Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)08:28
20.06.2024
Четвъртък
3.236.83.154


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 9: Новото начало


Книга 7: Писма от дома Книга 8: Преминаване на границата Книга 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

От писателя...
Приветствам читателите на серията от книги на Крион, както и онези, които едва сега започват да общуват с него. Това е деветата книга и може би най-дълбоката по своя характер от всички книги от поредицата, тъй като разглежда приспособяването към новата парадигма на енергията на Земята.
За онези, които не са запознати с цялата информация за Крион, трябва да дам кратко пояснение. Крион е ангелско същество... помощник на Земята; тази енергия никога не е била превъплътена на Земята. Неговата цел (за удобство се обръщаме към Крион като към мъж) е да пояснява как всичко се променя, как действат нещата, а също така да уважава и празнува човешкия опит. Всяко послание съдържа указания и пояснения за това, какво се случва. Всяка притча се отнася за нас. Всеки ченълинг е извисяващ, любящ и помагащ.
Мнозина смятат, че е твърде странно да гледат как човешко същество предава послания от ангелска същност. Въпреки че ангелите са говорили с хората през цялата документирана духовна история, ако кажете, че разговаряте със същности и ангели днес, веднага ще попаднете в т.нар. "тайнствена група". Често се питам как ли ще изглежда това след сто години? Ще стане ли ченълингът свещен и достъпен?
Колкото и нереални да изглеждат, историческите събития често се приемат напълно като духовна история. Съвременните събития от съвсем същия вид ви вкарват често в "групата на лудите”. Мисля, че това е присъщо на човека - да обезценява всичко, което не носи печата на одобрението на историческата значимост.
За мен, Крион ни даде модела на енергията, в която се намираме именно сега. Цялата информация, която ни подготви за нашето хилядолетие, плюс неотдавнашните събития от миналата година, ни бяха дадени като загатване, притчи и най-вече като нумерологични метафорични енергии, готови да бъдат разтълкувани.
Преди дванайсет години в Книга първа - "Финалната епоха” - Крион ни каза, че сме променили парадигмата на бъдещето на Земята. Ние сме отменили предсказания Армагедон и се движим към потенциала на ново съзнание на планетата ... едно от най-големите обещания. Той посочи, че магнитната решетка на Земята ще се промени, за да ни даде  нови способности (така и стана - виж стр. 213). Каза ни, че всички войни в бъдещето ще бъдат племенни (изглежда, че са именно такива).
Освен това, той каза, че за да стане това възможно, може би около един процент от населението на Земята ще трябва да си отиде - доста печален факт (Книга първа, стр. 113)! Спомняте ли си какво каза той за бъдещето:
"Мнозина ще напуснат и ще се завърнат с нови сили. Освен това, преходът към тази Нова епоха на самоопределяне и мощ ще бъде изпълнен с промени. Нещата няма да останат същите за никого от вас..."
Тогава Крион спомена и дата - 1999 година - когато на власт ще дойде неуравновесен лидер и ще създаде хаос (Крион, Книга първа, стр. 36). Това може да се е отнасяло за Босна или за това, което се случи на 11-ти септември. За всичко това се говори в Първата книга на Крион преди повече от десет години.
И наистина, в края на осемдесетте години на миналия век комунизмът падна от само себе си, но нямаше термоядрена война. Срокът на предсказанието за Армагедон отмина и много хора осъзнаха, че се движим в нова посока, каквато никой не беше предвидил.
Едновременно с разгръщането на книгите през новото хилядолетие, Крион ни даваше много лична информация и методи, с които да открием Божественото вътре в себе си. Той изтъкваше винаги, че мирът на Земята започва с индивидуалната работа, и ни приканваше да променим своята ДНК. В книгите той разказваше много пъти за значението на събитието 11:11, когато човечеството е дало разрешение да се промени предсказаният край. След това се появи последната Осма книга - "Преминаване на границата".
Както съм казвал и преди, Книга осма на Крион ни дава повече информация за това, какво усещаме, отколкото която и да е друга книга. Крион казва, че в бъдеще "няма повече да седим на границата" (Крион, Книга осма, стр. 197). Това значи, че няма повече да има някакво средно отношение към онова, което се случва на планетата; това ще бъде създадено от борбата между старото и новото.
Мнозина ще бъдат "свалени насила от оградата", каза Крион. Той посочи, че ще има "отдръпване" от очевидната стабилност и мир и дори предсказа потенциала на събитията в Израел през 2000 г. (Книга осма, стр. 198). За първи път той използва термина "духовен гняв" и каза, че ни очаква борба между старото и новото. Крион каза следното: "Не бъдете шокирани и не се учудвайте, че войната не свършва. Всъщност, в някакъв смисъл сражението започва едва сега,"
Мисля, че всички бяхме шокирани и изплашени от това, което обозначаваме като "9/11" (или "11/9" за европейците и за много други). За Америка това се превърна в нова точка на измерване... точка във времето, която мнозина приемат за край или начало. Не е нужно да сте метафизик или привърженик на Новата епоха, за да видите огромната енергия, която това събитие създаде в нашето общество. Мнозина го нарекоха "Пърл Харбър" на нашето поколение. От този момент нататък събитията в съвременната американска история се разглеждат като "преди" и "след" 11 септември. Даже самата дата се превърна в нещо като икона, олицетворение на неописуема мъка, ужас, гняв, промяна и дори обещание.
Въпреки че нито един вестник за ясновидски услуги или друга информация, която можете да получите, като наберете номер, започващ с 900 , не беше предсказал това събитие, много хора питаха дали през последните десет години Крион не е намеквал, че ще преминем през такъв вид промяна. Сега си мисля, че 11 септември се е виждал на нашия "радар" като потенциално събитие още от 1987 година. Едва сега започваме да осъзнаваме значението на събитието 11:11, когато нас, като група хора, ни запитаха даваме ли разрешение за преместване на Земята на следващото ниво (както това е описано в Книга първа, трета, шеста и седма на Крион). Дали не сме допринесли за възникването на тази трагедия? Наистина ли сме дали такова разрешение колективно? Това е много труден въпрос. Тежко е да се мисли, че може би всички ние носим духовна отговорност на клетъчно ниво за това, което се случи.
През август, няколко седмици преди трагедията от 11 септември, Крион разказваше във Ванкувър за единството на света (препечатано в Глава 7 на тази книга). Чуйте какво каза той за Съединените щати (пълният запис е на стр. 180):
"Сега Съединените щати се намират в най-великия си период на обучение. Нещата не могат да останат такива, каквито са били досега. Нека засвидетелстваме своето уважение към онези, които разбират, че важните промени са вече задействани. Най-голямата промяна ще бъде противопоставянето на старото срещу новото. Ние сме тук, за да ви кажем, че човешкото същество, което седи тук или чете тези думи, може да извърши промяната. Нещата не могат да останат такива, каквито са. Потенциалът за най-дълбоките творчески изменения ще настъпи в годината на тройката." (2001)

