Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)16:46
19.06.2024
Сряда
44.192.48.196


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 9: Новото начало


Книга 7: Писма от дома Книга 8: Преминаване на границата Книга 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

Детето
Изчакахме малко, преди да ви дадем третия елемент от троицата. Ще опишем шест негови признака. Това не е най-важният елемент, защото всичките са важни и всичките трябва да бъдат балансирани помежду си. Този елемент, обаче, е най-слабо разбраният. Не физически; ние не говорим за децата. Ние говорим за детската енергия в човека - един от трите елемента на триадата, Синът вътре във вас. Именно за него говорим сега.
Искам да ви разкажа къде се намира една от най-удивителните сили на вашия живот. Много от вас никога не биха приписали тези неща на детската енергия. Водата в кофата може да отиде, където си поиска, нали? Тя иска да излезе оттам, нали? Ако кофата е пробита и тече, водата ще изтече и ще бъде похабена, затова тя трябва да бъде структурирана и заобиколена от твърдо тяло.

Но именно това течно дете притежава въображение.
 Възрастният е структуриран. Възрастният има власт, но именно Детето има въображение. Като част от Висшия Аз, Ангелът притежава искрите. Той си има своя работа - той твори чудесата. Той няма въображението на Детето. Въображението принадлежи на теб, човешко същество. То е част от равновесието между Бащата, Сина и Духа - всичко онова, което е Бог и което сте вие самите. Въображение: всичко е възможно за Детето във вас. Когато структурата на кофата и самата кофа казват: "Ти трябва да стоиш там вътре", въображението на Детето казва: "Ама аз не искам! Не искам!"

Именно Детето във вас отговаря за радостта.
 Може би сте си мислили, че това идва от ангела? Нека ви кажа нещо: два елемента от триадата са взаимно преплетени, но именно Детето във вас изразява намерение, за да се случи радостта. След това се включва Божествеността, за да може радостта да се прояви. Но именно Детето във вас изразява намерение да има радост. Именно то иска да се смее. Всичко това е част от играта.
Скъпи работнико на Светлината, ако ходиш с мрачна физиономия, значи не знаеш за този признак. Ако искаш да узнаеш кой е катализаторът на Божествеността, сега ще ти издам тайната. Ако искаш да активираш онези части от искрите, Детето знае как! Опознай Детето, защото в него са радостта и хуморът. Именно детската част кара фара да се усмихне,... а тук има толкова много сериозни фарове! (Смях) Ние плачем от радост, като знаем какви са възможностите на тези, които седят пред нас, на тези членове на семейството, които ще си тръгнат от това място, различни от това, което са били на идване. Ние плачем от радост!

Ето и третият признак: отказ от вярата.
Детето не притежава система за вяра. Само буйна фантазия. Всичко е възможно - безгранични са възможностите - върви където искаш, прави каквото искаш. Това е катализаторът на чудесата. Именно неструктурираното и невинно Дете във вас пита: "Защо не?" Когато говорите за изцеление и за избавяне от ненужните неща в тялото, които ви състаряват, Детето във вас казва: "Разбира се. Защо не?" Възрастният, който носи кофата, казва: "Ами защото ти не ги разбираш тия работи, затова." Именно равновесието между тях двамата, позволява на детската енергия "защо не" да излезе на повърхността и да съ-твори такава дейност, каквато могат да ви дадат искрите на Висшия Аз.

Ето и четвъртият признак: зависимост.
Без кофата, без структурата, Детето би било нищо. То би се разтекло на земята, лишено от сцепление. В кофата няма да остане никакво вещество. Водата би изтекла, би се изпарила, няма да остане нищо. Затова съществува Възрастният, за да задържа Детето с любов и съвършенство. Детето с готовност протяга ръка към Възрастния, защото знае, че възрастният притежава структурата и сигурността. Ето откъде идва любовта; ето откъде идва вътрешното родство. Това е такова равновесие между Възрастния и Детето, при което всеки има нужда от другия. Знаехте ли това? Не когато възрастният бие детето, за да го слуша. Не когато възрастният казва на детето да мълчи, защото не разбира сериозните неща. Кофата не управлява веществото ... тя се грижи за него! Възрастният взема детето в ръце, прегръща го и се грижи за него. Именно детето приема това и казва: "Тази структура ми трябва." Това е брак за цял живот. Колко от вас са женени истински за Детето?

