Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



09:52
29.03.2024
Петък
54.226.242.26


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 2: Не мисли като човек » Въпроси от читатели за Себеоткриването

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Въпроси от читатели за Себеоткриването

От писателя...

Време е да разгледаме някои въпроси от читателите на Книга Първа. През първата година от преиздаването на книгата на Крион постоянно пристигаха писма от всички краища на Северното полукълбо с въпроси и молби за повече информация. Следват избрани въпроси, отправени към Крион от някои от тези читатели по отношение на себеоткриването и импланта. Не съм споменал името, града, страната и дори инициалите, както и някои по-лични забележки на Крион, за да можете да се запознаете и вие с тези съчувствени отговори. Затова смятам, че съм запазил целостта на поверителното общуване. В известен смисъл съм включил въпроси, които могат да ви се сторят почти еднакви. Това е така, защото огромен брой хора се притесняваха от едни и същи въпроси, а отговорите се различаваха достатъчно, за да дадат на вас, читателя, по-дълбоко прозрение за истинските послания от Духа.

Освен това е възможно да има известно повтаряне на информацията, включена по-нататък в тази книга, тъй като следват транскрипции на някои вербални ченълинги на Крион, направени в неговата "домашна база" в Калифорния пред ежемесечните събирания на групата, наречена "Група на Светлината на Крион". В тези устни послания Крион се спира бегло на някои от същите идеи като тези, които са разгледани тук.

Въпрос: Помолих за неутрален имплант, но не знам дали молбата ми е била приета, или все още не е. Започнах да имам по-живи сънища, което е крайно необичайно за мен, и изпаднах в депресия в по-остра форма и продължителност, отколкото е нормално за тази фаза на живота ми. Възможно ли е тези неща да са свързани с въпросната сила или духовните ми водачи да са ме напуснали, за да дадат път на старшите водачи?

Отговор: Скъпи мой, промените в твоя живот започнаха още в мига, когато прочете, че можеш да поискаш импланта и се реши да го направиш на глас. Помни, че Духът те познава и не е в твоята линейна времева рамка. Това означава, че ние подготвяхме онова, което поиска ти, много преди да го пожелаеш. Новите ти водачи бяха пристигнали и стояха до теб в момента, когато изрази намерението си.

Вселената уважава намерението точно толкова, колкото се зачита устното обещание в твоята култура, и затова е в реда на нещата молбата ти да бъде незабавно изпълнена. Никога не се опитвай да "анализираш и отхвърляш" наум нещо, което интуицията ти казва, че се случва. Това няма да ти бъде от полза. Трябва да се стремиш към повече просветление и по-мъдро отношение към околните в близкото бъдеще.

Въпрос: Откривам, че се страхувам да премина през изпитанията, които се описват в книгата. Искам импланта, но не желая мрака и депресията. Освен това се страхувам, че може да загубя и съпруга си... а не искам да става така. Греша ли?

Отговор: Ако повече хора бяха в състояние да изразят страха си на глас така, както направи ти в писмото, щяха да разбират далеч по-добре своите кармични качества. Позволи ми да отговоря по-общо на въпроса ти: нормално е човек да се страхува от астрала, който сам по себе си е илюзия; нещо, което не е такова, каквото изглежда. Не се страхувай от импланта. Никога! Имплантът е първата стъпка към приветстването на Висшия Аз; онази част от вас, която е била стаена, в очакване да се намеси и най-накрая да ви поздрави и да стане с вас едно цяло. Възможно е да сте объркали импланта и част от процесите по въвеждането му с някои земни ритуали, които изискват да пожертвате нещо, за да получите друго. При импланта не се случва нищо подобно. Вместо това се подготвяте и пречиствате, за да можете да приемете зрялата мъдрост, вътрешния мир... и естествено, липсата на страх. Не бъркайте този процес с някакъв вид жертва! Боли ли, когато пречиствате тялото си, преди да облечете нови дрехи? Тук няма никакво наказание. Знайте и това: когато молите за импланта, вие искате вашият договор да бъде изпълнен. Това е вашият идеален сценарий и не може да има нищо по-добро за вас от неговото осъществяване. Вселената няма да ви даде нещо отрицателно, когато ви връчва инструмента за изпълнението на вашия договор!