I) Номер 900: С този номер започват някои традиционни печеливши програми в САЩ: запознанства, хороскопи, ясновидски услуги, спортна, финансова и друга информация. (Бел. прев.)
Лично аз си мисля, че през цялото време е имало подсказки, свързани с потенциала на разрешението 11:11, което дадохме и което доведе до събитието на 11 септември. Казвали са ми, че не съществува "предопределение"; има "изявен потенциал". Тъй като за Духа (Бог) няма нито бъдеще, нито минало, самата мисъл за предсказанията е доста хипотетична. И все пак, пророците са свързани с нашата представа за линейното време и все още правят предсказания. Следователно, те говорят за потенциалните възможности, но не дават абсолютната истина. За Крион (по-нататък в тази книга са дадени пояснения) всичко съществува в настоящото, в "сега". Това, което съществува, е потенциал, който чака да се прояви или не; то е енергия, която се разгръща в нашата действителност ... в нашето линейно време ... и се основава на комбинация от наши минали и бъдещи намерения. Ние ги контролираме напълно.
Както много други, аз получих изброените по-долу факти по Интернет веднага след нещастието. Ето кратък списък на очевидната "синхронност на числото 11 . Съвпадение ли? Вижте сами:

Синхронност на числото 11

•  Датата на нападението: 11/9 (или 9/11): 9+1 + 1 = 11
•  11 септември е 254-тият ден от годината: 2+5+4 = 11
•  От 11 септември до края на годината остават 111 дни
•  Кодът на Ирак/Иран е 119: 1 + 1+9 = 11 (това е и обозначението на датата по европейския стандарт)
•  Кулите-близнаци, стоящи една до друга, приличат на числото 11
•  Първият самолет, който се удря в кулите, изпълнява полет 11
•  Щатът Ню Йорк е 11-ят щат, присъединил се към Съюза
•  Град Ню Йорк има 11 букви (на английски: New York City)
•  Афганистан - 11 букви (Afghanistan)
•  Пентагонът - 11 букви (The Pentagon)
•  Рамзи Юсеф (Ramzi Yosef) - 11 букви (осъден за организиране на нападението срещу Световния търговски център през 1993 г.)
•  На борда на самолета, изпълняващ полет №11 имало 92 пътника: 9+2 = 11
•  На борда на самолета, изпълняващ полет №77 имало 65 пътника: 6+5 = 11