Ще ви дам един удивителен признак: Детето притежава интуиция и мъдрост.
 Помисляли ли сте си, че те могат да бъдат признаци на Детето? Нима не са признаци на Възрастния? Не, не са. Възрастният е структура, а мъдростта произлиза от гъвкавостта на Детето във вас, и ще ви кажа защо. Защото именно Детето притежава емоциите! Именно Детето позволява на емоциите да станат част от вас и част от състраданието, за което говорихме - онзи многоизмерен механизъм, който твори чудеса.
Именно Детето във вас развива емоцията на радостта, като я превръща в състрадание. Може би не сте мислили за това, когато сте стояли на колене в своето нещастие. Може би не сте мислили за това, когато нещата са ставали сериозни, когато сте имали нужда от помощ, когато не сте знаели какво да правите. Може би тогава не сте мислили за Детето във вас. Може би не сте изпитвали радост? Разбира се, че не сте! Нека ви кажа нещо: именно затова сме тук, за да ви напомним, че детската част е във вас и че тя е катализаторът на всички искри. Най-бързият път към Висшия Аз минава през Детето във вас. Много пъти сме ви молили да се опитате да отпразнувате проблема! Защо ли? За да издигнете себе си в радостта, която само Детето може да ви донесе, и да започнете да общувате с искрите!
Чуйте ме, Възрастни: вие предоставяте структура и любов за енергията на веществото (Детето), която е катализатор за активирането на Висшия Аз. Те се съединяват, заедно са и са балансирани. Мислили ли сте някога, че мъдростта идва от енергията на Детето? Така е, наистина. И докато Възрастният притежава енергията на пробуждането, за която говорихме, Детето с веществото прави нещо с нея.
И така, това обяснява защо някои от най-сериозните работници на Светлината могат да покажат толкова малко, въпреки огромните усилия, които полагат. Често те влизат в ролята на жертва, затова в живота им се проявяват толкова малко неща. Те са хората, които Бог и притегля, и отблъсква; те преживяват голяма духовна драма. Ние възхваляваме и тях, но ни е мъчно, че те не могат да намерят радостта, която заслужават. Мъчно ни е за онези, за които ще разкрием следващия признак.

О-хо, шести признак? Е, той може да ви прозвучи като някои от другите, но за Детето няма прегради.
Всичко е възможно. Това е много повече от отказ от вярата: когато Детето гледа пейзажа на своя ум, то не вижда в него прегради. Няма по-велик духовен катализатор от този, защото той отговаря за вашата способност да визуализирате времето, мястото и енергията, които ще променят вашата реалност. Всичко това е свързано. Скъпи мои, искате ли да знаете как да стигнете до искрите? Искате ли да знаете как да промените своята реалност? Свържете се с течното, гъвкаво Дете, което не познава прегради. Искате ли да знаете коя енергия може да визуализира времето, когато сте били млади? Току-що ви казах! В това се крие и тайният път към промяна на реалната действителност на вашия биологически часовник! Тялото се променя само. То е безупречен двигател и ще ви носи през живота в сегашната парадигма, ... но тя е остаряла. Именно енергията на Детето активира намерението и могъществото за промяната! Когато водата ври, ръката, която държи кофата, трябва да реагира, тя не може да я изпусне. Тя трябва да тича заедно с нея!

"Без прегради" означава, че всичко е възможно. Скъпи мои, ако в този момент във вашето тяло има болест, или ако в него има аномалия, или ако имате проблем с клетъчната си структура, ще ви дам едно упражнение. Искам да вземете Детето без прегради и да визуализирате време във вашия живот, преди това да се е случило. Искам да видите своята клетъчна структура, когато е била свежа, съвършена и млада. Искам да задържите тази визуализация без прегради, защото именно сега работи катализаторът на Детето, което се свързва с енергията на Висшия Аз. Това отключва процеса. Обещах ви да ви кажа как действа. Именно така. Радостта и въображението на Детето стартират процес, който поражда искрите и изцелението. Защото вие можете да имате всичко, което визуализирате.
Колкото по-силна е вашата визуализация, толкова по-силно мъдростта на вашата вяра постъпва именно сега във вашата клетъчна структура, а вие ще почувствате това. Ще разберете какво става. Ще овладеете процеса! Много скоро клетките ще се върнат в предишното си състояние - именно в онова време, изхвърляйки всичко ненужно, спомняйки си за времето, когато всичко е било различно и - о, да - пробуждайки стволовите клетки. Това е лечението. Това е чудото. С фаровете това се случва всеки ден.
Тук има фарове. Тук има работници на Светлината. Тук има лечители, които практикуват това всеки ден и помагат на другите. Лечителят не лекува; той балансира! Вие знаете това. Но когато те балансират друго човешко същество по определен начин, тялото откликва. Този баланс помага да се стигне до радостта на Вътрешното дете и включва премахването на преградите и отказа от четириизмерната структура.

