Взаимодействието » Крион
    Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSSНачало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)03:17
29.03.2017
Сряда
54.157.226.227


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 7: Писма от дома


Книга 7: Писма от домаКнига 8: Преминаване на границатаКнига 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

Взаимодействието
Нека сега ви разкажа за номер шест. Шестата точка е свързана с първата, която на свой ред е свързана с четвъртата, защото става дума за клетките и за енергията. Свързана е с бъдещето на взаимодействието между хората. Това е област, в която вече се забелязват първите драматични промени. Ако искате да видите промени в съзнанието, знайте, че най-напред те ще се появят в отношенията между хората. Това е областта, в която те ще са най-осезаеми. Колко от вас вече усещат промяната в страстта? Тя ще бъде част от промяната на съзнанието и целта. Разбирате ли как те си взаимодействат? Настъпва обновление в сферата на отношенията между хората и в начина, по който те се "виждат" един друг. Не говорим само за работниците на светлината, защото това се случва по цялата планета. Това са промени, които се извършват с всички хора благодарение на новата настройка на магнитната решетка. Позволете ми да ви посоча някои от характеристиките на тази промяна, скъпи мои, заради работниците със светлината, които слушат и четат тези редове и носят високо своята светлина.

На някои от вас през последните години беше осигурена промяна на страстта. Много от вас възприемат останалите хора на планетата по нов начин - чувствителността им към тях се е изострила много над обичайното ниво. О, вие сте били загрижени за тях и преди, но никога до степента, в която го правите сега. Може би ще се случи нещо, свързано с енергията на другия край на света, но вие ще усетите реакцията на хората към него. Това е нещо ново за вас. Вие се "настройвате" към семейството.

Възможно е да има дарове, които едни хора предават по духовен път на други, което обикновено вие възприемате като трагедия, но цялото събитие ще е пропито от дълбока мъдрост. И въпреки че ще ги оплаквате, ще разберете, че емоциите ви са се променили в сравнение с преди. Защото промяната на магнитната решетка предизвиква взаимодействие между хората, което е изпълнено с много повече човечност, според термина, който използвате вие, отколкото когато и да било преди. Свързано е с промяната в семейството. Семейството започва да приема себе си като семейство. Без значение на кой край на планетата е настъпило събитието, няма значение какъв е езикът на участниците в него, няма значение каква е тяхната вяра, сърцето ви ще откликне и в него ще се породят чувства, които вие ще отправите към тях. Ще произнесете молитва, ще им дадете енергия и ще кажете: "Това е твърде непривично за мен, никога досега не съм го правил." Започвате да се грижите за семейството.

Ще ви кажа какво се случва с хората, а вие можете да го забележите при децата. Вижте какво правят децата в семейството. Наблюдавайте внимателно. Децата в семейството се опитват да създадат мир. Ако майката и бащата или братът и сестрата се карат, децата ще застанат в центъра на събитията и ще се опитат да играят ролята на миротворци. Скъпи мои, хората променят ролята си и от наблюдатели се превръщат в миротворци. Оглеждайки се наоколо, виждате, че има толкова много надежда и толкова много възможности, та си казвате: „Тук има твърде много хора и твърде много възможности за възникване на конфликти, кавги и войни." Това е парадигмата, която използва старият човек, надарен с власт.

Говорим за децата на децата. Хората, които ще се родят от индиговите деца, ще са миротворци, това ще е тяхното основно качество! Миротворецът е този, който притежава потенциала да пристигне около 2012 г. Те ще попият мъдростта, позволяваща им да живеят заедно и в мир по начин, който не можете дори да си представите. Ще имат по-добра имунна система. Ще проявяват толерантност към неща, които вие не сте търпели и това ще ви удивлява. Следете внимателно за тези признаци. Това са много дълбоки нови възможности. Това е бъдещето на могъществото на седмата точка, за която ще ви разкажем сега, завършвайки нашия урок.

Категория: Книга 7: Писма от дома | Добавил: Бонд
Разгледан: 582 | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   54.157.226.227          Сряда          29.03.2017, 03:17