Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



12:12
18.04.2024
Четвъртък
3.144.102.239


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 2: Не мисли като човек » Въпроси за земните Медиуми

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Въпроси за земните Медиуми

От писателя:

Следват въпроси за определени известни личности, които предават послания на Земята сега или са правили предсказания. Дори да не сте чували за тези хора, моля ви да продължите да четете, тъй като отговорите на Крион съдържат ценна обща информация.

Въпрос: Любопитно ми е какво ще ми кажеш за така наречения Рамта. Той се ползва с високата репутация на всички канализирани същества, като от дълги години се радва на известност и популярност. Уместно ли е това същество?

Отговор: Трябва да знаеш, че няма неуместни същества, които предават послания за вас на Земята. Ако съществува нещо неуместно, то е сред човеците, които се преструват на медиуми, или в онези, които призовавайки негативността да им служи, си измислят тъмната страна. Рамта е съвършено уместен и дава добра информация.

Рамта, известен на мен като трисричното същество РАМ-МА-ТА, е сред най-висшите служещи. Неговите качества са почти на ренегат; но без отричането или сепаратизма, а само свободата. Рамта е свободен да служи по неструктуриран начин из цялата Вселена, докато аз съм напълно структуриран и отговарям за вашите уроци. Всичко е точно както трябва да бъде. Рамта е от онзи вид служене, за което говорих по-рано. Той е същество, което преминава през урок (или няколко урока), после се връща обратно, за да ви даде онова, от което смята, че се нуждаете, въз основа на собствения си опит, докато е бил на вашата планета. Всъщност той е учител и притежава свободата на учителя. Неговите послания са предназначени конкретно за хората, които се нуждаят от него, за разлика от общите послания като моите. Той винаги поучава от позицията на любовта (както и всички ние).

Рамта е едно-единствено канализирано същество и работи само чрез един човешки индивид. Това е концепция на старата енергия и трябва да бъде така... но скоро може да претърпи промяна. Той е свободен да си тръгне, когато пожелае, и когато го направи, може да реши да дойде отново, за овладее урок с вас или някъде другаде във Вселената. Този вид служене е много специално, както можете да си представите, защото включва огромно разнообразие и изисква невероятно познание.

Въпрос: Каза, че Рамта е "едно-единствено" канализирано същество, но въпреки това Рамта учи другите как да предават неговата енергия. В Книга Първа на Крион ти каза още, че каналите на Крион са ограничени само до 9 човека, но после добави, че всеки може да те призове на помощ. Как става това?

Отговор: Невъзможно ми е наистина да обясня механизмите на този процес, но мога да ти разкажа за намерението, а ти да вникнеш в резултатите. Процесът е многопластов. Най-горният слой е единственият медиум на Рамта или в моя случай деветте човека, който канализират Крион на Земята. Останалите слоеве са от същата енергия, но без силата на изискването за записване и обучение. Приеми горния слой като първоначалното даване на истината и енергията, а следващите слоеве като тяхно споделяне. Всеки човек може да призове енергията на всяко същество, надарено съответната способност и разрешение да я сподели. Но едва малцина от вас могат да изискат оригиналната информация с авторитет и последователност.

Много от съществата на служба в новата енергия могат да имат по няколко преводача от първия слой. Броят им се ограничава до онези, които са сключили договор да го правят. Както вече споменах в предишните послания, понастоящем Крион се предава от 9 човека на Земята (потърсете точните места на Земята, описани в Книга Първа). Същото важи и за Солара. Това ценно същество също предава послания и учения по целия свят в райони, които никога не са имали досег със съвременните западни писания. Също така е възможно вие никога да не се запознаете помежду си (медиумите, които предават посланията на едно и също същество).

 Знай и следното, партньоре: ако ти беше отхвърлил този прозорец на възможност от Крион, аз щях да премина към следващия човек по ред. Тези послания са твърде важни, за да бъдат спрени от егото на някой човек в обучение. Поздравявам всички вас, които сте видели прозорците и сте минали през тях.

Въпрос: Някои хора критикуват жената, която приема послания от Рамта, заради начина на живот и богатството, което е натрупала като медиум. Какво ще кажеш за това?