Стигнахме до края на обучението. Това не е краят на енергията, а само краят на днешното обучение. Колко от вас искат да влязат в кофата и да посетят веществото на Детето? Колко от вас искат да хвърлят поглед към живота си и да кажат: "Няма прегради ли?" Колко от вас искат да се откажат от вярванията? Искам да ви кажа, че ако стигнете до Детето, това ще активира Висшия ви Аз, ангела във вас, и чудесата могат да започват. Именно тогава започвате да постигате равновесие.
Скъпи членове на семейството, най-трудното нещо за нас е да си тръгнем. Не можем да направим това, докато не се убедим, че всичко, което ви казахме, ви е напълно ясно. Божествата на планетата не са притежавали някакви свръхестествени тайни, които вие да нямате. Искате ли да знаете кои са признаците на едно божество? Напълно развита и балансирана детска енергия. Именно там е веществото, защото това е най-бързият път към Висшия Аз. Това е отказ от вярата. Можете ли да сътворявате енергия с ръцете си? Можете ли да променяте физиката? Можете ли да манипулирате времето? Да, всеки от вас може това - всеки, който седи тук. Ето, за това беше днешният урок, а в процеса бихме искали да приложите получените знания в живота си. Погледнете лицата на миналите и сегашни божества на планетата. Обърнете внимание на това, че те се усмихват, в тях има радост, има чувство за хумор. Вижте след това и чудесата!

Вие, съпружески двойки, които присъствате тук, бихте ли искали да имате по-силна връзка помежду си? Накарайте децата си да излязат и играйте заедно с тях! Оставете за малко структурата настрана, Това действие ще изпълни с енергия Висшия ви Аз, а вас - с любов, разбиране и балансирано възприятие на това, което е важно. Двойки, някои прегради, които вие сами сте издигнали, ще рухнат и всеки от вас ще види другия в нова светлина.
Работещи човече, когато отидеш на работа и отново се видиш със същите досадници, с които работиш по цяла седмица, - а те са там винаги (смях) - какво правиш? Твоята работа е страхотно място. То е възхитителен, кипящ котел с карма, прав ли съм? Да те изпратят на едно място с хора, с които не би искал никога да бъдеш заедно? (Смях) Ти си мислиш, че това е някаква случайност, така ли? Какво ще направиш по въпроса? Именно Детето ти дава признака на Висшия Аз да пребиваваш в мир. Нещата, които те дразнят, ще си отидат. Нека още веднъж ти напомня нещо за кармата: когато ти напуснеш своята част от играта, другият също я напуска. Изчакай да видиш реакцията на онези, които са част от твоята драма, когато започнеш да ги обичаш. Колкото и да натискат старите копчета, с теб няма да се случи вече нищо. Всичко това е част от работата. Това е част от завръщането у дома и изживяването на живота, ден след ден. Човешко същество, нямаше да бъдем тук и да ти даваме тази информация, ако този проблем не беше общ за всички хора. Това се отнася за теб и е част от енергията и любовта на Бога.
Групата се изтегля от залата, след като ви даде информацията, която трябваше да чуете. Групата на Крион напуска залата, но не иска да прави това. Тя иска да остане и да играе с всички деца тук!
Тази вечер някои от вас усетиха силна енергия; те усетиха любовта на Бога в живота си. Други почувстваха силната любов на семейството. Вървете си у дома и сътворявайте същото усещане винаги, когато пожелаете. Вие сте част от цялото!
Нека започне изцелението! Нека Детето във вас да активира Висшия ви Аз в структурата на Възрастния. Нека радостта да превъзмогне драмата.
Наистина е така.
Крион
Категория: Книга 9: Новото начало | Добавил: Бонд
Разгледан: 1801 | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   44.192.48.196          Сряда          19.06.2024, 16:46