Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)22:08
15.06.2024
Събота
34.239.170.244


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 7: Писма от дома


Книга 7: Писма от дома Книга 8: Преминаване на границата Книга 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

Нуждата от толерантност

Тук казваме какво може да стане. Може да настъпи ден, когато свещениците, мъдреците, гуру, монасите, равините, шаманите, жреците и другите религиозни водачи във всички кутийки се обединят, не за да образуват коалиция на вярата, не за да изучават взаимно своите доктрини, не за да променят собствените си религиозни убеждения, а за да се погледнат в очите, да вдигнат заедно ръце към Бога и да кажат: "Всички ние сме едно семейство. Даваме на останалите членове на семейството своето разрешение да вярват в каквото решат! Всички заедно избираме любовта! Всички заедно избираме толерантността.”

Ето това ще стане след 2012 г. - взаимното позволение всеки от вас да почита каквото пожелае, без никога да си позволи да обвинява другите кутийки, че грешат, без да се опитва да обърне другите в своята вяра. Това ще изисква уважение към културата на другия, уважение към тълкуванията на другия, един пласт от духовно развитие и мъдрост, чиито действия буквално крещят, че вие се обичате един друг.

-  Крион, - може би ще попитате вие, - къде в Светото Писание е казано това... това, че всички ще се съберем по този начин?

Не е. Светото писание свършва до 2012 г. Знаехте ли това? Вие сте на прага да напишете следващите духовни глави на Земята, глави, написани от новия вид хора, притежаващи тъмносиния цвят на духовността.

- Крион, наистина ли е възможно това? Съществуват култури и системи от вярвания, които се основават на твърдението, че другите са неугодни Богу. Те какво ще правят?

Погледнете своята история. Току-що ви казахме, че хората изработват правилата. Всички правила се намират в книгите, написани от човека. Това означава, че хората от новия духовен вид могат да ги променят по силата на своята принадлежност към него и на промените може да се погледне като на подобряване и развитие на отделните учения. Това не е нещо ново. Част от вашите религии са променили "Божиите правила" дори в рамките на вашия живот.

Що се отнася до това дали е възможно, Да! Очакваме да се случи, защото натам ви тласка вашият енергиен потенциал. Не всички наведнъж, а постепенно. Това е като енергията на покоя. Когато се видят ползите от нея, интуицията знае какво да прави, за да я засили и разшири.

Категория: Книга 7: Писма от дома | Добавил: Бонд
Разгледан: 1497 | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   34.239.170.244          Събота          15.06.2024, 22:08