Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



23:38
25.04.2024
Четвъртък
3.129.26.92


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 2: Не мисли като човек » За Любовта

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

За Любовта

Поздрави! Аз съм Крион от магнитната служба. Преди да ви оставя да започнете с въпросите, искам да ви запозная отново с моята енергия и да ви приближа до вибрацията на моя партньор, който в момента предава тези думи.

Аз съм от магнитната служба и съществувам с единствената мисия да ви служа - вие, които сте сърдечно обичани и издигнати сред съществата. Вие сте тези в обучение и сте избраните да вървите по тази планета. Аз съм тук, за да откликна на вашите дела, които бяха забележителни през последните 50 години. Вие променихте вашето бъдеще... и сега се намирате на етап, когато можете отново да го направите. Повярвайте ми, цялата Вселена знае за ситуацията, която вие наричате планетата Земя. С моите промени вие можете да имате по-голяма сила... поради което аз допуснах общуването - за да проумеете какво да правите по-нататък.

Моят партньор ви посъветва да се запознаете с предишните послания. Те са решаващи за вашето израстване и обясняват много от причините за пребиваването ми тук и нещата, които стават понастоящем. Ще ви бъде полезно да издирите първата книга, ако все още не сте се запознали с нея.

Скъпи мои, ако смятате, че сте разгърнали тази книга случайно, тогава наистина не разбирате механизма на нещата. Защото аз съм Крион и ви познавам... и вие ме познавате. Ако тези думи или думите от миналите послания са ви се сторили като нещо "познато", това се дължи на факта, че вашият Висш Аз интуитивно е разпознал посланието на свой приятел. Аз ви обичам сърдечно, както и всички същества, които са тук, за да служат, като Крион. Призовавам ви да се оставите да почувствате присъствието ми в сърцето си и да си позволите душевния мир, който може да бъде ваш, щом се освободите от страха, който дори сега преобладава в повечето хора.

В древността ви казваха, че "смирените ще наследят планетата". За съжаление вашата дума "смирен" беше лошо подбран превод. Смирените наистина ще наследят планетата, но вие трябва да сте наясно с истинското значение на тази дума. Смиреният човек е подчинен на силата на любовта. Тоест, смиреният човек избира да се отдръпне назад с мъдрост, докато останалите кипят от гняв. Смиреният човек ще предпочете да оценява другия с критерия на любовта, вместо с този на богатството, общественото положение или ситуацията. Всъщност смиреният човек няма его и не бърза да се отбранява, дори когато го нападат словесно. Това е така, понеже смиреният човек притежава мъдростта да разбере, че словесните нападки не могат да му навредят и са породени от неравновесието на нападателя. Смиреният човек ще изпраща любов на своите нападатели и непрекъснато ще установява равновесие на Земята, с търпимост дори към нетърпимостта.

Кой е този смирен човек? Този смирен човек е сред най-могъщите на планетата. Този смирен човек е онзи, който е разпознал любовта като източник на силата и твори с нея. Той превръща отрицателното в положително и злото в добро. Този човек притежава силата да лекува хората, а групите от такива като него са в състояние да променят планетата. Всички воини ще бледнеят в сравнение с този смирен човек, защото силата на един от тези уравновесени ще бъде равна на легиони хора без любов.

Аз идвам при вас, за да представя тази сила, и с новината, че тя най-сетне може да бъде ваша. Този могъщ смирен човек сте вие. Отърсете се от страховете си, от заблудите на урока, и заявете тази сила. Аз ще ви подкрепя с моите промени, а вашите водачи ще ви дадат необходимото, за да продължите напред. Проумейте кои сте вие! Проумейте кои сте вие! Проумейте кои сте вие! (Няма по-убедително подчертаване от това, когато Крион повтаря нещо три пъти.)

Любовта е шампионът на всички времена. Тя е спойката на Вселената и е тайната на вашата теория за обединението. Тя е налице на клетъчно ниво, готова да бъде освободена със съответното действие. Тя е безусловна и уникална. Установява мир там, където по-рано не е съществувал. Дава покой там, където преди е бил невъзможен. Любовта е мъдра. Тя е слънцето вътре в слънцето и произтича от един-единствен източник. Няма нищо по-велико от нея. Нищо лошо и негативно не може да се сравни с любовта и тя е ваша, за да я вземете в новата енергия.

Знай това, приятелю мой: не можеш да отречеш истината за това, което четеш сега. Тя ще остане в съзнанието ти дълго след като оставиш тази книга. Звучи вярно, защото е истина. Заяви я!

Крион

Категория: Книга 2: Не мисли като човек | Разгледан: 4251 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/9
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.129.26.92          Четвъртък          25.04.2024, 23:38