Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



15:59
29.03.2024
Петък
3.89.200.155


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 2: Не мисли като човек » Посланията на Крион - Не мисли като човек!

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Посланията на Крион - Не мисли като човек!

Получени чрез ченълинг отговори на някои основни въпроси

Мечтали ли сте си някога да седите в нозете на ангел или на велик учител и да разпитвате за всичко?... Е, това е същото. В първата книга Крион ни разказа много за механизма на нещата и какво означават за нас всичките нови енергии, но аз имам толкова много други основни въпроси... както и читателите на Книга Първа.

Не мога да пропусна възможността да продължа да питам, а вие можете да споделите отговорите, тъй като задаваните въпроси идват от мен и от неколцина избрани читатели. Те са темата на настоящата книга.

ПРЕДИСЛОВИЕ

Първата книга на Крион, „Финалната епоха“, ни запозна с концепцията за пренастройването на Земята и с ролята на Крион при настройването в миналото и сега. Това е четвъртото посещение на Крион на Земята и неговата задача отново е да проведе пренастройване, последното преди завършването на планетарния цикъл. Именно тук се намесваме ние. Предизвикали сме промяна в плана, една ненадейна промяна, която не е била очаквана.

Получаваме невероятен подарък, когато източник като Крион общува с нас. То е възможно благодарение на Лий Каръл, който позволи това да се случи в живота му, и на Жан Тоубър, неговата съпруга, която го побутваше (леко), докато то се случи. Удивителни са пътищата на Духа!

Представяла съм Крион в няколко броя на списание „Кънектинг Линк“ и ще продължа да го правя. Неговите думи са от жизненоважно, решаващо значение.

Сега започнете да четете и се отпуснете в енергията, която е Крион. Позволете му да ви приветства за работата, която вие сте свършили, докато сте тук „в обучение“. И дайте възможност на Крион, който служи, да стане ваш учител за известен период от време. Изследвайте сънищата си. Разгадавайте отговорите на въпросите, които сте задали. Почувствайте любовта.

Сюзан Коников

Издател и редактор

Списание „Кънектинг Линк“

 

Предговор

ПОСЛАНИЯТА НА КРИОН

НЕ МИСЛИ КАТО ЧОВЕК!

Книга II

 

От писателя...

Искам да насърча всеки, който сега чете тези редове, да потърси Книга Първа на Крион. Въпреки че всяка една информация на Крион е интересна и просветляваща, тя следва естествената последователност на научаването и разбирането, която беше представена внимателно в съответния ред. Вярвам, че ще ви бъде полезно да намерите и да прочетете първата книга, ако не сте го направили. Ако вече сте я чели, ще ви помогне за онова, което следва.

Както споменах в Книга Първа, аз съм много практичен и прагматичен човек. Като бизнесмен прекарвам по-голяма част от времето си пред компютърния екран, като боравя с цифри, планирам, поддържам кореспонденции и други подобни. Не съм предразположен към летене в облаците и съм много, много скептичен към всичко, което не мога да пипна и по-чувствам. Това ме е възпирало от четенето на каквито и да е метафизически книги и никога не съм посещавал събирания, на които хората провеждат групови медитации в очакване масата да се повдигне във въздуха или лъжиците да започнат да се огъват. Когато Крион влезе в живота ми, този факт беше проявление на космическото чувство за хумор и сега разбирам защо.

Вселената се нуждаеше от някой с открито сърце и празен ум... и наистина го намери! Космическият хумор се съдържаше във факта, че съм поел задължението да го направя още преди да дойда тук; но естествено не го съзнавах. Аз представлявам нагласата на безброй хора, които никога не биха участвали в спиритичен сеанс, освен ако, разбира се, не са мъртви и не присъстват в безплътна форма (опит за земен хумор). Така че аз продължавам да бъда пословичния Тома Неверни, дори докато предавам посланията на това велико любящо същество, наречено Крион.

