Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



05:42
19.03.2024
Вторник
44.222.149.13


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 2: Не мисли като човек » Лемурия и Атлантида

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Лемурия и Атлантида

Дадена ви е много добра информация за Лемурия и Атлантида, но тази, с която аз разполагам, може да ви покаже различна перспектива. По-рано ви казах, че вече съм бил тук три пъти, за да върша работата си. Първото ми пребиваване беше, за да изработя системата на магнитната мрежа по поръчка на групата, която контролира тези неща. Беше чудесно време, изпълнено с велика наука и забележителни дела. Земята беше достатъчно възрастна и стабилна и готова за системата.

Получавах огромна помощ и някои от вас ми оказваха ценно сътрудничество, за да накарам първоначалната система да заработи. Това беше времето, когато се създаде пещерата на сътворението и се състави списък на всички същества, които щяха да споделят планетата, както горе, така и долу. Това наистина беше невероятно сложен план и всичко се вършеше с любов и очакване. Същото важи за подготвянето на всяка планета, но Земята беше специална, понеже щеше да бъде "единствената планета на свободния избор". Дотогава не бе имало друга такава.

Вашите отпечатъци и импланти са предназначени да поддържат съзнанието ви замъглено и опростено и трябва да ви подтикват да търсите активно истината. Същото това положение ви кара да си представяте Бог и Вселената като идеално място. Вие смятате, че всичко е предварително планирано и поради тази причина изпитвате подчертана слабост към идеята за предопределението. Нищо подобно. Съществуват огромен брой взаимодействия, които стават известни едва когато се случат. Говорил съм за механизмите на земния урок и за това как вие се инкарнирате, за да учите. Много от вас научават уроците си; някои не успяват. Усилието е работата, чийто плод е осъзнаването, но никое същество не знае предварително изхода.

Тъй като вие подготвяте уроците, действа план по отношение на това с кого сте... какво става, докато сте тук... кой сте... къде живеете... кой преживява земна смърт... и кога. Освен това има известен контрол над мащабните земни събития, понеже ние (Вселената) разбираме как действа отвътре и отвън планетата. Но начинът, по който се справяте и постъпвате, докато сте тук, зависи изцяло от вас и не е известен на никого.

Освен това съществува и голямо "движение наоколо", което ние (Вселената) знаем, че ще се случи естествено по отношение на Земята като цяло, но без да сме причината то да се случи. И така, виждате, че е имало сериозно планиране и работа по подготовката на класната стая за уроците ви, но не се заблуждавайте: ние не контролираме вашите уроци. Контролираме обаче класната стая. Спомняте ли си като ви казах, че сте дълбоко почитани за работата ви през последния половин век? Това не беше предсказано и предизвика голямо вълнение. Моето завръщане се очакваше, но беше за съвършено различно пренастройване. Не мога да сдържам уважението, тържеството и любовта, които изпитвам при мисълта, че се връщам тук за вливане на сила, вместо за прекратяване. Около вас кипи безкрайна дейност, която е свързана с тези промени. От цялата Вселена пристигат същества, за да ви служат. Там, където преди тънехте в мрак, сега изплувахте на повърхността и се изправихте с нова сила в светлината. Нямате представа какво означава това за универсалния план. Нямате представа какви почести ви очакват, когато накрая напуснете урока на Земята. Не мога да ви изпратя достатъчно мощна енергия, чийто превод да отразява напълно значимостта на този факт.

Когато завършихме създаването на мрежите и първите човеци получиха своите душевни отпечатъци, беше нещо забележително. Това се случи много по-назад, отколкото някой от вас осъзнава, и вие изобщо нямате свидетелства от тази първа цивилизация. А когато някой ден Земята се разпука и издигне свидетелствата на повърхността, вие, като въплътени човешки същества, отдавна ще сте си отишли.

Въпреки че Земята много рано еволюира хуманоидна биология, вашият по-късен вид се нуждаеше от помощта на други хуманоидни биологични видове с вибрацията на урока от друга планета. Не е необходимо да разбирате това сега, достатъчно е да кажем, че вашата съвременна човешка биология не е изцяло земнородена и че скъпите същества, които дадоха от своето семе, от край време ви наблюдават с любов и загриженост. Тяхното семе беше необходимо, за да откликне вашата ДНК на стимула на Вселената и да направи диференциация в съзнанието ви между зверовете и хората. Това е "липсващото звено", което няма да намерите, докато то само не ви се покаже накрая.

След установяването на вашата цивилизация, се очакваше аз да се върна за пренастройка, защото както вие сега нямате представа как ще се справите с уроците си, така и ние нямахме представа как вашата нова биология щеше да се справи в създадената енергия на първоначално изработената система. Когато бях повикан отново, то беше, за да прекратя живота и да пренастроя мрежата. Това сигурно ви се струва жестоко, но беше съвсем уместно и очаквано. Какво точно се случи (може би се питате)?