Метафизиците винаги гледат цифрите, винаги. Помислете върху това: единствените две числа, които са определени и пояснени в Първата книга на Крион през 1989 година, са единадесет и девет! Информацията, която беше дадена тогава, се отнасяше за завършване и разрешение. Сега е ясно какво означава това. Спомнете си и това: Числото на "звяра" е 666 = 18 = 9. Възможно ли е това, което виждаме, да е било предсказано в Библията по завоалиран начин? Спомнете си, че стилът на повечето свещени книги е метафоричен. Според Грег Брейдън, дори пророк Исаия казва, че можем да променяме бъдещето. Вярвам, че вече сме го направили.
Сега Крион казва, че чрез свободната воля, дадена на човека, ние сме избрали да разгръщаме процеса за създаване на единство на планетата... исторически погледнато, тази трагедия ще се смята за повратна точка в измененията на планетата. Следователно, сега зърнахме съвсем малка искра от светлината, озаряваща онова, което може да се случи и което сме смятали за невъзможно: например, как нациите могат да се обединят и да образуват коалиции, за да постигнат договореност за това, какво би позволила или не "цивилизацията на Земята"; милиони са "хвърлени от оградата" на земята, след изблик на духовен гняв; така или иначе, те ще трябва да решат към коя енергия да се присъединят и коя - да отхвърлят.
На 30 септември бях в една хотелска стая, където по различно време, на различни канали гледах две интервюта. Едното беше с държавния секретар Колин Пауъл, а другото - с краля на Йордания, Негово Величество Абдулла Втори. В тези две съвсем отделни интервюта, двамата интервюирани произнесоха една и съща фраза: "Време е да слезем от оградата." Едва не паднах от стола! Това бяха точните думи, произнесени от Крион във връзка с актуални събития. Това се случва не за първи път.
Сега виждаме енергията, за която Крион повтаря непрекъснато; всичко, което е казал през последните десет години, е публикувано и всеки може да го прочете. Тази нова енергия, която се появява сега, е резултат от нашето сътворение и свободна воля. Тя ще даде възможност на тази уклончива фраза да се осъществи ... да се създаде Нов Йерусалим с течение на времето. Крион повтаряше често и следните думи: "Накъдето се движат евреите, натам се движи и Земята." Може би започваме постепенно да разбираме колко е вярно всичко това.
През 2000 година бях в Израел и изнасях следобедна лекция; между другото, казах на публиката нещо, което ми беше дадено от Крион. Казах им, че в тази ситуация не може да се случи нищо продуктивно, "докато не се мине през нулевата точка". Аз наистина не знаех какво значи тази фраза. След това ми задаваха много въпроси, получих много писма от Израел по електронната поща и всички ме питаха какво означават тези думи. Значеха ли мащабна война в региона? Или значеха унищожение? Не знаех. Едва след 11 септември разбрах, че "минаването през нулевата точка" означава именно това. Никой, нито един от присъстващите на онази среща, не разбра, че след време тази фраза щеше да свърже нещата с едно събитие в Манхатън, Съединените щати. Сега всичко е ясно.
1) Нулева точка (епицентър) - Ground Zero (англ. Ground Zero - буквално означава нулева точка) - така се нарича мястото, където се взривява бомба (обикновено атомна). Този израз се използва и за обозначаване на център на епидемия или епицентър на земетресение, т.е. мястото, на което има най-големи разрушения и човешки жертви. Журналистите нарекоха така едно място в центъра на Ню Йорк, на което преди 11 септември 2001 г. стояха двете кули, разрушени в резултат на терористична атака. (Бел. прев.)
Ако имате Книга осма на Крион, вижте нейния ISBN номер (компютърния код, даден на задната корица на книгата). ISBN е произволен номер, който се създава и дава на издателите с цел лесно идентифициране на публикуваните книги. Целта е инвентарен контрол и промишлена идентификация. Първата част от ISBN-кода е личният номер на издателя, който винаги е един и същ. Последните две полета представляват уникалния номер на книгата ... или от метафизична гледна точка, това е енергията на книгата. Конкретният номер на американското издание на Книга осма на Крион - "Преминаване на границата" - е 11-9. Съвпадение? Може би. Само че колко съвпадения трябва да се получат с тези числа, за да приемем, че ни се изпращат послания? Когато правех окончателното номериране на страниците, информацията за 11/9 се пада на стр. 182. От гледна точка на нумерологията се получава числото 11. А сега вижте на коя страница свършва тази информация (стр. 189 в американското издание). Това число се свежда до 9, а деветката означава завършек, приключване!
Какво ни предстои? Ние все още имаме свободна воля. Най-неочаквано, обаче, ще ни се наложи да решим дали да се наслаждаваме на нещата по стария начин или да изчистим Земята. Според Крион, имаме още време до 2012 година. Каквато и да бъде нашата енергия през тази година, тя ще стане "отпечатъкът на намерението" на цялото човечество.
Казвал съм го и преди: някой ден ще си отида у дома. Когато направя това, ще искам да се срещна с хилядите членове на нашето семейство, които си заминаха на 11 септември. Искам да им кажа, че те създадоха съвършено нова ситуация за стотици милиони хора на Земята, за бъдещите си деца и за Вселената. След това искам да прегърна всеки един от тях и да запея песента на героите ... лиричната песен за 11:11... деня, в който хората решиха какво искат да постигнат реално на Земята и взеха в свои ръце контрола над неговото сътворение.

Категория: Книга 9: Новото начало | Добавил: Бонд
Разгледан: 2951 | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   3.236.83.154          Четвъртък          20.06.2024, 08:28