Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)15:06
19.06.2024
Сряда
44.192.48.196


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 9: Новото начало


Книга 7: Писма от дома Книга 8: Преминаване на границата Книга 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

Висшият Аз
Ще ви дадем четири признака на Духа или Висшия Аз, макар те да са много. Единият е връзката с Бога - връзката с Духа. И преди сме говорили за това и вие го знаете. Един от признаците на Висшия Аз се намира вътре в съда (Лий сочи тялото си). Това е съдът, който свързва човешкото същество с неговия ангелски Аз. Затова сте тук днес. Малцина са дошли, за да търсят веществото - Вътрешното дете - нали? Не, почти всички вие искате да научите повече за искрите! Иронията е в това, че искрите са това, което сте вие всъщност, когато не сте вътре. Нищо чудно, че се интересувате.

Казвал съм ви и преди, работници на Светлината, фарове: няма значение на колко си години; няма значение в какво вярваш; няма значение какъв е пътят ти; няма значение какъв мислиш, че си; няма значение дали вярваш, че това, което се случва, е реално, или не; аз ще ви видя отново, всички вас. Могат да се намерят един-двама, които ще кажат сега: "А, не, няма да ме видиш повече, няма да се върна!" (всички се смеят заедно с Крион) Запомни думите си, скъпи мой, когато застана пред теб, заедно с другите, а ти сияеш в цялата си красота. Запомни какво си говорил в своето невежество, когато те поздравяваме и ти казваме: "Добре дошъл у дома.” Запомни това, когато решиш, с ума на Бог, да се върнеш на Земята колкото се може по-скоро, за да станеш част от Новата Земя.
Виждал съм те много пъти преди, когато си влизал в голямата Зала на почестите и си пял пред нас името си в светлина. Какво празненство! Можеш ли да си представиш как изглежда това? Не можеш да си спомниш. Ако знаеха какво представлява това, много от вас биха си тръгнали още сега. (Крион се усмихва) Скъпи мои, тук се върши работата. Този човешки жизнен опит на Земята е истинската работа. Но вие знаете това, нали?
Днес сте дошли за искрата. Ние знаем това: връзката ви с Бог е това, за което копнеете. Именно това е признакът, който позволява на човешкото същество да получи невероятна собствена стойност. Именно връзката с Бог прави това възможно. Знаем също, че сред многото дълбоки проблеми в таза зала самооценката е един от тях. Винаги е така при работниците на Светлината ... твърде много години сте стояли на колене, забили нос в олтара!

Ще попитате: "Как да накарам тази връзка да проработи? Аз не съм от хората, които стават сутрин, поглеждат се в огледалото и виждат Божеството в себе си. Често виждам там човек, който си има проблеми, човек, който остарява. Как да получа връзката? Как да я разбера? Къде е самооценяващият отговор?" Ще ви дам катализатора за решаване на проблема на собствената стойност в следващата точка от пояснението на "три в едно". Но сега искам да ви кажа следното: въпреки че трите енергии са преплетени по определен начин, и трите - Бащата, Детето и Духът - имат отделни, независими признаци. Проблемът на собствената стойност е един от тях, който ви даваме, когато говорим за онази част от човешкото същество, наречена Висш Аз. Ако сте се питали кой отговаря за този силен вътрешен копнеж, това е Висшият Аз.
Ето още един признак: истински, свещен, Божествен мир - мир, който е трудно да се разбере. Когато ви даваме тази фраза, тя означава следното; как можете да пребивавате в мир, когато около вас има смут и безпорядък? Благодарение на Божественото; благодарение на искрата. Това е ръката, която държи кофата. Висшият Аз, ангелът, който носи вашето име. Няма значение какво е положението: ние ви обещахме мир там, където той обикновено не съществува - мир по отношение на нещата, които като че ли нямат решение. Мир, който ви дава възможност да застанете сред целия смут и безпорядък, сред цялата драма, и въпреки всичко да усетите Божествеността на Бога, Който отлично знае кой сте. Да, това е работа на Висшия Аз.

