Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



11:46
28.03.2024
Четвъртък
18.209.209.246


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Послания от Крион » Привиденията - междупространствена информация или заблудени души?

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Привиденията - междупространствена информация или заблудени души?

Привиденията- междупространствена информация или заблудени души?

 

Хората обичат трясъци посред нощ. Те обичат да се страхуват и ужасяват. Те обичат страшните филми и домове с привидения. Вие забелязахте ли как в последно време нарасна интереса към домове с привидения. Много от вашите средства за масова информация създават около тях ново шоу.

А сега ми позволете да ви кажа какво означава това и защо те работят именно по този начин. Сега ние влизаме в информацията на Човешкия живот и Хрониките Акаша. В Човешкото съзнание има импринт /модел/, който въздейства на планетата, за което ви говорихме в началото на нашето обучение. Човешкото съзнание е това, което ще промени планетата. Това е информация, а не случайна енергия, която вие развивате, опирайки се на това, което мислите, и тази информация е могъща. Човешкото съзнание в действителност  е това, което ние нарекохме Кристалната Решетка на планетата и се явява междупространствена решетка. Вие не можете да я видите, но тя държи енергията. Тя държи междупространствената информация.

Когато ние измерваме духовната вибрация на планетата, ние измерваме точно Кристалната Решетка. В Кристалната Решетка се намира само това, което са поместили хората. Това е междупространствен запис на мисли, животи и събития. Защо някои страни са запълнени със стара многослойна енергия на войната, а други са ясни и чисти? Причината винаги е една- това се е случило със страните и това са създали хората. Следователно вие вече имате концепция как енергията на Човека въздейства на място.

Ето какво искам да ви кажа: при определени условия и определени обстоятелства Човешкия живот или взаимодействието на много животи заедно в дълбок сценарий създава на това място енергиен информационен импринт/модел. Това е информация и енергия, която ще се повтарят отново и отново, подобно на магнетофонен запис. И вие виждате това като дом с привидения! А ето нещо, над което трябва да помислите: вие забелязахте ли, че в дома с привиденията през цялото време се повтаря един и същи сценарий? Никога не се случва нищо ново. Човек се спуска по стълбата, човек се изкачва по стълбата. Жената в кухнята тръгва отляво надясно, сяда на стола, леко се накланя встрани и изчезва. Ако работата се отнася за драматични обстоятелства, такива като убийство, мъжът се спуска по стълбата с брадва отново и отново и отново. Добро кино , нали? И това е действително не повече от кино! „Защо тогава ние го възприемаме така?” Защото това е в резултат от импринта на Човешкото съзнание и вие имате точно такъв импринт. Когато вие се намирате там и вашите импринти се преплетат, това предизвиква у вас тръпки по кожата, защото това е реално. Това се е случило. Това може даже да направи контакт с вас!

Учените също бяха въвлечени в това, как може без тях? Те забелязали нещо в местата, където се появявали привидения. Този импринт /привидение/ носи специфични атрибути, които могат да се измерят- и- пригответе се- те са междупространствени! Отгатнете какви изменения те забелязали на тези места? Магнитни, гравитационни, светлинни и даже времеви аномалии, защото това е междупространствено събитие, запечатано във вид на импринт на някое място на планетата и то се повтаря, и повтаря, и повтаря. Междупростраствените атрибути често се съпровождат с температурни промени, винаги към  захлаждане. Ние даже ви казахме, че ако искате да разработите междупространствен обектив, ще ви бъде нужен суперкриогенен апарат. Помните ли? Това е атрибут на всичко, което се намира „извън триизмерността”.

Можете ли да заснемете привидението на видеокамера? Да. Защото то знае, че го наблюдават. /Подобно на това, когато по време на физически експерименти светлината знае, че я наблюдават/. Защото е част от междупространствения импринт. В квантов смисъл то знае за това. Аз не мога да ви го обясня, защото вашия предразсъдък приписва  знание само на особен вид съзнание. С други думи, вие чувствате, че нещо може да се знае само в този случай, когато има разум, ако това е Човек или животно. А привидението- това е нито едното, нито другото. Това е знанието, което се явява квантово. Много от вашите квантови физици ви позволяват да видите тези толкова необичайни атрибути на светлината и магнетизма, където няма разстояние или време. Това също присъства и тук.

Не мислете за това твърде дълго, защото това няма да ви хареса. Когато нещо е свързано с интелекта, вие винаги непременно искате да използвате интелектуалната част на своята „душа”. Може ли това да бъде просто информация? Но отговорът се намира извън границите на вашия опит, затова не можете да го разберете. Струва ви се , че междупространствената има някакво отношение към вашия „жизнен опит”, но това не е така. Позволете ми да ви попитам: когато взаимодействате с вашия изкуствен интелект- компютъра, когато говорят с вас и ви наричат по име, нима изпадате в паника и започвате да смятате, че в „машината се е появило привидение”? Не. Това всичко е код...информация. А сега го умножете по милион извивки и ще получите междупространствен импринт.

