Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)21:54
15.06.2024
Събота
34.239.170.244


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 7: Писма от дома


Книга 7: Писма от дома Книга 8: Преминаване на границата Книга 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

Различни предизвикателства

Тук ви предлагам нещо, за което може би сте се чудили. Ще го наречем "Тези, които пристигнаха с големи и малки предизвикателства". Планирали сте да дойдете в този свят такива, каквито сте. Това е споразумението. Някои от вас са пристигнали с предизвикателства на клетъчно ниво, които са много дълбоки. Пристигате с реална химия, вероятно предразположени към определени страхове, вероятно предразположени към определени психически състояния. Някои от вас се плашат лесно. Някои от вас се депресират лесно. Някои от вас са пристигнали тук, за да бъдат с тези, които наистина ще увеличат неговото изпитание, правейки го по-сложно и трудно. Някои от вас са родени в области, които правят урока по-труден. Това се нарича "предразположение на клетъчно ниво" и е свързано с вашето предизвикателство.

Помнете: вие сте го планирали!

Една жена ражда близнаци. Едното е момче, другото е момиче. Тя се вглежда в очите на двете бебета и е много, много мъдра. Може "да види", че предизвикателството пред едното бебе е много по-голямо, отколкото пред другото, затова решава, че трябва да мрази това с по-голямото предизвикателство, че то е лошо дете и тя трябва да го захвърли. Това правилно ли е според вас?

Благословени са тези, които са дошли на този свят с физическите признаци на единия пол, но са със съзнанието на другия. Защото те наистина са обичани безмерно, също като вас. Те са членове на семейството! Избрали са си трудно предизвикателство и вие сте част от него!

Бог не мрази. Всички са членове на семейството и е време, скъпи мои, да разберете, че на някои от вас са дадени предизвикателства на клетъчно ниво, които наистина са много големи. Някои от тях са свързани с хората, които притежават физическите белези на единия пол, а се осъзнават като представители на другия, и това е голямо предизвикателство, но такъв е замисълът. Някои хора от вашата култура са решили, че Бог не се усмихва на тези хора. Те ви казват, че Бог се разкайва за това и ги мрази. Нима това е характерно за Бога Баща-Майка? Нима това ви прилича на семейство? Кой според вас е създал тези правила преди много време - и с каква цел?

Ето нашите инструкции за вас, членовете на семейството, четири думи: Обичайте се един друг. Разберете какво представлява семейството. Разберете каква е същността на вашето предизвикателство и разберете, че Духът никога не ви е давал тези неща. Те са създадени от правилата на мъжете и жените в техните кутийки, кутийки, чиито високи стени са издигнати от страха и недоверието, високите стени на защитата на собствената култура. Време е те да разберат общата картина и да се обичат един друг.

Категория: Книга 7: Писма от дома | Добавил: Бонд
Разгледан: 1668 | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   34.239.170.244          Събота          15.06.2024, 21:54