Отново 12:12 » Крион
    Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSSНачало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)03:18
29.03.2017
Сряда
54.157.226.227


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 7: Писма от дома


Книга 7: Писма от домаКнига 8: Преминаване на границатаКнига 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

Отново 12:12
Събитието 12:12 (12 декември 1994) също беше много по-грандиозно, отколкото си мислите. Нумерологията на тази дата е 12 + 12 + 23, като сумата е 11. Единадесет, както може би знаете, е друго "главно число" и освен това е енергията на Крион. В числата няма случайности.
    Събитието 12:12 наричаме "предаването на факлата". Най-напред беше измерването (Хармоничната конвергенция от 1987), след това беше разрешението (11:11 през 1992) и накрая беше действието (12:12 през 1994). На тази планета е имало същности с настоящия ви потенциал и вибрации, които са били тук, за да поддържат енергийния баланс за вас. Намират се тук от началото на човечеството и всички резултати от проведените досега измервания показват, че най-вероятно ще останат. Балансът на духовната енергия на планетата (както вече сме казвали) трябва да бъде постоянен. С увеличаването на броя на хората част от съществата, които се грижат за неговото поддържане, си заминават. Но дори населението на Земята да се увеличи до осем или девет милиарда в бъдеще, много от тези "балансиращи същности" ще трябва да останат за духовни цели.
    По времето на 12:12 те си заминаха. Всички си отидоха. Някои от вас го почувстваха. Някои от тях си тръгнаха от тайните места в горите. Други бяха пазачи на каньоните с червените скали. Вече не са там. Ако сега идете на тези места, ще установите, че съществуващата преди там енергия вече не е същата. Може би някои от вас си мислят, че това е нещо лошо? Това наистина измени някои места в природата и когато сте там, вече не ги "чувствате" свещени. Разберете обаче какво стана, защото това е моментът, в който тези същности предадоха щафетата на хората, в правилното време и съгласно разписанието, с цялата уместност, произтичаща от измерването по време на Хармоничната конвергенция и позволението от 11:11.
    Много е важно да разберете защо на същностите, поддържащи специфичния баланс на планетата, беше дадено разрешение да си заминат. По време на 11:11 дадохте разрешение да вземат със себе си духовната сила, която пазеха за вас. Както вече сме казвали при други сеанси, това предаване на щафетата не е просто една метафора, като се има предвид че 144 000 души наистина повишиха своето духовно осъзнаване. И пак, както вече сме казвали, повечето от тях не са американци.
    Колкото и невероятно да звучи, за събитието 12:12 научи цялата духовна общност във Вселената (не във видимата, физическа Вселена, а в духовната). Това беше празник, защото знаехме каква ще е следващата стъпка. Знаехме какви са следващите възможности. Скъпи мои, нещата, които можеха да се случат на тази планета, не се състояха. Древните пророчества, в които се говори за известния сценарий и се набелязват определени възможности за края на тази епоха, вече не са валидни заради това, което вие сте направили. И това не е всичко и ние ще се спрем на него.
Категория: Книга 7: Писма от дома | Добавил: Бонд
Разгледан: 845 | Рейтинг: 0.0/0
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   54.157.226.227          Сряда          29.03.2017, 03:18