Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



00:44
19.04.2024
Петък
18.218.129.100


Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Здраве -

  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Мъдрости и Сентенции » Окултни Принципи и Закони » Здраве
Здраве
Един здрав човек да седи вкъщи, той е затворник – дяволът го държи вкъщи. Христос, и Той излизаше навън за молитва. Така са правили всички велики хора. Така вие ще се върнете към оня естествен закон, който са практикували хората преди хиляди години.

Сега с вас, младите, може да се правят големи реформи. Ако вие не се свържете със законите на Природата, ще имате същите резултати както старите... За да бъдете силни и здрави, трябва да използвате сутрешния въздух и слънчевите лъчи.

Законът е, че ти искаш да продължиш своя живот и следствие на това трябва да има обич. В обичта животът се продължава.

Когато се нарушават законите на светлината, стомахът страда; когато се нарушават законите на живота, дробовете страдат; когато се нарушават законите на Любовта, мозъкът, главата страда.

В главата на човека не трябва да има топлина, трябва да има хладина, т.е. в главата трябва да има светлина, а в стомаха – топлина.

Здравето на човека зависи от законите, които управляват него­вото тяло. На първо място здравето зависи от мисълта на човека. Като знае законите на мисълта и правилно ги прилага, човек е здрав.

За да бъдете здрави, трябва да мислите.

Здравето почива върху онзи закон на човешката мисъл; здравето почива върху онзи закон на човешките чувства; здравето почива и върху онзи закон на човешките постъпки.

Здравето почива на онзи основен закон – равновесие между ума, сърцето и волята. То е здраве.

Благоприличието е закон за здравето. Благоприличието е хигиена на живота. С благоприличието, като качество на човека, всичко може да се преодолее: болести, мъчнотии и страдания.

Когато решава задачите си правилно, човек мисли право. Следо­ва­телно той е здрав. Ако не може да решава задачите си, той не е здрав. Същият закон се отнася и към Доброто. Ако е готов всякога да прави Добро, човек е здрав. Не може ли да прави Добро, той не е буден за него. За такъв човек казваме, че е болен.

Когато се ходи по равни места, едни органи се развиват, но за сметка на тях други се атрофират. Обаче при изкачване на височини, понеже пътят е разнообразен, има и равни, и стръмни места, с което се предизвиква деятелност на всички органи, и човек става по-здрав. Същото може да се каже и за мислите, чувствата и постъпките на човека.

Като се вземе широчината на врата и се умножи по две, получава се мярката на кръста. Ако се вземе широчината на китката и се умножи по две, това е широчината на врата. Щом се нарушат тези мерки, човек е нарушил разумните закони на Природата. От спазването на тези закони зависи здравето на човека.

Здравето почива върху почвата, на която живеем и върху храната, която приемаме... От този закон изваждаме правилото, че човек се храни не само с хляб, но и неговият ум се нуждае от здравословна храна.

За да бъде в изправност мозъчната система на човека, преди всичко той трябва да разбира онези закони, през които са минали съществата преди него, т.е. той трябва да знае законите на храненето и дишането.

Въпросът за храненето е математическа задача, която, колкото и да е проста, непременно трябва да се разреши. Докато не разрешите тази задача правилно, всичките ви усилия към велики и сложни задачи ще бъдат безуспешни. Щом разрешите въпроса за храненето, ще ви се наложи разрешаването задачата за съня, за спането. Знаете ли в колко часа трябва да си лягате и в колко да ставате? Ще кажете, че това зависи от условията. Не, външните условия на живота не могат да изменят законите на разумната Природа. Тя строго е определила за всеки човек, кога да си ляга и кога да става.

Ако здравето не иде навреме, то не е здраве. И ако болестта не иде навреме, тя не е болест.

 
Форум » Мъдрости и Сентенции » Окултни Принципи и Закони » Здраве
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:
2012 | Monthly Horoscope | Horoscopes | Chinese Horoscopes | Music | Business, Careers (2) (3) (4) (5) | Colleges | Cosmetics | Business, Careers /// College, Universities / Business /// Business / College, Universities, Careers / Films, Movies / Cosmetics /// Business / Cosmetics / College /// Business / College / Top Movies / Tatuajes /// College / Cosmetics / GSM / Business /// Cosmetics / College, Universities / Hard Dance / Business /// Business / College, Universities / Tehno / House Mix / Massage Music /// College, Universities / Business / Tokio Hotel /// College, Universities / Business / Enigmatic Hits / Super Driving Hits /// College, Universities / Business / Buddha Bar / Links / Monthly Horoscope / Monthly Chinese Horoscope / Monthly Love Horoscope / Surprise | Surprise 2

   18.218.129.100          Петък          19.04.2024, 00:44