Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)21:39
15.06.2024
Събота
34.239.170.244


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 7: Писма от дома


Книга 7: Писма от дома Книга 8: Преминаване на границата Книга 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

Съперничеството - концепция на старата енергия

Има една последна тема, която искаме да обсъдим с вас. Един работник на светлината среща друг. За голям свой ужас те разбират, че работят над едно и също нещо. Това, което всеки от тях е считал за "своята" енергия или своя проект, изведнъж се оказва, че е предмет на дейността и на другия. Какво според вас ще стане? Единият решава да вземе предимство пред другия. В края на краищата не могат да работят заедно и единият трябва да си тръгне. Започват да си правят планове, които целят да направят нещата за другия трудни, може би дори да го дискредитират. "О, знам какво да направя. Ще кажа, че той е лош. Това ще свърши работа. Това ще породи страх и хората ще започнат да го отбягват. След това никой няма да застрашава работата и идеите ми."

Неприятно ли ви звучи това? То е факт. Това е концепция на старата енергия, която остава вградена в старата клетъчна структура. Тя ви казва, че за всяко нещо трябва да има победител и губещ. Мисълта, че и двамата могат да бъдат победители не се взима предвид - и това странно предположение ръководи вас, работници на светлината, дори и днес.

Една жена ражда близнаци. Едното е момче, а другото момиче. За нея те са скъпоценни, обича ги безмерно. Наблюдава живота им и забелязва, че и двете притежават артистична жилка. И наистина, карат се за пастелите и четките за рисуване. А майката, разбира се, решава, че само едното дете може да бъде художник и спира достъпа на другото до пособията за рисуване.

Разумно ли ви звучи това от гледна точка на любовта на семейството? Не. Това, което току-що чухте (и прочетохте), не е реакция на едно любящо семейство. Обратното, то е пример за това, което е правело съперничещото си човечество в една съперничеща си енергия.

Пример е за един остарял енергиен начин на мислене, сякаш другият работник на светлината може по някакъв начин да омаловажи работата на първия, само защото и той се занимава със същото. Този пример просто крещи, че хората се страхуват, че не притежават достатъчно от дадено нещо или че има ограничение. Приема се, че двама души не могат да имат едно и също нещо и че не се насърчава истинското съзнание на любовта от семейството за семейството.

Когато майката забелязва, че и двете деца се интересуват еднакво от едно и също нещо и се карат за едни и същи неща, знаете ли какво прави тя? Излиза и купува още един комплект от същите неща! Дава им възможност да растат и да се развиват заедно и двете деца заедно генерират пет пъти повече енергия, отколкото може да създаде едното от тях. Работници на светлината, слушате ли? Когато срещнете някой, който мисли, че си съперничи с вас, знайте, че около вас съществува синхронност. Какво можете да дадете на такива хора? Какво могат да ви дадат? Вероятно заедно, живеейки заедно на тази планета, вършейки едно и също нещо, може да създадете пет пъти повече енергия благодарение на пълнотата на Духа, която им позволява те да имат това, което имате и вие. Това пак е свързано с равновесието и с движението на енергията. Наблюдавайте внимателно какво се случва, когато споделяте с тях това, което имате, а след това всеки от вас се връща към своя живот - и двете страни постигат равновесие, което никога преди това не са притежавали. Мъдростта на новата парадигма на работа е тази, която ще създаде допълнителна синхронност и изобилие и за двете страни. Печелят и двете страни! И двете страни се подобряват. И двете са част от семейството.

Същата тази ситуация е свързана с новата парадигма на работа по отношение на света на исляма, света на християнството, този на юдаизма, на будизма, на индуизма и на всички останали системи, в това число и тези на туземните народи на Земята. За какво се отнасят всички те? Всяка от тях представлява свой път на търсене на Божията любов. Представляват специфичното за тяхната култура търсене на Бога вътре в човека. Всички са свързани със семейството! Какво искаме ние от вас? Да стане така, че един ден да има ново съзнание, което е обединило всички системи на едно място, всички да вдигнат ръце и да заявят: „Ние се обичаме един друг!" Всеки от нас притежава собствен път, но другият не е заплаха. Уважаваме другия, уважаваме и себе си. Време е да съборим стените между кутийките. Ние сме едно семейство.

