Световната политика » Крион
    Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSSНачало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)03:24
29.03.2017
Сряда
54.157.226.227


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 8: Преминаване на границата


Книга 7: Писма от домаКнига 8: Преминаване на границатаКнига 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

Световната политика
"Крион, как ще се развият политически събитията на планетата?" Тук ще ви кажем нещо, което казахме и преди няколко седмици пред една група на друг континент [Китай]. Членове на правителствата, чуйте това. Ако не дадете шанс на своя народ, ще престанете да съществувате. Новото съзнание на всички граждани, във всички страни, вече е започнало да се променя по отношение на това, което очакват от своите лидери. Това не е изказване, насочено към определено правителство, с което се заявява, че ще изгубите властта си. Всъщност то е една покана към всички правителства да се променят, за да удовлетворят една потребност, която се заражда сред хората и това е необходимостта от избор. Благословено е правителството на тази планета, което се отнася честно и почтено с всеки свой гражданин, защото това е начинът да осветява всички. Благословено е правителството на планетата, което разбира, че съществува духовно пробуждане сред неговите граждани и разграничава това качество от механизмите на управлението. Две колони могат да поддържат и да носят сградата на всяка власт. Те трябва да останат разделени, но да носят конструкцията на сградата с общи усилия. Това са: (1) изборът на духовното развитие и (2) правителството. Когато една от двете се опита да се слее с другата, постройката ще падне. Потърсете в своята история примери, които потвърждават това.

"Крион, ще стане ли някога Земята свидетел на единно световно правителство?" Скъпи мои, никога няма да има причина за това. То не е нещо, което стои на дневен ред. Има нещо много хубаво в съществуването на различни култури. Това е красотата на разнообразието. А различните култури дават своя принос дори за кармичното взаимодействие на споразуменията и учат на толерантност. Съществува огромната възможност след време всички правителства по света да гарантират избора на своите народи. Ако не го направят, хората ще ги свалят от власт. И ако се съмнявате във верността на това, което казваме, в такъв случай погледнете какво започва да се случва в момента, как хората се вдигат, народ след народ, и започват да свалят тези, които са на власт.

В старата енергия един диктатор можеше да каже: "Ако притежаваме достатъчно власт, можем да контролираме народа." Точно това се променя сега и нещата са различни. Дори и към най-старите правителства е отправена покана да осъзнаят, че в момента протича промяна на хората. Човечеството ще избере кой да го управлява, а вие започвате да разбирате това дори преди да сте пресекли границата. Това, скъпи мои, са вариантите за бъдещето на планетата през следващите 24 години. Континент след континент и нация след нация ще определят собствената си съдба и непрекъснато ще свалят от власт тираните и диктаторите, които не осигуряват избор на своите граждани по въпросите за морала, духовността и религиозните убеждения на отделния човек.

О, има и още. Още не сме стигнали до номер девет и това е едва номер две!
Категория: Книга 8: Преминаване на границата | Добавил: Бонд
Разгледан: 573 | Рейтинг: 0.0/0
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   54.157.226.227          Сряда          29.03.2017, 03:24