Скъпа моя, толкова се страхуваш да не бъдеш изоставена, че цялата ти душа крещи. Всъщност това е твое кармично качество и единственото, което ще бъде премахнато. Страхът да не останеш сама без водачите и страхът да не изгубиш партньора си. Разбери, че имплантът ще започне да прочиства този страх. Конкретно в твоя случай, когато вече не изпитваш страха, че ще те изоставят, партньорът ти ще разбере, че нещо се е променило, и ти ще станеш много по-стабилна партньорка за него. Стреми се към по-добри взаимоотношения, когато си балансирана, и накрая премахни от себе си кармата на страха. Отиват си само онези партньори и спътници, чиято мисия е била изплащането на кармата, а твоят не е от тях. Не се страхувай от импланта. Единият нов водач вече е налице, поради изразеното от теб намерение, а с другите също няма да имаш трудности. Ние те обичаме безмерно... точно както е трябвало да те обичат твоите човешки родители... а не са го правили. Духът няма да те изостави.

Въпрос: Знам, че искам да помоля за смяна на водачите и за кармично освобождаване, но в този момент си пожелах да живея по-близо до вас, за да проведем консултация! Страхувам се, че ако приема импланта, мога да причиня страдания на семейството си. Имам две деца на 15 и на 10 години. Знам, че имам кармична връзка с тях, и съм изправена пред дилема, защото не искам да ги загубя.

Отговор: Миналата седмица седях в краката на една прекрасна човешка майка при индивидуален ченълинг, която била предупредена да "положи децата си на олтара на Духа и да спаси мира". Това е директна отпратка към библейската история за Авраам и Исак, където Духът искал да отправи силното послание към историята... че за да спаси децата си, човек трябва да е готов да ги пожертва за Бог.

Посланието е ясно и за теб: тези скъпоценни същества ще бъдат с теб, докато пораснат, и няма да бъдат откъснати от теб... ако искаш да ги отгледаш под чадъра на Духа. Всъщност, скъпа, в твоя случай промяната (вследствие на неутралния имплант) ще повлияе положително на децата ти, което присъства директно в договора ти. Вместо да ги загубиш, ти ще им дадеш безценен дар, който иначе не биха получили. Такава е удивителната красота в делата на Духа. Изяви желание и Духът ще удостои намерението ти (дословно).

Неутралният имплант променя ТЕБ, което на свой ред се отразява върху хората около теб и те прави съ-творец с Духа за онези неща в живота, от които се нуждаеш. Онова, което се променя най-много, е СТРАХЪТ. Изведнъж страхът от нещата, които иначе биха те запратили в спиралите на неравновесието, изчезва и ти оставаш да се чудиш какво се е случило. Междувременно постигаш равновесие; нещо, което децата ти ще забележат, ще му се наслаждават и ще се опитват да усвоят през целия си живот. Дълго след като си отидеш, те ще помнят как майка им е реагирала и се е справяла с хората и събитията, и това ще им повлияе. Това е твоят договор с младите. Затова си получила книгата. Моля те, бъди спокойна и когато поискаш да преминеш на следващото ниво, обясни на Духа (устно), че признаваш договора с децата. Виждаш ли любовта, която присъства в този процес?

Въпрос: Не искам да се превръщам в човек без емоции. Дали кармичното освобождаване ще ме направи пасивен? Ако вече не реагирам на драмата на неутрализираната карма, какво остава? Ще мога ли да се смея?

Отговор: Тази част от теб, която е човешка и се смее, и е радостна, и обича, е сред единствените частици на Духа, които пътуват с теб непроменени, когато пристигаш на твоята планета. Повярвай ми, само по себе си въпросът ти е много смешен!

Когато получиш истинския мир на Духа, получаваш празен емоционален лист. Разбери какво означава това: то не означава, че емоциите вече ги няма... а само, че сега си свободен да ги използваш, без да ги хабиш за карма! Край на тревогите... на страха... и на гнева. Сега можеш да превърнеш предишната драма на кармичното взаимодействие в далеч по-приятни и положителни качества, като тържествуване, радост, любов... и да, дори хумор. Особено хумор. Смееш ли се?