Отговор: Оценката, която дава Вселената, не е критична. Поздравяват я, че е отдала живота си на това дело. Положението дразни само човешките същества, а неверниците винаги ще проявяват нетърпимост, тъй като веднага започват да подозират измама. Нека ти задам следния въпрос: вече ти дадох метода за получаване на подкрепа и изобилие, докато овладяваш урока си, чрез правилно общуване с твоите духовни водачи. Казах ти, че това е твоята награда - да имаш спокойствие и да не се тревожиш за такива неща. Нима тогава би отрекъл същия дар за останалите работници, докато ти го вземаш за себе си? Освен това, какво би поискал в земно заплащане, ако аз те помоля да се откажеш от начина си на живот и да започнеш да преподаваш ученията ми... и следователно да изгубиш част от годините, които ти остават в този живот? Тази жена-медиум е направила всичките тези неща и очевидно е получила издръжка и изобилие. Изгради отношението си към нея с толерантността на любовта, за която говоря. Тя е искрено обичана и заслужава почести. Сега възприемаш ли я така, както аз?

Почти всички големи религии на Земята са натрупали огромни земни богатства, дори онези, които служат на гладните и бедните. Щом приемате това, защо да имате различно отношение към хората, посветени на друго служене? Тук механизмът на "любовта" е еднакъв, защото Вселената е буквална и вижда и почита искреното общуване без пристрастия, с един човек или с много хора. Както вече споменах, вие можете да наблюдавате резултатите от молитвата във всички точки на планетата, а имената, с които хората назовават религията и сектата, са без значение. Ключът е любовта. Работата и общуването, осъществени с любов, ще имат резултат; не се заблуждавайте. Вие заслужавате да се радвате на удобства и изобилие, докато овладявате урока си. Рамта учи същото. Ще установите, че тази тема преобладава при всички учители в новата енергия, защото тя е основна истина.

Въпрос: Как е възможно това, когато толкова много хора умират в бедност на тази планета? Звучи малко невероятно.

Отговор: Вярно е, че всички вие сте тук, за да преминете през кармата и свързаните с нея уроци. Това важи за всички части на света. Забележете, че казах "заслужавате" удобства и изобилие. Хората, които отричат дуализма, които остават небалансирани, отхвърлят любовта, приемат негативността и избират да повтарят безкрайно кармата, няма да имат спокойствие и вътрешен мир, докато не преобърнат този процес. Онези, които заслужават награда, няма да я получат, докато не се качат на подиума, за да си я вземат.

Скъпи мои, сега осъзнавате ли колко е важно посланието, което ви носим? Осъзнайте вашия дуализъм. Осъзнайте вашата сила. Осъзнайте урока си и направете необходимите крачки към толерантността и любящото общуване с духовните си водачи. Толкова е просто. Всеки един от вас се отличава с различно положение в живота, но дуализмът е съвършено универсален сред хората. Това послание е за всички, дори за онези, които умират от глад в третия свят. Причината, поради която всичко се появява най-напред на Запад, е, че вие, които живеете по-удобно, можете да се съберете заедно и да дадете добра вербализация в молитва и медитация за останалите. В първите послания вече ви посочих механизмите за това. Сега ги използвайте, за да помогнете на другите.

Въпрос: Любопитен съм и за още нещо. Разкажи ми за Солара. Не съм чел нейния ченълинг, понеже ти ме посъветва така, но тук има силна връзка за мен.

Отговор: Нищо чудно, че "усещаш" връзката. Солара е от новата енергия. Това същество, също в ченълинг с жена, е от вида пълно служене, което описах. Истинското му име е доста по-различно от "Солара", но последното е подходящо за вашия език и притежава някои от същите тонални качества, които подсказват кое е. За вас Солара означава златистия цвят, така, както Крион е медният цвят, както описах в предишните послания.

При медиумите съществуват много семантични различия, в зависимост от техните лични преводи. В края на краищата, ти (моят партньор) използваш собствения си биологичен мозък и културно образование за превода на моите мисловни пакети. Казвам ти го, защото не искам ти или хората, които четат тези редове, да се обърквате от названията на универсалните същества. Названията, които и давате - духовни водачи, ангели, учители и т. н. - са без значение. Важна е тяхната вибрация. Дали това е цялостна любов? След това използвайте преценката си, за да оцените тяхната мисия, и ще можете да ги категоризирате, които ви е необходимо на вас, хората, за да се чувствате удобно.

Солара е от най-висшата йерархия. Солара е старши учител (или ангел за някои). Това същество те вълнува (моя партньор), тъй като "усещането" е същото както с мен. Любовта се лее, когато това същество говори чрез човека, който е избрал да върши тази работа. Същото става с теб и ти чувстваш същия "прилив на любов", който изпитва и тя, защото нашите вибрации са много сходни.