 

Как да се избавите от привидения и постоянно появяващи се призраци

 

Аз мога да ви кажа повече. Вие може да промените този импринт така, както даже не може да си представите. Не искате ли да се избавите от маниакалните визити на призраците? Само внимателно, по-добре не правете това в тези места, където присъствието на привидението носи придобивки, иначе туризъмът може да не се хареса! /Хумор на Крион/ . В края на краищата има такива, които живеят от продажбата на билети за това постоянно повтарящо се кино.

И така, да допуснем, че във вашия дом има привидение. Ще ви бъде нужно да изпратите по-силна енергия от тази, която се намира в импринта на призрака. Разбирате ли? Вие не може просто да го прогоните. Това не е същност, скъпи мои /аз предупредих, че това ще се приема нееднозначно/. Колкото и да се стараете и да пъхтите, колкото и да призовавате Бога, нищо няма да стане. Импринтът е бил създаден от великолепно, могъщо същество /наречено Човек/, което  понякога го прави като обичайно нещо. За това също има причина. Аз се увлякох, но вие действително не знаете колко е силна енергията на древните души. Нима никога не сте се удивлявали защо всички аборигенски народи на тази планета призовават своите предци и се отнасят към тях с такова почитание? Защото те знаят каква сила е заключена в душите на предците им. Понякога Човек, който ви се струва обикновен, в действителност е много древна душа и носи в решетката много информация и енергия. Всичко това зависи от Хрониките Акаша, които се намират в Човешкото ДНК.

Но да се върнем към нашата тема как да се избавим от импринта /призрака/. Вие трябва да изпратите по-силна енергия, от тази която има призрака. Какво може да бъде това? Аз ще ви кажа, колкото и странно да ви прозвучи. Защо не поканите в тази стая любовници? Това ще помогне. Това ще помогне, защото любовта е най-силната енергия, отколкото тази информация, която се съдържа в междупространствените „записи”, която постоянно се разиграва пред вас. В тази зала има такива, които са прекарали любовна нощ в такава стая. Някои от вас знаят: аз учих, че силата и енергията на Човешките Същества, които се събират в интимна близост, създава трета енергия, много по-могъща от тази която създават двамата  поотделно. Това е създаване на почти звук от ангелска песен, това е много повече от физически акт. И ти знаеш за това, Човешко Същество. Това е свещенодействие. То е прекрасно и силно за всеки призрак. Но може би не ви се иска да слушате за това днес?/Крион се усмихва/.

Добре, възможно е да искате друг метод? Тогава проявете любовта на Бога на това място с празненство и церемония, която с времето ще доведе до нула посещения на призрака, запълнете това място със силна енергия на любов и творение. Ще ви е нужна мощна емоция на любов! И вие даже може да призовете на помощ предците. /Крион се усмихва още повече/.

 

 Още не е еднозначно

 

„А какво, ако засегнем друга тема? Крион, какво ще кажеш за манията на демоните и всичко от този род?” Аз ще ви кажа ето какво: нещата не са съвсем така, както си мислите, защото няма никакви демони. Човечеството може да призовава в своето въображение най-злите същества и прави това много добре. Но вие вече знаехте за това, не е ли така?

Тъй като вие сте могъщи , частиците на Бога във вас, даже във вашата митология, са отговорни за съществуването на самия дявол. Падналия ангел стана дявол?  Как може да бъде такова нещо? Не може. Бог не сътворява зло; сътворяват го хората. Злото е метафора на това, какво Човек може да сътвори на Земята с енергията, която притежава. Нещата не винаги са такива, каквито изглеждат, Човешко Същество. Манията с демоните е резултат от дисбаланса на Човека, подкрепено от човешката митология. Това е реално. Да. Но, това е създадено от Човека.

Вие виждате това, в което вярвате и създавате това, което искате да има там. Създаването на своята собствена реалност е един от най-могъщите атрибути на Човешките Същества и те могат да правят това както в негативна, така и в позитивна страна. Ако искате, вие може да създадете даже дявол с всички негови признаци: дим и огън. Това е свободна воля. Но, разберете, че всичко това ще изчезне, още щом се включи светлината. Много е сложно да ви убедя в това. На Човек винаги му се иска да има дявол, за да го обвини в зло.



Превод Снежана Благова

 

Източник: http://www.kryon.com/k_channel10_berkeleysprings_.html

 http://www.spiralata.net/kratce/index.php/poslkrion/567-kryon5

Категория: Послания от Крион | Разгледан: 2188 | Добавил: Bond | Рейтинг: 2.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   18.209.209.246          Четвъртък          28.03.2024, 11:46