Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



10:13
19.04.2024
Петък
18.118.31.247


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 2: Не мисли като човек » Въпроси за нашето минало

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Въпроси за нашето минало

Въпрос: Спомена кармата, която била създадена от прекратяването на Лемурия и Атлантида. Каква карма носим ние в настоящия си живот поради тази причина?

Отговор: Всички вие, които бяхте част от онази древна епоха (а бяхте много на брой), носите вкоренения страх, че ще бъдете изтребени заради просветлението си. Запомнете, че кармата е урок. Силната земна карма често се проявява чрез чувства, които не могат да бъдат разбрани в момента, като например страх от вода, височини, малки пространства, огън и т. н. Те са остатъци от травматични преживявания в минал живот и са полезни за нас (Вселената), когато осъзнаете каква е причината им и се преборите със страха. Това е процесът на трансформация, който повишава нивото на планетната вибрация.

Всяка карма е скрита, докато не се извади на показ, и с всяка карма се работи по време на урока, като част от дуализма при престоя на Земята. Прекратяването на Лемурия и Атлантида остави много силна причинно-следствена връзка между просветлението и смъртта. "Вкорененият страх" едва сега започва да се преодолява, тъй като вие едва сега придобивате силата, която ще ви се стори позната... и много от вас реагират на чувството със страх. Нека ви дам един пример за начина, по който се чувстват работниците: вероятно сте се занимавали с тази работа от много години, но през тази година ставате летаргични. Между сеансите изпадате в леки депресии. Изведнъж установявате, че ви липсва желание и насока, а ситуациите с най-голям потенциал за успех се придружават от неизказана тежест. Откривате, че сериозно се притеснявате от броя на хората, които започват да осъзнават дуализма. Това е странно, познато чувство и вие очаквате падането на брадвата или както казват някои хора, "да хлопне вратата". Продължавате с пълното съзнание, че действията ви са правилни, но дълбоко в себе си изпитвате безпокойство. Това е класическа страхова карма и представлява вкоренения страх от прекратяването на Лемурия и Атлантида.

Съветът ми към вас е същият както досега: влезте във връзка с вашите водачи и веднага ще постигнете душевен покой по въпроса. Поискайте неутрален имплант или поне се изправете срещу страха и го преодолейте. Можете да претърпите чудотворно изцеление от този страх и да се отърсите напълно от него, ако пожелаете да се изправите лице в лице с него и да помолите водачите си в пълна любов да ви дадат импланта за освобождаване от страха. Както заявих в предишните послания, сега много от вас получават нови водачи, чиято единствена мисия е да ви дадат вътрешен мир по отношение на този наскоро осъзнат вкоренен страх. Тези нови водачи са тясно специализирани, защото представляват висша служба, която се занимава с кармичните уроци на самоосъзнаването и силата. Ако можехте да видите каква дейност кипи около Земята, щяхте да останете удивени.

Въпрос: При цялата тази вселенска дейност, защо нашите учени не могат да видят, че нещо става? Нима всичко е толкова неуловимо за сетивата ни?

Отговор: Никога няма да ви дам информация, която би изложила на показ дуализма, нито ще посоча на земните учени въпроси, които биха изложили на риск новото ниво на обучение, на което сте сега. Все пак, мога да ви кажа, че висшите създания оставят следи при пристигането си. Бъдете нащрек за кратка, високо интензивна, необяснима дейност на гама-лъчите.

Въпрос: Спомена циклични ледникови периоди. Предполагам, че в историята ни е имало няколко такива. Какво ги предизвиква?

Отговор: Преди да отговоря на този въпрос, трябва да имате предвид времевата линия на урока. Земята беше в зряла възраст, когато вашата цивилизация беше посадена на нея. Всичките ви дела и всичките ви цивилизации са се случили през последните 250 000 земни години, но планетата е много по-стара. При всичките ми идвания и заминавания съм наблюдавал само един ледников цикъл; но е имало много други.

Причината за ледниковите периоди е, че Земята променя своята орбита около Слънцето в нова елипса, подобно на орбитата на малката периферна планета, която наричате Плутон. Няма да ви посоча действителната причина за промяната в орбитата, но е достатъчно да се каже, че е циклична и ще се случи отново. Моля ви обаче да не се занимавате с това сега, тъй като събитието е много, много далеч. Когато съставяхме мрежите, избрахме определен метод за разпределение във времето.

Въпрос: Ти каза нещо за пещерата на сътворението. Какво представлява тя и къде се намира?

Отговор: Тя е свързана с "енергийното счетоводство", ако използваме човешките понятия. Това е много свещено място, където се съхраняват истинските имена на всички вас, докато сте в урок. Необходимо е за дуализма и е съвсем реално, физическо място на Земята. Охранява се внимателно и ако хората по някакъв начин се натъкнат на него, ще бъдат унищожени по същия начин като човека, който докоснал Кивота на Завета. Знаменитият древен Кивот притежаваше много близко качество и съдържаше подобна енергия. Беше храм за пътуване, който поддържаше равновесието на силата на съществата от племената, които пътуваха с него. Сега хората са в състояние да поемат цялата сила и просветление на своето същество и е необходимо само да го открият. Но по онова време не можеха да ги носят в себе си и тяхното равновесие се поддържаше в храмовете и мрежите. Древните предания за пазените в храмовете магия и сила са много верни. По тази причина в тях можеха да влизат само жреците и макар да не бяха по-просветлени от другите, техните духовни водачи ги предпазваха (чиято единствена мисия беше това). Интензивността беше твърде голяма за повечето хора. Това положение отдавна се е променило и сега се съхранява по-малко количество индивидуална сила, от когато и да било в историята.