О, но това не е всичко: ние разгледахме връзката с Бога, самооценката и Божествения мир. Четвъртият признак е това, което бихме нарекли чудеса - съзнанието над материята - Божественото изцеление - удължаването на живота, връщане обратно на стрелките на часовника за тялото, когато нищо друго не помага. Искам тук да спра и да кажа нещо. Скъпи мои, не можем да обсъждаме тези неща, без да плачем пред вас, които седите тук с огромния си потенциал, играейки си на хора, тъй като ние знаем защо сте дошли. Читателю, знай: и ти си включен в тази публика. Нима не разбираш, че и теб сме включили в "сега"? Да не си мислиш, че четеш за нещо, което вече се е случило? Ти четеш за енергия, която се случва в момента!
Ние знаем какво се случва в живота на някои от вас и ви казваме: на Земята няма нищо неизлечимо - нищо неизлечимо. Тя е остаряла, вашата система на мислене за това, какво може да ви излекува; тя така и не разбра изяществото на Божествеността вътре във вас. Знаете ли, че можете да се обръщате към определени клетки на тялото си с молба да се пробудят? Знаете ли, че вашето намерение може да доведе до чудотворно излекуване? Знаете ли, че можете да лекувате болестите и да живеете по-дълго? Искате да знаете как? Това ще дойде, когато обсъдим третата част, което ще започна след минута. Но искрите - вашият Висш Аз - са именно онова място, където нещата се случват реално, физически.

Ще ви кажа още нещо, с цел то да бъде записано, нещо, за което сме говорили преди, но което никога досега не е било публикувано. Тази година е година на откритията. В клетъчната структура на човека съвсем скоро ще откриете неща, за които не сте и мислели, че са там. Онези от вас, които изучават биология, твърдят, че в човешкото тяло има краен брой определени видове клетки, по-конкретно мозъчни клетки. Те твърдят, че човек се ражда с определен брой нервни клетки и че веднага след това тези клетки започват да умират (смее се тихичко). Каква мисъл! Човешко същество, какво да кажем тогава за подмладяването? Според вас това има ли смисъл? Е, ако сте един от онези, които се съмняват, прави сте. В човешкото тяло има механизъм, който дава разрешение за нов растеж на клетките по нов, ембрионален начин, в цялото ви тяло ... през целия ви живот. Вашата ДНК е програмирана по такъв начин, че такъв растеж да бъде възможен в тялото - признак, който още не сте открили, но който може би ще бъде открит тази година (има такава възможност).
Това са клетки, които нямат цел. Те чакат своята цел. Преди време вие решихте, че това са ембрионални клетки - нарекохте ги стволови клетки. От тях се раждат стволови клетки с всякакво предназначение; няма значение дали ще станат част от клетките на сърцето, мозъчни клетки (нерви), мускули, кости, имунна система и дори тимусна жлеза. Те просто си седят - чисти, неразвити, скрити. Какво всъщност искаме да ви кажем? Обяснявам ви как стават чудесата. Във вашето тяло има части и фрагменти, които чакат намерението. Те чакат енергията, наречена състрадание, да ги пробуди и да ги превърне в такива клетки, каквито вие поискате. Науката ще потърси необходимата химия, за да ги активира, но истинският катализатор е намерението (съзнанието).

Можете ли да създавате мозъчни клетки? О, да, можете. Можете ли да създавате костни клетки? Да, можете. Искате ли да знаете за чудотворните изцеления на Земята, за вродените дефекти, които някак си се променят, за костната тъкан, която е израснала там, където никога не би трябвало да бъде, за нервите, които са се съединили отново, за неща, които никога не сте допускали, че са възможни? Именно стволовите клетки отговарят за намерението на човешкото същество. Вие ги наричате Божествени. Това е механизмът. Може би вашата наука ще го открие тази година - възрастни стволови клетки, които са живи и готови да се развиват. От всяка стволова клетка, която започва да се развива, се появява друга, която се превръща в стволова. Няма начин да ги свършите. На някои от вас това звучи странно, затова ви молим да следите науката, защото скоро всичко ще бъде обосновано. Давам ви това познание, защото е така. Това са хубави новини, нали?
Има една силна метафора за това, което се случва в момента във вашата биология и вашето съзнание. Вие се придвижвате от една парадигма, която включва имунната система, към друга парадигма, която ще включва тимуса. Какво казах току-що? Казвам, че имунната система откриваше врага и се бореше с него. Тимусът открива врага и се хармонизира с него. От битка към хармония - ето, това ще бъде темата на дванайсетгодишния период, който започва сега. Тя включва съзнанието, биологията, политиката, дори физиката. Търсете новини за хармония във всички сектори на науката - неща, които постепенно ще получат обяснение и ще съответстват много точно едно на друго.

Категория: Книга 9: Новото начало | Добавил: Бонд
Разгледан: 3405 | Рейтинг: 5.0/2
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   44.192.48.196          Сряда          19.06.2024, 15:06