Системата по онова време проявяваше повече толерантност към просветлението, отколкото бяхме очаквали. Системата, която имате сега, е много добре балансирана за урока на душата ви и е такава от хиляди години. За коригирането бяха необходими две основни пренастройки, като първата сложи край на цивилизацията на Лемурия и Атлантида. Въпреки че тези народи бяха на голямо разстояние помежду си и принадлежаха към различни епохи, повечето човешки същества имаха нещо общо: те бяха съвсем наясно с просветлената наука. Някои (атлантите) бяха близо до много високо вибрационно общуване с душевните си същности, но без да съзнават какво означаваше всичко това. Това не беше от никаква полза за урока и нищо не се научаваше. Вместо това всичко се даваше наготово (усвояваше се естествено през един много тънък воал). Воалът не беше такъв, какъвто трябваше да бъде, и повечето хора отговаряха автоматично на изпитанията, вместо да ги научат и приложат на практика. Ние позволихме това да продължи твърде дълго с надеждата за самопоправка, за да не създаваме допълнителната карма, която по-късно щеше да се свързва с прекратяването на съществуването; но нещата не се развиха по този начин. Първото настройване на мрежата създаде една странна комбинация от просветление и неравновесие, което породи цивилизация от хора със слаб дуализъм в едни области и силен дуализъм в други. Позволи робство редом с възвишена духовна наука, чувство за сила без осъзнаване на нейния източник. Освен всичко друго, хората от елита на онова време постигнаха много голяма продължителност на живота, а това не беше продуктивно и уместно за предназначението на планетата. Представителите на върхушката имаха дълъг живот, равен на 5-6 поколения на техните роби, които малко по малко губеха своя човешки облик. Хората от елита не споделяха науката. Моята пренастройка се съпровождаше от  пълно унищожение на земните маси, свързани с тази цивилизация, кратък цикличен ледников период и нагъване на земната кора, което да прикрие всички останки от случилото се. След това изчакахме да мине период с продължителност колкото този на цивилизацията, за да уравновесим отново планетата.

Останах през цялото това време и отново взехме семена от другите, за да създадем подходящата за вас биология. След това, към края на последния ви кратък ледников период, отново пуснахме друга преработена магнитна настройка, която беше предразположена към по-слабо първоначално просветление и самоосъзнаване. С други думи, дуализмът (воалът) беше усилен. През следващите години отново бях повикан да служа на планетата (моето трето посещение), тъй като се налагаше една по-дребна корекция за настройване към малко по-висока вибрация. Този път се създаваше огромно количество карма, но се неутрализираше съвсем малко. Дуализмът клонеше леко към силната страна (никакво осъзнаване на воала). Това създаваше напълно непросветлено население и Земята отново нямаше шанс да повиши вибрацията си. Съвсем малко хора осъзнаваха съществуването на някаква духовност. Целта не се осъществяваше. Тогава се върнах, за да направя последната корекция в настройката. Това последно пренастройване не беше толкова отдавна и вие го имате документирано като световния потоп. Този път човешката биология беше запазена и продължена и въпреки че загинаха много форми на живот на повърхността, потопът не покри всички земни площи, както ви се внушава. Вие израснахте в тази последна настройка и тя се запази досега, когато отново се променя и пренастройва, за да ви позволи да вземете вашата сила и да преминете в последните етапи на планетарно завършване на обучението! Сега познавате хронологията на групата на Крион и основните причини за четирите ми посещения при вас.

Скъпи мои, ако всичко това ви се струва фантастично, не е необходимо да го разбирате. То е просто исторически факт. Единственото нещо, което е важно за вас сега, е да разберете значението на настоящото ми посещение. Положението на Земята в този момент е заредено с огромен смисъл за универсалното развитие на нещата. Източникът на любовта, за който постоянно говоря, представлява сърцето на всички неща. Нищо никога не може да ни откъсне от този източник. Всичко, което е било преди и което ще бъде занапред, се прави, за да се повиши и увеличи тази енергия на любовта. Сега, както никога досега, вие притежавате силата, още докато сте на Земята, да осъществите колективна промяна за планетата, за другите и за себе си. Докато го правите, любовта ще се влива във вас, а умовете ви ще бъдат възнаградени с най-големия дар, който хората са получавали някога от нас... тоест, покоят на единствения източник на любовта, Божия мир и толерантността и мъдростта на хилядолетния житейски опит!

Това е могъщ дар, защото ще ви позволи да продължите да работите и да живеете в средата, в която сте свикнали, но с нараснала сила и вътрешен мир. Това е вашият час, купен и платен с хиляди години инкарнации и работа от ваша страна. Възползвайте се от него. Притежавате силата да го направите.

Обичам ви искрено,

Крион

Категория: Книга 2: Не мисли като човек | Разгледан: 5704 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 4.6/5
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   44.222.149.13          Вторник          19.03.2024, 05:42