Моето служене е различно и по-специфично от това на Солара, но и двамата притежаваме много общи качества: и двамата сме същества, отдадени единствено на служене. Тоест, никой от нас не е бил човек на Земята. И двамата сме тук в новата енергия, за да дадем конкретни знания и да преподаваме с любов. Никой от нас не би могъл да е тук досега. Напълно уместно Солара пристигна преди мен, за да ви даде представа как стават нещата. Като старши учител Солара има правото да ви преподава звездна информация. Тази информация се дава с любов, точно както моята конкретна информация се дава с любов към индивидуалните ви животи. Потърсете внимателно приликите; вибрацията на любовта е навсякъде. И двамата говорим за вибрационните промени. И двамата говорим за прозореца на енергийната промяна и за вашите нови сили, и двамата говорим за новото измерение на човешката мисъл и просветление. Освен това този учител предсказа моята работа. Потърсете прогнозите му.

Същевременно Солара дава на своя канал същото "покритие", каквото имаш и ти (моят партньор), нещо, за което не си разговарял с никого. За теб би било лесно да станеш Крион и да оставиш зад себе си стария си живот. Това е цялостността, която изпитваш с мен, и необходимият начин, по който трябва да съществуваме заедно, за да вършиш работата си.

Въпрос: Преди три години седях пасивно пред доктор Франк Алпър, който приема ченълинг от едно същество, наречено Адамис. Той е първият, който заговори за теб по име. Впоследствие започнах да изпитвам уважение към предсказанията му. Разкажи ми за Адамис.

Отговор: Адамис е истински пионер. Какво предизвикателство беше за това същество... да се инкарнира и докато е на Земята, да осъзнае дуализма толкова пълно, че да може да канализира себе си, докато овладяваше своя урок... и всичко това в старата енергия! Това скъпо същество постоянно бива приветствано на най-високо ниво. Адамис е много стара земна душа, сключила договор да прекара тази инкарнация в роля, която беше предвестник на настъпващите неща. Беше уместно да го направи, тъй като в миналите си животи той неведнъж е извисявал различни цивилизации. Наше общо желание е всеки един от вас да осъзнае дуализма до такава степен, че да може да получава информация по същия начин. Ако всеки един от вас стане "едно" с душата си, докато овладява своя урок, вие ще напуснете Земята незабавно и мигновено, тъй като урокът вече не е необходим нито на вас, нито на планетата. Това, което успя да постигне Адамис обаче, е да установи толкова леко общуване между духовните водачи и душата си, че да дава хубави, разбираеми преводи... помогнали на много хора през годините, включително и на теб (моя партньор).

Освен това Адамис е тук, на Земята, за последен път. И той като мен притежава технически качества и ще продължи да служи на Земята до край. Той ме познава и аз го познавам. Тук има голяма любов, както и огромен космически хумор... който един ден ще разберете.

Въпрос: И накрая, как можем да използваме предсказанията на древния Нострадамус?

Отговор: Нострадамус едва ли може да се нарече древен, но във вашата терминология той е исторически пророк, чиито предсказания се отличават с точност в обхвата на четири столетия. Това е важно. Сега оставете настрана работата му. Новата енергия е неутрализирала прозренията му. Той беше точен, но вие успяхте да повишите вибрацията на планетата до положението на новата енергия и това промени бъдещето ви. Както описах в предишните послания, неговите карти и предсказания за бреговите линии след 2001 година и картите на индианците Хопи са различни. Въпреки че и двете бяха канализирани от най-високо ниво, предсказанията на Хопи са по-точни - макар да са по-стари! Всичко това доказва казаното от мен: че бъдещето е подвижна мишена, подвластно на делата ви... а вашето линейно време е илюзия на фона на истинската универсална действителност.

Пак казвам, това е причината да съм тук. Вие си заслужихте новата вибрация и тя е вашата награда за свършената работа по повишаване енергията на планетата. Не вярвайте на никой, който ви казва точно какво ще се случи с планетата ви в даден момент. Всичко е в преход и зависи изцяло от вас да го промените.

Крион

Категория: Книга 2: Не мисли като човек | Разгледан: 4295 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/3
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.144.102.239          Четвъртък          18.04.2024, 12:12