Пещерата се намира под тропическата част на Земята, но на много, много дълбоко и недостъпно място. Няма проходи или тунели към нея и няма съоръжения за човешки достъп. Сигурно ще ти бъде интересно да научиш, че ти (моят партньор) си бил воден там три пъти от раждането си в този урок. Това е любимото място на духовните водачи да водят там хората, когато са готови. От това положение тя е достъпна за повечето хора на астрално ниво, но само през периодите, когато получават импланти или смяна на водачите... или идват и си отиват. Пак казвам, че това е свързано със силата и разпределението на съществата. Това е първото място, което виждате, когато умирате, и първото място, което виждате, когато сте заченати. То сияе с много ярка бяла светлина и често се посещава от съществата в бяло. Човешките преживявания на границата на смъртта също са свързани с тази пещера и обикновено се характеризират с пътуване до нея, с долавяне на усещанията, които я заобикалят. Тук се съхраняват универсалните имена и качества на всички, които овладяват земен урок.

Казвам ви тези неща свободно, с абсолютното познание, че тази пещера няма да бъде намерена. Разположена е така за ваша безопасност. Възможно е някой ден да успеете да засечете съществуването‚ чрез вашите научни инструменти, но никога няма да стигнете до нея.

Въпрос: Щом казваш, че си "призован" тук, значи си подвластен на някаква висша сила. Кой те прати и откъде идваш?

Отговор: Няма по-висша "сила" от единствения източник и вие го имате в себе си. Отговарям на поръчките на групата, която наблюдава планетите в урок. Аз съм техник на служба при тази група, чието име може да се преведе приблизително като "Братята на Светлината". Тези имена, както вече ви казах, могат да се интерпретират по най-различни начини, тъй като не са абсолютни названия на нито един земен език. Това е все едно да назовеш цвят и да очакваш това име да се запази в целия ход на историята, във всички култури и езици, независимо кой тълкува нюансите му.

Няма йерархическа структура. Всички ние носим еднакъв авторитет и мъдрост. Това не е понятие от земната култура и затова, докато сте в урок, не мога да очаквам да го знаете или разберете. Но то много прилича на вашето биологическо тяло. Не ви е известно някой шеф да казва на телесните ви части какво да правят, но сте наясно, че има централно управление, което осигурява координацията на биологичния ви баланс. Никоя от частите ви не е необходимо да се съгласява и никоя от частите ви няма да се възпротиви. Всичко работи в хармония към целта да се поддържа животът и всички части уважават и работят заедно с останалите. Вашето съзнание е общият сбор от вашите части и би ви се сторила глупава мисълта, че сърцето няма да изпрати кръв към краката, когато те се нуждаят от нея, или че черният дроб може да каже на мозъка ви, че възнамерява да сформира свое собствено тяло.

Не съществува човешки тип взаимодействие, което да описва взаимодействието на съществата във Вселената. Всички политически и емоционални човешки взаимодействия бяха създадени за урока ви и са типично ваши.

Аз съм от центъра. Аз съм от "ядрото" или централната съзидателна сила, където блика източникът на любовта. Не принадлежа към конкретна част от Вселената и не мога да бъда идентифициран с никоя определена група освен тази на служещите на вас.

Въпрос: По-горе спомена нещо за твоята "поддържаща група". От духовни водачи ли се състои тя, или разполагаш с истински екип, който работи с теб по настройването на мрежата? Къде са те?

Отговор: Това е един от най-смехотворните въпроси, който ти (моят партньор) си ми задавал някога! В пълна любов те поздравявам за твоя дуализъм. Не помниш собствената си команда и нямаш представа за службата си при мен. Такова е чудото на твоята саможертва в урока и ние те обичаме заради това.

Моята поддържаща група ще остане скрита за всички вас, но мога да ви кажа, че представлява голям контингент от същества, които работят с мен за постигането на постепенно пренастройване на вашия магнетизъм. В допълнение, работата на тази група е да предава информация на пристигащите същества от цялата Вселена за качествата на вашата нова енергия в момента. Моята поддържаща група се намира в орбитата на Юпитер около Слънцето.

Въпрос: Смея ли да ти задам въпроса кои са онези същества във Вселената, които ни помогнаха със семената за нашата биология?

Отговор: Това не е тайна и е известно от доста време. Те са ваши близки съседи от групата звезди, която наричате "Седемте сестри". Те са истинските ви биологически предци и са част от семейството ви. Това докрай ще остане оспорвано знание. Причината е, че техният дуализъм е много по-слаб от вашия, а планетата им е в последния стадий на обучението, с повече просветление... качествата, към които смятаме, че се устремява и вашата планета.

Това означава, че те са на етап на завършено обучение вече повече от 250 000 от вашите земни години. Те са в урок, който се занимава с неща, различни от кармата, но пак изисква човекоподобна биология. Там има раждане и смърт, също както на вашата планета, но те са издържали изпитите си. Съществуват почти единствено за да оказват помощ при засяването и понякога провеждат техническа и биологическа намеса, процес, който няма да обяснявам сега.

Те често ви посещават, но както при мен, съществува ограничение по отношение на разкриването на твърде много за области, в които вие все още не сте настъпили... така че да го направите сами, в собственото си линейно време, и да пожънете съответно плодовете.

Крион

Положението на Земята в този момент е заредено с огромно значение за универсалното развитие на нещата. Източникът на любовта, за който постоянно говоря, представлява сърцето на всички неща. Нищо никога не може да ни откъсне от този източник. Всичко, което е било преди и което ще бъде занапред, се прави, за да се повиши и увеличи тази енергия на любовта.

Категория: Книга 2: Не мисли като човек | Разгледан: 2712 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/6
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   18.118.31.247          Петък          19.04.2024, 10:13