Как да си създадете мисловна нагласа за чудеса
    Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSSНачало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)08:13
23.03.2017
Четвъртък
54.205.60.171


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Уейн Дайър » Истинска магия

Истинска магия [55]Вашите слаби места [34]

Как да си създадете мисловна нагласа за чудеса

„Тъй като нашият случай е нов,
трябва да мислим и действаме по новому."
ЕЙБРАХАМ ЛИНКЪЛН
     
      КРАЙНАТА ЗАДАЧА в пътуването към истинската магия е да настроите ума си, своето невидимо „аз" към живота с чудеса. В предишната глава стана дума за целенасочеността във вселената и за човека, като същество с предназначение в нея. Видяхте как можете да настройвате мислите и действията си в хармония с божествената цел. поради което сте дошли в този свят на формите от безформеното състояние във вечността. Съзнанието ви трябва да признава и съществуването на любящо напътствие - трябва единствено да се научите да го използвате умно. Може би разбирате какво има предвид Хазрат Инаят Хан, когато казва: „Мистикът не само цитира свещените книги, той не само казва: „Първо потърсете Божието царство", а целият му живот е отдаден на това търсене." Това обхваща целия ви живот, но не означава да се отдръпнете от света, да промените работата си или всекидневието си. Онова, което се променя, е невидимата реалност, която е единствено и само ваша.
      По-нататък в тази глава ще намерите указания как да промените мисловната си нагласа така, че да попаднете в свят, където истинската магия е не само възможна, но и ваше изконно право. С тази промяна не само ще започнете да вярвате в чудеса, но и ще ги правите ежедневно. Познавал съм хора, които смятам за чудотворци, разговарял съм с тях и от техния опит, и от моя собствен, знам, че този метод с неизменен успех създава мисловна нагласа за чудеса.
      Четиринадесет ключа към създаването на мисловна нагласа за чудеса
      Ето четиринадесет ключа, с които се създават условия чудесата и истинската магия да процъфтяват. Макар че всички те са нагласи на ума - онзи невидим аспект на вашата човешка същност, има конкретни неща, които можете да правите и в реалния свят. След описанията на всеки ключ са посочени съвети как да прилагате мисловната нагласа за чудеса във видимия физически свят.
Категория: Истинска магия | Добавил: Бонд (22.10.2011)
Разгледан: 744 | Рейтинг: 2.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   54.205.60.171          Четвъртък          23.03.2017, 08:13