може би искате да разберете защо знаехме, че ще дойдете? Защото преди време изявихте намерение да го направите. Познайте кой беше тук, от тази страна на завесата, очаквайки да заемете своето място, стола с вашето име на него? О, не името, което си мислите, че носите, а името, което наистина имате, името, с което ви познавам като член на семейството. Ще ви кажа. Знаете ли какво означава за нас да ви посетим? Вие си мислите, че вие сте дошли да ни видите, но грешите. Грешите! Честта, че можем да ви посетим в тези кратки моменти, в които идваме, за да ви прегърнем, е изцяло за нас. Това са моментите, през които можем да общуваме с вашите водачи и да ви дадем семената на разбирането и даровете, за които сте молили. Ще уважим вашето намерение да промените живота, вероятно с нови възможности. Време е. Затова сте тук, да знаете. Чакахме ви. Мястото, на което седите, е специално. Бяхме тук и ви чакахме.

Тези "Писма от дома" ще бъдат представени в пет части, през два континента. "Семейството" е семейството на Земята! То представлява семейството на хората, а не на различните страни. Много от вас, които слушат и четат това сега, по-късно ще чуят и прочетат и друга информация в другите части. "По-късно" и "утре" са интересни концепции за нас. Вашето линейно време ви кара "да чакате", но ние го възприемаме "сега". Скъпи мои, точно сега има хора, които четат информацията в това, което вие наричате ваше бъдеще, и в чиито живот в момента настъпват промени. Ние знаем какви са възможностите и знаем какво се случва, защото те откриват тази информация за първи път. Знаем и имената им, защото и те са членове на семейството! Ето за това се отнася това "сега". Виждаме и нещо друго: виждаме дълбоките промени в хората в тази зала и в тези, които сега четат тези редове, които ще повлияят на живота на други хора. Затова се обръщаме към вас и казваме: Нямате представа за мощта си като Хора. Променяте съзнанието, променят се страните, Земята се променя, други неща реагират на вашето съзнание и се изменя физиката. Тези промени са свързани с всички аспекти на човека, защото центърът винаги е бил човекът. Човекът винаги е бил центърът и ние искаме да ви разкажем за някои от атрибутите на центъра. В момента искаме да говорим за семейството.

Част първа от тази поредица се нарича "Атрибутите на семейството". Четирите останали концепции ще ви представим по-късно и те ще са следните: "Задачите на семейството", "Силата на осъзнаване на семейството", "Обновлението на семейството" и "Значението на семейството". В хода на изложението част от информацията ще се повтаря, за да акцентираме на някои моменти.

Категория: Книга 7: Писма от дома | Добавил: Бонд
Разгледан: 1565 | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   34.239.170.244          Събота          15.06.2024, 21:33