Нека ви кажа кой друг е в тази зала. Това са тези, които наричат себе си "Новата епоха". Защото те също никой не осъждат. Те стоят редом с всички останали, като оставят всеки от тях да вярва в каквото си иска, не в съперничество, а в прослава. Всички се събират заедно, произнасяйки: "Не е ли забележително това, че членовете на семейството имат възможност да се обичат един друг - да съборят стените на кутийките?" Невъзможно, ще кажете вие? Настоящата решетка на планетата вече се е променила достатъчно, за да може всичко това да се прояви чрез промяната на човека на клетъчно ниво - но ще е необходимо и осъзнато намерение. Вероятно тези от вас, които слушат и четат това, ще помогнат! Какво е вашето намерение?

На планетата съществува нова мъдрост, въпреки че понякога може и да се чудите, когато наблюдавате битката между старата и новата енергия в годините преди настъпването на 2012. Равновесието между старото и новото е дълбоко и когато бъде установено неговото нарушаване и се налага възстановяването му, ще прехвърчат искри. Спомняте ли си, че през 1989 г. ви казахме за възможността от хаос през 1999 заради неуравновесеността на световните лидери? Потърсете го в старите записи.

Диктаторите постепенно ще си отидат и ще бъдат заместени от възможността в техните страни да се прави свободен избор, но те ще си отидат с много шум. Старата енергия няма да изчезне лесно. Стените са дебели. Воюващите помежду си племена ще имат възможността да начертаят нови граници, граници, които не са се променяли от стотици години, и на мястото на унищожението ще се постави началото на процеса на възстановяването. Това са възможни, а не сигурни варианти. Това е предизвикателството пред вас, защото именно днес, за разлика от всеки друг път, вие можете да се промените из основи, но всичко зависи от самите вас. Вашето намерение е ключът.

Знаете ли какво може да се случи? Нарича се Мир на Земята. Нищо не може да застане на пътя на планетата, чиито жители са се научили да се обичат един друг! Това е старо послание, нали? Можете да го откриете в Светото Писание, а също и в древните свещени писания на всички континенти. Защото това послание, скъпи мои, ви е било дадено преди много хиляди години едновременно на различни места на планетата. Не се е променило. Няма да се промени. Ето защо и вашето семейство няма да се промени. Любовта е абсолютна. Разликата между тогава и сега е, че "семейството на Земята” се е променило. Сега притежавате силата да създадете нещо, което преди това винаги ви се е изплъзвало - истинска толерантност, способността да съборите стените на културната защита и да поставите началото на световния мир.

Една жена ражда близнаци. Едното е момче, а другото момиче. Обича безмерно и двете деца. Те са част от цялото, наречено Майка-Отец. Те са семейство, това сте вие - част от Бога. Няма фаворити и семейството се усмихва на всеки от вас. Защото в нашите очи всички сте равни - всички с дарбата да чакате да се осъществите в изобилие и мир. Както майката по време на раждане и ние ви държим на ръце и ви казваме: "Добре дошли отново на планетата."

Трябва да имате мъдростта на шамана, за да се ориентирате в това, което наистина се случва на планетата в близките месеци и в идващите години. Мнозина ще тръгнат по пътя на "унищожаването на сенките" [концепция за съществуващия на клетъчно ниво спомен за предишния край на планетата - спомен, който кара мнозина да "вървят със старото"]. Много от вас никога няма да забележат възможностите, за които говорим, и ще виждат единствено нещата такива, каквито са били. Ето в това се състои целият избор на Земята.

Помнете мантрата на Новата епоха: "Нещата не винаги са такива, каквито изглеждат." Днешният привиден неуспех е утрешният урок. Днешната болка е утрешното лечение. Фактът е, че днешният потенциал е много по-голям от всичко, което някога сте виждали като хора. Този дом, наречен Земя, е в процес на обновление - и много неща ще трябва да се разрушат, за да отворят място на настъпването на новото.

Как ще преминете през това?

"Обичайте се един друг."

И стените ще се сгромолясат.

И това е така.

Категория: Книга 7: Писма от дома | Добавил: Бонд
Разгледан: 1547 | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   34.239.170.244          Събота          15.06.2024, 21:39