Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)08:42
20.06.2024
Четвъртък
3.236.83.154


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 9: Новото начало


Книга 7: Писма от дома Книга 8: Преминаване на границата Книга 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

Какво има в тази книга?
Книгата съдържа няколко раздела в зависимост от това, какво се случи преди и след събитията от 11 септември. Именно така беше разделена и предишната книга: преди и след две хилядната година. Тази книга има същата конфигурация, но това се дължи на съвсем други причини. Както и досега, по-голямата част от съдържанието на книгата представлява транскрипция на живите ченълинги от цял свят.
За децата: Има ли по-хубав начин за започване на книга от този - с хумор и веселие? Това е един ченълинг от миналото (който смятахме за загубен) за птицата Бърни! Това е единственият ченълинг на живо, състоял се пред деца и даден специално за децата (но всъщност и за всички нас). Предлагаме на вашето внимание историята за Бърни, птицата, която се страхувала да лети. Тя беше публикувана за пръв път в Sedona Journal of Emergence през 2001 г. Ченълингът се състоя през 1998 г. в Далас, щата Тексас. Радвам се, че го намерихме!

Глави 1-ва до 7-ма съдържат ченълинги за събитията преди 11 септември.

Глави 8-ма до 13-та включват ченълинги, състояли се след 11 септември 2001 г., включително април 2002 г.

Глава 14 обхваща въпроси на читатели, някои от които бяха публикувани в електронното списание на Крион "Духът".
Глава 15 включва кратка статия от Джен Тоубър за разширеното съзнание. Изпитвали ли сте някога чувството, че „изпъквате" сред другите или, че привличате вниманието на хората, защото вибрирате на по-високо ниво? Ако отговорът е „да”, не сте сами. "Филтърът на дъгата” може да ви помогне да станете "невидими".
Глава 16 е истинската история на Фете и Клеман, двама работници на Светлината, които разказват удивителната история на своето бягство от Африка. Това е история за доверието и вярата в Духа; тя е трогателен принос към онова, което ви се случва, когато използвате дарбите си на интуицията и светлината. Тази история беше разказана на една конференция на Крион, организирана от Марк и Мартин Вале в Монреал през 2001 г.
Като пиша този предговор, много ми се иска да ви поканя да посетите нашия уебсайт. Той е на първо място сред новите електронни списания, безплатен е и е достъпен за всички. Създаден и редактиран от специалистите графици Барбара и Роб Харис, миналата година той се превърна в любимо място за посещения на много работници на Светлината. Автоматичната система за диагностика на този нов сайт отчита над 12 000 посещения на ден. Освен електронното списание, има, естествено, ченълинги и "стая за разговори” - за търсене на съмишленици в района, в който живеете, информация за хора и книги, пълна програма на всички запланувани мероприятия и още много информация. Философията на сайта не е агресивна. Ние не следим кой ни посещава, не искаме пари (никога), не искаме от вас електронния ви адрес или името ви, не искаме да се присъединявате към каквото и да било. Ние просто искаме да се чувствате свободни да посещавате сайта, да четете, да изследвате и да си тръгвате с усещането, че сте били сред близки хора, които ви обичат. Нищо повече.
Електронното списание се спонсорира най-редовно от мен, от Джен Тоубър (която е съ-основатед на дейността на Крион и мой партньор на големите семинари по света), Тод Овокайтис, Пеги Финикс Дабро, нашият издател Барбара Харис и много други, които пишат статии за науката, домашните животни, правото, хумора, астрологията, житните кръгове, работата с енергиите и (естествено) индиговите деца. Освен това, списанието предлага текущи и актуализирани въпроси и отговори на Крион, актуални новини, както и отлична колекция от снимки от всички наши големи семинари.

Посетете нашия сайт: www.kryon.com

Ето И нещо, което навярно не знаете. Наистина ли трябва да чакате цяла година и повече, за да прочетете последните ченълинги на Крион? Отговорът е "не".

Всеки месец изданието The Sedona Journal of Emergence, публикува най-новия ченълинг на Крион. Имате чудесен избор: всеки месец можете да четете последните ченълинги на Крион, а когато излезе книга като тази, получавате най-добрите ченълинги на едно място, заедно с моите коментари по тях.

Сайтът на The Sedona Journal of Emergence: www.sedonajo.com

Скъпи читателю, сърцето ми отново се изпълва с радост от това, че мога да ти предам любящата информация и пълните със съчувствие думи на прекрасния ангел, наречен Крион. Този десетгодишен труд не е проповеднически по своя характер; той представя концепции, а не доктрини. Той излиза от рамките на организираната духовност и те приканва "да очистиш люспите" на дуалността, за да разкриеш сърцевината на Божествеността у всеки един от нас. Това не означава да се отдръпнеш от организираната религия, но предлага подобрения и по-добро разбиране на човешкия Дух. Посланието се отнася за могъществото на човешката раса и на отделния човек.
Кой е той? Това е човекът, който чете тези страници. Благодаря ви за подкрепата.

Лий Каръл

Категория: Книга 9: Новото начало | Добавил: Бонд
Разгледан: 2579 | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   3.236.83.154          Четвъртък          20.06.2024, 08:42