Въпрос: Имам деца на 3 и 6 години. Страхувам се да помоля за импланта, тъй като се боя да не ги изгубя. Освен това не съм сигурна какво ще се случи между мен и съпруга ми. Въпреки че той не е духовен човек, е добър баща и съпруг. И него не искам да изгубя. Какво да направя?

Отговор: Незабавно изрази намерение за импланта. И ти, и всички хора, знайте следното: имплантът е вашата награда. В този процес няма абсолютно никаква саможертва или страдание. Онези, които напускат живота ви, ще бъде уместно да го направят; онези, с които сте приключили; онези, които са тук да изплатят кармата заедно с вас. Преходният период ще бъде труден за някои, особено за онези, които са дълбоко въвлечени в кармичните атрибути. Тези като теб, които са уравновесени и готови за промяната и които осъзнават основната истина, когато им бъде представена, няма да имат особени затруднения при смяната на водачите.

Сега ще говоря за децата ти. Важно е да го разбереш: ти и децата сте се избрали внимателно, преди да дойдете тук. Те са твои за периода на отглеждането, което важи за всички майки. Нито една майка не бива да се тревожи, че вследствие на импланта ще изгуби децата си. Това не е правилно за Вселената. Дори ако децата поставят на изпитание границите на нервите и търпимостта ти, това е уместно; защото имплантът ще те пренастрои и ще ти помогне в това отношение. Това, което се случва след като децата пораснат, е друга история, защото тогава те ще поемат отговорността към Духа и кармата точно както ти сега... и ще изградят отношението си към теб на тази основа. Вселената обича децата точно толкова, колкото ти ги обичаш, и се нуждае от твоите грижи за тях, докато получат собственото си просветление... може би с твоя помощ. Вглеждай се в очите им от време на време и се опитвай да ги "разпознаеш". Искай информация от Духа по този въпрос. Тя често постъпва в сънища и може да ти бъде забавно, смешно и полезно да знаеш кои са те "в действителност".

Колкото до съпруга ти, неговата духовност няма никаква връзка с онова, което ще се случи с теб, ако поискаш дара на импланта. Той е обичан точно толкова, колкото всеки човек в урок, и има свой път и процес. Всъщност твоята връзка с него и децата ви са част от кармата ти. Не е задължително онова, което ще се случи след импланта, да бъде негативно. Посланията в първата книга са предупреждения какво потенциално би могло да се случи, така че онези с най-тежката карма да са готови. Ако съпругът ти е толерантен към твоя преход и не те притеснява в личното ти търсене, това показва, че кармата помежду ви не е от типа, който би ви разделил. Вашето партньорство много уместно се основава на случилото се в минали животи и не е тежко качество. Приемането на импланта ще те промени, но той може да хареса промяната и да пожелае да я обсъдите, което ще подобри връзката. Никога не е необходимо едно балансирано човешко същество да проповядва и да кръщава в новата сила и никой човек не иска импланта, за да нарече околните "грешни", че не са го избрали за себе си. Мъдростта и равновесието на импланта изключват тази възможност.

Въпрос: Описанието на Крион на ключа, който пасва на определена ключалка, ми се стори много разумно (Книга Първа). Означава ли това, че ако причината на болестта се открие и убеждението се промени, се спечелва нов имплант, което променя ключалката и изцелява човека? Крион казва още, че изцелението става за миг чрез общуването на Висшия Аз на уравновесения индивид с този на болния. Дали това означава, че опитите да се открие причината са несъществени? Има ли някакъв смисъл тогава в обичайната "мануална" терапия и дали изобщо е възможно самолечението?

Отговор: Скъпи мой, отговорът е уместен за теб и за всички други, които ще го прочетат. Той е свързан с лечението, както и с индивидуалността и договора, а следователно и с миналите животи. Несъмнено молбата за неутрален имплант ще допринесе за личното изцеление. Тя представлява най-бързият начин за постигането му. В случая на скъпото същество, излекувано от рак (виж страница 107), незабавно след приемането на импланта, тя се излекува от големия тумор в мозъка... и той не просто намаля; той изчезна! Очевидно тя беше готова за изцелението, а тялото просто очакваше да изрази гласно намерението за неутрален имплант. Каква сила е това, и сега е на ваше разположение!

