Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



22:02
28.03.2024
Четвъртък
54.198.37.250


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Послания от Крион » Крион - 2012 (Откъс от ченелинг в ООН)

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Крион - 2012 (Откъс от ченелинг в ООН)

И, накрая, отново ще ви разкажем за 2012 година. Ако погледнете истинските календари на Ацтеките и Майя, ще видите за какво наистина са говорили те. Това, което те са предсказвали, са шаблони на енергиен потенциал, който е част от часовете на Гая. Те даже съвсем не са календари, както си мислите вие - те са по-скоро енергийни отметки.

 

2012 година представлява възраждане на мисълта посветена на това кога светлината ще дойде на планетата. Новата енергия няма да поддържа войната или потенциала на войната. Времето, което ще се измества и изменя, е «старото време». Някои са виждали това; и вие сте пребивавали в метафизическата вяра достатъчно дълго, за да видите, че измененията и изместването вече започват да се случват. Вие знаете за какво говоря.

 

Колко от вас се смятат за Фарове? Позволете ми да ви напомня нещо, за което говорихме в групата миналата седмица: триизмерните фарове на планетата (истинските бетонни фарове), не знаят нищо за бурите. Нищичко. Те не знаят колко силна ще бъде бурята или колко тъмно ще бъде. Те не знаят колко силно ще духа вятърът или колко дълго ще продължи това. Но те и техните наблюдатели могат да видят надигащата се буря и знаят своята роля в ставащото. Знаете ли за какво са построени? Тях не ги вълнува колко тъмно ще бъде и колко дълго ще трае бурята, защото са построени с оглед на всякакво време! Това не ги интересува, защото те са получили толкова силна светлина, за да помагат на всеки попаднал в беда. Разбирате ли?

 

Ето защо сте тук. Не ви трябва да анализирате бурята, за да си имате работа с нея. Всичко, което трябва да направите, е да стоите там, където стоите, и да поддържате светлината. Ето защо сте дошли на планетата в това време и ето защо сте тук. Духовете обещават: вие имате достатъчно светлина и вашият фар няма да бъде разрушен, защото той е построен за бури. По същество, той е бил построен именно за тази буря. Разбирате ли какво ви казваме? На вас съвсем не ви е нужно да разбирате или постигате нещо. Последното нещо, което очакваме от фара, е да изключи своята светлина, да затвори вратата и да тръгне по друг път, защото се е задала буря. Виждате ли, че това няма смисъл? И това са добри съвременни новини.

 

Такива са потенциалите, които виждаме ние. И да, всичко може да стане по-тъмно преди да стане по-светло. Спомняте ли си, че 2008 е основна година? Говорихме за това още през 2000 година. В тази година съществуват потенциали, които - ако се проявят, ще изменят много неща - включително това, което става в настоящото здание на ООН.

 

Иска ви се да се усмихнете? Искате да стоите, да излъчвате силна светлина и да казвате: "На мен ми е все едно как изглежда всичко. Не се страхувам от бурите. Мен ме е грижа само за това какво ще стане, когато свърша своята работа”. И именно затова, скъпо Човешко Същество, ние те обичаме така, както те обичаме.

 

Това беше послание от ангелската сфера. То е практично и реално. Ние ви почитаме; и всички сме тук, за да ви почетем. И това е така.

 

Крион
Категория: Послания от Крион | Разгледан: 1541 | Добавил: Bond | Рейтинг: 0.0/0
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   54.198.37.250          Четвъртък          28.03.2024, 22:02