Всичко е както трябва да бъде, защото е добро и за мен. Не само ме прави честен, но и кара нещата да се случват с определена последователност към този процес, който иначе би могъл да се приеме като нещо в тон с общия курс. Аз лично смятам, че това преживяване в никакъв случай не е "в тон"... и все още не съм определил курса.

Ето какво наистина знам: откакто излезе Книга Първа на Крион, на мен и на хората около мен ни се случиха удивителни неща. Книгата беше прочетена и приета еднакво добре и от работещите в духовната сферата, и от онези извън нея. Получих огромен брой писма от всички точки на Северното полукълбо! Много хора ме търсеха и молеха за по-непосредствен контакт. Седях с отделни индивиди и с цели групи и просто оставях информацията и любовта да текат... и това промени живота на мнозина.

Научих се да общувам с моите водачи и установих, че те са възприемчиви... до такава степен, че действително почувствах, че създавам собствената си реалност. Просто обяснявах нещата, молех за съзидателна помощ... и понякога я получавах в рамките на деня! Това е могъща работа. Приех моята нова сила и продължавам да работя с нея ежедневно; после открих колко логично беше това!

Бих ли могъл да обясня как се чувства сърцето ми? Притежавам непоклатим душевен мир, „твърде непоклатим за онова, което знам, че става около мен". Това е истина и може да ви наведе на мисълта, че се нуждая от психиатрично лечение, но нещата стоят точно така. Чувствам се по-добре, отколкото би трябвало при обстоятелствата, които в нормалния случай биха породили по-несигурен душевен мир или дори тревога. И това не е всичко... започвам да се чувствам уравновесен за пръв път в живота си. Възприемам другите различно и често сърцето ми прелива от обич към тях. Същевременно виждам уместността във всички неща, дори в смъртта. Нивото на моята толерантност се преобърна с краката нагоре! Онези, от които обичах да се оплаквам, станаха просто други скъпоценни човешки същества в обучение и установих, че наистина разбирам през какво преминават. Постъпките им, които по-рано ме влудяваха, вече не ме изкарват от равновесие. Открих, че отделям мисловна енергия, за да им помогна! Каква промяна в мисията! И най-странното е, че върши работа.

Някои казват, че това е масивен процес на намаляване на чувствителността, обръщане навътре до степента да игнорираш всичко край себе си... синдромът на щрауса. За мен е точно обратното: това е разпростиране навън с любов, която обхваща пълно разбиране на универсалните принципи; създава по-голяма мъдрост по време на обучението, отваря вратата към изцелението и действително променя бъдещето на нашата планета. Това звучи малко грандиозно, знам, но е посоката на нещата, които предстоят, и то изглежда толкова естествено.

Защо ви казвам всичко това? Защото се намирам в някаква странно раздвояване на ума. Продължавам да усещам невидимите, следователно странно "нереални" сили, докато се придвижвам в тази нова ера на живота ми, като се чувствам удобно с всичко това, тъй като то наистина се случва, а не е плод на въображението ми. И въпреки това оставам с много въпроси от рода на "как стана така?"

Сега, когато Крион ни обясни толкова много от механизмите на нещата, разполагам с далеч по-обширна основа, от която да работя, и съм изпитал принципа на "причината и следствието" като доказателство, че е точен. Но все пак имам много, много въпроси за онова, което виждам около себе си.

Реших да продължа с тази книга и да задам на моя партньор (Крион) трудните въпроси за много от нещата, които ми се струват странни или непонятни. Защо е така? Какво правим от това и онова? Кои са тези други същества около нас? Много читатели ми писаха с въпроси за първата книга и аз ще задам и тях.

Подгответе се. Смятам да задам някои "въпроси с повишена трудност", тъй като тази тема е твърде важна, за да бъде пропусната. Както и преди, пиша тези редове преди ченълинга, така че ние с вас да споделим информацията заедно и едновременно.

Лий Каръл
Категория: Книга 2: Не мисли като човек | Разгледан: 6120 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 4.1/11
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.89.200.155          Петък          29.03.2024, 15:59