Посланието за "ключа в ключалката" (Глава 5, Книга Първа на Крион) е научно-биологическа дискусия, на която земните учени трябва да обърнат внимание, тъй като съдържа напътствия за лечението. Уместно е да продължите вашето земно търсене на универсално лечение. То е съвършено отделно от силата, която притежавате сега, да лекувате лично себе си... която е от духа. Едно е биологичното откритие за всички и друго вашата нова лична сила.

От духовна гледна точка земната болест е част от вашия договор и отразява миналите животи и причината да сте тук. Всъщност сами сте я избрали, защото когато не сте на Земята, вие планирате следващата си инкарнация. Избирате уроците за себе си и потенциалните решения, като повишавате вибрацията на планетата. Помнете, че не съществува предопределение. Това означава, че всеки човек притежава потенциала да бъде излекуван; никой не е безнадежден. Всичко зависи от това колко е готов да го приеме. Дали ще бъде от полза за договора му да се излекува в този момент, или трябва да преживее още неща (включително смъртта), преди да приключи с него? Ето защо препоръчваме вие, уравновесените, да предлагате лечението.

"Мануалната" терапия е чудесна! Трябва да я прилагате върху другите при всяка възможност. Мигновеното изцеление също е възможно, макар и чрез балансиран посредник. А в случая на човек, който е приел импланта, той може да го проведе сам върху себе си - съ-творено (както в примера с излекуването на тумора). Всичко зависи от личния път на индивида.

Възможно е някои от вас да се нуждаят от "ню ейдж"- механични инструменти, за да осъществят лечението. Тъй като интелектуалната ви страна се съпротивлява срещу всякаква вяра, че можете да го постигнете сами, тя се нуждае от подобна физическа помощ. Всичко това е уместно, защото Вселената разпознава разликите в пътищата ви. Ето защо всичко е толкова сложно.

Можете обаче да обобщите вашата роля и онова, което ще направите с информацията. Не се опитвайте да си представите какво се случва на духовно ниво; не правете предположения. Вие трябва да предлагате лечението без лични преценки. То може да бъде "мануално" или чрез вербализация в медитация и молитва, без човекът дори да знае за това. В зависимост от възприемчивостта на човека и кармичния път ще постигнете изцеление или не-изцеление. След това го оставете, без да поемате отговорност за отрицателните или положителните резултати... тъй като вие сте там само за да предложите процеса, а не да го осъществите. По-късно ще разгледам разликите между съ-творението за вас самите чрез вашата нова сила и уместността да помагате на другите. Вашите съ-творчески сили са само за вас. Вашата сила да съветвате и лекувате другите също е много мощна, но подчинена на чуждите процеси... така, както тези послания не могат да ви "накарат" да направите каквото и да е, но ви предлагат много, ако наистина сте готови да му повярвате.

"Посланията на Крион"

Камино Дел Мар 1155

Дел Мар, Калифорния 92014          27 март 1993 г.

Скъпи Крион,

Преди две години ми поставиха диагноза тумор на мозъка. Подложих се на лечение, което не ми помогна, на операция, която се оказа неуспешна, и на облъчване, което понесох тежко. Туморът продължаваше да расте. Застрашаваше живота ми.

Тогава предприех поклонение в един свят храм. Получавах много молитви и свещени реликви от мои доброжелатели. Повтарях всяка молитва и използвах всяка реликва. Прилагах всякакви метафизически подходи. Туморът продължаваше да расте.

След това, през декември 1992 г. моята дъщеря ми даде екземпляр от "Крион „Финалната епоха". Каква наслада ми доставиха думите на Крион! На 5-ти януари двамата със съпруга ми решихме да приемем неутралния имплант.

На 21-ви януари, докато всички останали изследвания показваха, че туморът е много активен, ми назначиха нови процедури с облъчване. По пътя към болницата двамата със съпруга ми изпълнихме ритуала за неутрален имплант, като помолихме всяка карма да бъде премахната.

На 26-ти януари ми се обади един изключително развълнуван лекар, който ми съобщи: "Туморът вече го няма."

Благодаря ви, че отпечатахте посланията на Крион. С нетърпение очакваме следващата книга.

Искрено ваша,

РН „ Тибодокс, Луизиана

Категория: Книга 2: Не мисли като човек | Разгледан: 2753 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   54.226.242.26          Петък          29.03.2024, 09:52