Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)22:01
15.06.2024
Събота
34.239.170.244


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 7: Писма от дома


Книга 7: Писма от дома Книга 8: Преминаване на границата Книга 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

Други задачи, над които трябва да се работи

Има и още въпроси, които са важни за вас и за които преди не сме говорили. Позволете ни да отворим дума за целостта на пола. За хората в тази зала имам шега, която е валидна и за тези, които четат тези редове: всеки човек се преструва, че принадлежи към даден пол. Вие идвате с атрибутите на пола и принадлежите на този пол. Не можете дори да си представите, че можете да сте друг. И все пак всеки от вас е бил! Когато сте идвали на планетата като другия пол, сте принадлежали и на него. Всеки от вас се свързва с всички скъпоценни енергии й с атрибутите, характерни за всеки пол. Разделили сме човечеството по полове съвсем преднамерено. Това е един от атрибутите, който създава котела на кармата. Много често това създава уроците и изпитанията. Помислете върху това. Разликата между половете е игра и иронията е в това, че вие, прераждайки се отново и отново, непрекъснато сте били ту от единия, ту от другия.

Някои хора от определени кутийки ще кажат, че свещеници могат да бъдат хора само от единия пол. В подкрепа на това ще приведат примери от историята и ще ви кажат, че другият пол не притежава това, което се изисква за тази длъжност. Въпреки че Бог няма пол и семейството се състои от представители и на двата пола, те ще ви кажат, че единият пол притежава по-голям духовен потенциал от другия. Това звучи ли ви като нещо, което е характерно за Духа?

Една жена ражда близнаци. Едното е момче, другото момиче. Естествено, когато вижда момичето, тя го захвърля! Знае, че само момчето може да постигне просветление. Нима това ви звучи правдиво? Повярвайте ми това няма нищо общо с Духа! Защото момчето и момичето се считат за равни, за еднакво ценни, и в очите на майката са еднакво скъпоценни. И ако разбирате метафората от този пример, майката е от другата страна на завесата. Групата, семейството е това, което ви посещава в този момент, което гледа на вас като на безполови членове на семейството - което благоговее в еднаква степен пред всеки от вас. Майката, разбира се, няма да захвърли детето от другия пол. Кой според вас е създал тези правила? Използвайте своята духовна проницателност, характерна за новата енергия. От семейството ли идва това? От Бог ли? Притежава ли то цялост?

Ето защо ви казваме, че е настъпил моментът с помощта на любовта и мъдростта на Духа и чрез познаването на целостта на взаимоотношението, което притежава духовна цялостност, да започнете да разбирате как да се обичате един друг! Онези от вас, които изкачат първи това плато, ще открият, че ще им бъде дадена чиста енергия. Ще живеят по-дълго. Ще притежават по-високи вибрации. Ще влязат в такава енергия, където представителите на двата пола се считат за равноправни членове на семейството.

Но има още нещо.

Някои от вас, които живеят с този пол, с който са се родили, като че ли са завладени от страстното желание да унищожат представителите на другия пол! Това се нарича "урок". Позволете ми да ви кажа следното: за да има урок, са необходими и двата пола. Дъщери, чувате ли ме? За да бъде генерирана енергията за кармичния урок, трябва да има както насилник, така и жертва! Какво ще правите с този, когото мразите? Новата енергия е свързана с решаването на този специфичен проблем на пола. Тя ще го завърши. Тя е свързана с любовта. Наставленията? Обичайте се един друг. Разбирате ли, че за създаването на едно изпитание, са необходими двама души? Може би това ще ви накара да погледнете по друг начин на израза "Да бъдеш на точното място в точния момент".

Важно е да разберете следното: когато става въпрос за Бога, не съществува пропаст между половете. Бог е и двете! Това, което евентуално изпитвате към другия пол, е част от вашия урок. Това е причината, поради която сте дошли на Земята с това чувство. Между другото, единият пол наистина е създаден така, че да предизвиква постоянно другия, но ми се струва, че е излишно да ви го казвам.

Категория: Книга 7: Писма от дома | Добавил: Бонд
Разгледан: 1437 | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   34.239.170.244          Събота          15.06.2024, 22:01