Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)15:48
19.06.2024
Сряда
44.192.48.196


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 9: Новото начало


Книга 7: Писма от дома Книга 8: Преминаване на границата Книга 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

Катализатор на Чудеса - Начало на многоизмерното разбиране
Ченълинг от Чикаго, Илинойс -
Септември 2000 г.

Този запис на сеанса на живо беше допълнен и разширен с думи и мисли, за да може текстът да стане по-ясен и по-разбираем.

Привет, скъпи мои, аз съм Крион от Магнитната служба. Точно сега ми се иска да задържа скъпоценността на тази енергия. В тези скъпоценни моменти едно обкръжение запълва това място - достатъчно голямо, за да побере всички хора, дошли тук по силата на своето намерение в своята завоалирана Божественост. И наистина, обградено от сферата на любовта, това място е скъпоценно! Неговият скъпоценен характер се дължи изцяло на онези, които присъстват тук. И преди сме го казвали: това е среща на души; души, които вие усещате като една, но ние знаем колко много са те. Защото дори сега, когато седите на стола и слушате или четете това, има много "вас", макар да си мислите, че сте само един или една. Скъпи човече, това е част от заблудата. Скъпи мои, енергията, която присъства тук, иска от нас да я разберем и усетим като скъпоценната енергия на едно семейство.

Когато идвате от другата страна на завесата и усещате енергията на този, който сте в действителност, вие си спомняте страшно много. Това е осъзнаването на факта, че вие сте част от Кивота на Завета, Светия Граал и духовните отломки, които са се "разпръснали" като Божествени и тайнствени части от Вселената. Не всичко е такова, каквото изглежда. Именно това беше посланието на Крион от самото начало: да намерите Божествеността вътре в себе си. Такова беше моето послание през цялото време; иронията е в това, че децата го знаят! Говорим за душите индиго, които са "тук", но още не са родени (Крион сигурно знае, че в залата има бременни жени и се обръща към бъдещите майки, включително и към онези, които четат това послание ). Чуйте какво ще ви кажа: тези деца знаят какво става сега. Тези скъпоценни души, някои от които могат да представляват голям проблем за своите родители, идват тук по договор. Всичко, което ще се случи отсега нататък, е договорено предварително. Вие знаете кои са те, а те знаят кои сте вие. Майко, много скоро ще се срещнеш със стар приятел. Благословен е този ден. Помни думите ми.

Скъпи мои, през последните месеци ви разказвахме за многоизмерния характер на Духа. Казахме ви, че енергията на тази година (2000) е началото на 12-годишен цикъл, и ви приканихме да откриете многоизмерността, която е на ваше разположение. Решетките са преместени по такъв начин, че на клетъчно ниво са активирани части и фрагменти от съществата, които представлявате. Тази активация ви дава възможност да разберете много добре многоизмерния характер на Духа. Там, където има разбиране, има и действие.

"За какво действие говориш, Крион?", ще запитате вие. Става дума за такова действие, чрез което отделното човешко същество решава да се издигне от мястото, където се е намирало досега, на място, в което то ще бъде в мир със себе си, където ще поема и разбира отговорността за всичко случващо се около него, и където няма да се страхува от бъдещето. Сега вече човекът може да се изправи в пълен ръст и да каже: "Аз съм тук и съм част от Бога; докато съм на тази Земя, ще бъда фар и котва. Ще бъда пристан за моите приятели, когато те са в беда. Ще бъда мирно място във време на смут. Ще бъда пълен с решения, вместо с проблеми. Ще се занимавам с много неща едновременно - такива, каквито другите не биха решавали, защото ще им се струват твърде трудни. Аз ще бъда "Божествено наметало". Ще бъда фар в бурите на живота!" Ето за такава работа става дума.

Скъпи фарове, вие сте толкова много в тази зала. Нали знаете на кого говоря сега? Да, вие сте запознати с принципите. Това е учебно занятие. Винаги е било така; но все пак толкова често ни се иска просто да седим с вас и да ви обичаме. Искаме да ви докосваме на много места, за да знаете, че сме тук - особено по главата и раменете. Иска ни се да ви прегърнем така, че да разберете, че сме тук. Когато дойде време да станете от стола, ще разберете, че тук е бил Духът.
Е, някои ще решат, че това не е реално. Те ще кажат: "Не може да е реално. Духът не може да прави това. Бог не може да прави това." Да, но те са блокирани от четириизмерната действителност. Бог прави това всеки ден! Освен това, Бог може да прави това на всяко място, което пожелаете. Не е нужно да идвате на срещи като тази, нито да седите пред автори или пред хора, които осъществяват ченълинг. Можете да отидете на най-тясното място в своя дом и Божествеността ще се докосне до вас! Можете да получите изцеление на вътрешната си клетъчна структура, - защото във вас пребивава могъщ ангел! Никой от вас не е по-могъщ от другите. Всички сте равни - всички сте Божествени. Всички вие притежавате невероятни възможности ... това е посланието на Крион.

Нека обучението да започне. Понятията, които ви представяме тази вечер, не са нови. Някои от тях бяха дадени и преди, дори съвсем неотдавна, но не са записвани досега. Ние избрахме именно днешната среща за запис на посланието. Ще получите информация за някои части от себе си, които не осъзнавате напълно. Става дума за многоизмерната ви част, чиито възможности все още не разбирате напълно.

Време е да поговорим за това, как работи човешкото същество, когато четириизмерността се докосва до многоизмерността. В миналото сме говорили за това, какво представляват "три в едно", а сега ще ви дадем информация за някои признаци на тази тройка. Някои я наричат "триада", други - "троица", а трети се отнасят към нея като към "три в едно". Но всички тези описания се отнасят до трите енергии, които съставляват цялостния човек.

Сега ще говорим за тройката; спомнете си, ние вече говорихме за числото три. Нека да разгледаме тройката, която, естествено, е една четвърт от дванайсет. Не е случаен фактът, че в човешкото същество има три енергийни части, за които именно искаме да говорим, тъй като числото три означава действие. Три е и катализатор; там, където съществува три, има възможност за повече. Някои от вас може би няма да разберат това, но други ще го разберат прекрасно. "Три в едно" е многоизмерно понятие, но става едно, когато го възприемате в четириизмерността.

"Крион, какви ги говориш?" Говоря за нещо, което е част от "вътька" на системите от вярвания на планетата; в някои от тях тази част е установена, а в други е посочена метафорично. Сега ви говоря за трите енергии, които са много различни, но съставляват цялостното човешко същество. Искаме да говорим за това, което някои наричат Отец, Син и Дух. Преди време ние им дадохме други имена: Възрастният, Детето и Висшият Аз. Това е терминологията, това са наименованията, които ще използваме в този урок. За тези три енергии има едно много дълбоко учение; днес, обаче, ще ги съчетаем в кратко резюме, както би казал моят партньор. Това обобщение ще представлява много голямо опростяване на тези три вида енергии. Ще ви ги дадем така, за да ги разберете, а също и за да ви представим някои важни аспекти от това, което те представляват. Някои имат нужда от тази информация!

Естествено, тук има структура, която трябва да съществува в човешката душа. Естествено, в трите има и Божественост, и дуалност. Всички тези неща са събрани заедно в това, което наричаме "три в едно". Отбележете, че ние наричаме това "три в едно", защото нито едно от тях не е по-важно от другите. Независимо от това, те притежават признаци на значимост за вашия път сега; и именно сега едно от тях трябва да бъде обсъдено по-подробно.

1)    Послепис от Лий: Да, в залата наистина имаше една жена, която беше забременяла неотдавна. После тя дойде и се представи. (Бел. прев.)
Категория: Книга 9: Новото начало | Добавил: Бонд
Разгледан: 2382 | Рейтинг: 4.0/7
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   44.192.48.196          Сряда          19.06.2024, 15:48